Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   03.03.2020 u 13:15

Pomenuh da za Hurricane pre Beovizije nisam ni čuo samim tim ni Favorito, što je ipak čudno jer čujem raznorazna IDJ tunes sranja ovo je pesma i spot i po. Čudno je i da na MAC awards ne samo da ništa stvar nije dobila već nije ni nominovana. Eto koliko broj pregleda na YT može da bude relativan, i da nema za posledicu neki bitan trag. Live da ne kažem unplugged mi je baš kul youtube.com/watch? ... N-imc ali to je verovatno prva i poslednja pesma što od ovih pičaka može da mi se svidi. Msm da ni one nisu svesne posebnosti i tripa ove pesme i da ne razlikuju žito od kukolja. Čujem da je produkciju ove stvari radio neki Makedonac koji radi i za Lenu Kovačević bata zna pos'o nema šta.

Nego da pređem na stvar. Od istog ortaka (koji inače sluša ugl. alternativnu tačnije indie muziku) saznam i za stvar Elene Kitić !? Malo je reći da sam bio u neverici kad sam video i čuo ovo. Slobodno mogu da kažem da je to nešto najjače što sam čuo i video na domaćoj sceni. I to u eri lažnog domaćeg trap-a koji je ustvari turbo folk ... esencijalni old school r&b u modernom ruhu ... remek delo, i vizuelno i čujno ... Mile i Marta, sve vam je oprošteno, ćerka je otkupila vaše grehe
youtube.com/watch? ... dio=1
Cranium Cranium   05.04.2020 u 18:36

Daaaamn, koji flashback. Hahahahaha. I u nju sam bio zacopan. Gledaj je bre kakva je damica. Kako i ne bi. Imao sam ukus i kao dete.
PARTYzan PARTYzan   09.04.2020 u 00:46

Posle brutalnog Bed Bani regetona youtube.com/watch? ... DCaZM
youtube.com/watch? ... bATPc nešto pitomije, r&b dens Dože Ket
youtube.com/watch? ... KF1FA
FoX FoX   09.04.2020 u 21:10

Spoj Big rooma i repa? Kul.

Blasterjaxx - Party all week
Welicak94 Welicak94   09.04.2020 u 21:49

FoX, Jedna od omiljenih
Gendza Gendza   11.04.2020 u 13:02

naxi.rs/exyu
PARTYzan PARTYzan   14.04.2020 u 16:03

m.youtube.com/watch?v= ... 45brM
Vise gledam, odlican novi Drejkov spot
Cranium Cranium   27.04.2020 u 08:36

j**ote, ja sve ove godine nisam znao da ovo peva.....muškooo.

Doduše nisam ni znao za original, znam za sempl koji je korišten u pesmu Problems od repera AZ, ta pesma je baš onako...early 00' , moj fah za rep. Brate mogao sam se zakleti da je ovo zensko. Hahahahahah, sad cu da okacim i sempl verziju, pa vi procenite.

j**ote koji šok kad sam juče čuo original. Hahahhahaha. Ja rekoh, ajde da pogledam, malo istrazim original pesmu...kad ono, imam šta i da vidim. Hahahahaha. Ovo je neka grupa iz 80 , familijarno nastupaju, kao Dzeksonovi. Bože svašta.
PARTYzan PARTYzan   02.05.2020 u 00:05

youtube.com/watch? ... Xl63E
inače audio verzija ima duplo više pregleda. Za Powfu i Beabadoobee ranije nisam čuo a ova stvar mi gotivna na prvo slušanje, zvuči mi kao rap pop da ne kažem hip-pop
PARTYzan PARTYzan   05.05.2020 u 20:51

youtube.com/watch? ... lGNxE
Kid Cudi's in the house again ... odličan novi Travis Scott
Završilo se sad već slušam novu Megan Thee Stallion youtube.com/watch? ... OIxok
pa ću i verziju s Beyonce youtube.com/watch? ... O0-Bs

Forum početna