Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   02.02.2020 u 19:39

Jedine dve devojcice/devojke u koje ja verujem jer imaju sirovi talenat za ziku koju snimaju su Elena i mala Indo. Ne snimaju isti zanr, ali obe su pretalentovane. Sada cu se bazirati na malu Indodjiju. Izasao njen prvenac iako se znalo jos pre pola godine i jace kakva bomba je u pitanju. Nastupala je mala sa burazerom, i dosta nas je i znalo za pesmu. Cekao se bassivity da zagrize. I evo konacno. Miladinovići ponovo jašu. Prvo Jova, sad mala Milica. Znači ova mala ako ne zgrne lovu za 2-3 godine, ubite me.
atom atom   02.02.2020 u 21:00

Cranium (02.02.2020/18:39)
youtu.be/pOLvIL9ytJQ

Jedine dve devojcice/devojke u koje ja verujem jer imaju sirovi talenat za ziku koju snimaju su Elena i mala Indo. Ne
Ovo je srednje žalosno brate. Kakav talenat jbt
Cranium Cranium   02.02.2020 u 22:32

atom (02.02.2020/20:00)
Ovo je srednje žalosno brate. Kakav talenat jbt
Prva solo pesma brate tjst prva kojom je sama resila da se oproba u muzici, a to je trepcina. Tvrdim da mala kida. Znam sta pricam. Kad kazem talenat i "muda" , ne mislim na ovo. Ovo je hajpovanje, ovo je trep...ne shvataj trep kao rep. Trep je muzika za skakanje, adrenalin, matrice su bitne koliko i tekst, Rep je nesto drugo, a trep je upravo ovo. Zapamti ovo kad za par godina, a mozda i pre klinka bude svuda po medijima. Refren je uzet iz remixa onog lika sto je napravio "majku sestoro dece" To je uzela kao foru za sopstvenu pesmu. Cuje se. Samo sto je neodgovorno cekala 6-7 meseci i nije izbacila pesmu dok je "majka sestoro dece" bila hajpovana.

Ne znam sta slusas od zike sem grka ali ja ne bih komentarisao nesto u sta se ne razumem.

Srednje zalosna je bila i Senida po nekima sa Sladjanom kad se pojavila, pa sada j**e mame i svi je gotive. ;-)
atom atom   03.02.2020 u 08:16

Cranium (02.02.2020/21:32)
Prva solo pesma brate tjst prva kojom je sama resila da se oproba u muzici, a to je trepcina. Tvrdim da mala kida. Znam sta pricam. Kad kazem talenat
"Ja biću medicinska sestra ti budi dr mr,drrrrrr"
Cranium Cranium   03.02.2020 u 15:34

atom (03.02.2020/07:16)
"Ja biću medicinska sestra ti budi dr mr,drrrrrr"
Jos niste spremni za ribe koje umeju da izadju iz kuhinje? Ja ne vidim nikakav problem u lirici. Nikakav feminizam, devojka gura jaku pricu, jak karakter. Takvi su i tekstovi.
FoX FoX   03.02.2020 u 23:33

Enamour - Embody

Laganini
Cranium Cranium   09.02.2020 u 00:49

Naletela mi pesma na jutjubu, pa sam se setio onog svog bisera. Grupa se raspala, nema ih nigde 8-9 godina, a ja to skontao tek prosle ili pretprosle. Evo ovo im je prvi "reunion" singl. Samo nema ona male Melody koja je jedina umela da peva pored Nicole. Sta kao uspece sama? Ego ti je cudo. Ok je pesmica. Vidim da ce biti popularna solidno. Ipak su to lutkice.

Edit...2:30 Auuuu sta radi ova Nicole. Hahahahaha. Kako covek da ostane ravnodusan. Nije mutav ni Hamilton bio.
atom atom   12.02.2020 u 22:25

Što se neko ne seti da danas napravi ovako nešto,synth rock fazon. Inače ovo mi je naj pesma,jer me podseća da živim u Srbiji

FoX FoX   13.02.2020 u 02:40

Tad su bar bila teška vremena..za ovo današnje vreme još ne postoji odgovarajuća definicija
Cranium Cranium   14.02.2020 u 19:44

Nije losa pesmica, ovo kacim samo da bih prokomentarisao cinjenicu da se srpska muzika lagano menja na bolje. Hvala boooogu da smo pobegli od fušeraj narodnjaka i baljkanskih srca, kafana, duša itd. Bar na neko vreme. Sad će i oni možda promeniti stil i krenuti malo ka zapadu. Nije sve na zapadu tako loše, bar nije muzika. Postoji i dalje armija grand fanatika, postoje i ovi jutjub debili sto snimaju za decu, ali realno svidja mi se sta vidim poslednjih nedelja i meseci. Sta uradi Senida j**ote. Znaci ubedjen sam da je ona makar malo uticala na ekspanziju rnb trap-a u Srbiji. A Bassivity iako se "prodao" uspeva da ponovo pomrsi konce narodnjacima kao davnih ranih dvehiljaditih kada je Marchelo imao najprodavaniji album u drzavi. Sada je ekskuzivac Bassivitija Senida ciji album je bio mesecima prvi na striming listama. Mada mislim da nece jos dugo biti pod bassiviityy okriljem. Ona puca na nesto vise. I treba da puca na visoko. Ovde ostaju mlade devojke koje se sigurno ugledaju na nju. Teya Dora, Zoi, Angellina, ona mala Tara koja jos malo treba da odraste. I Elena koja ima vec svoj fazon, samo mora da nagazi malo tvrdje. Devojke su napravile kostur buduce scene, ali momci su malo klimavi. Sem klinca niko nije ni blizu mejnstrima. Ima ih u repu dosta, ali za pop i ostale zanrove smo slabiiii.

Uglavnom, sve je ovo na klimavim nogama i mozda se ne primi pelcer, nisu ove pesme nista wooow, ali za postavljanje temelja su sasvim odlicne. Ko zna, mozda za nekih 5 godina neko bude pricao kako ceka ekspanziju narodne muzike. Hahahahah.

Forum početna