Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Tommy Tommy   08.01.2016 u 03:33

nisam jos, taman sam dosao do onog kad su stan izgubili, i cime se bavi chandler ostaje misterija.
Ross na klavijaturama
Tommy Tommy   10.01.2016 u 00:37

7 dana 129 epizoda pogledao
Cranium Cranium   10.01.2016 u 01:00

Jeeeeeebote Tommy, ćuti, ne hvali se time.
Tommy Tommy   14.01.2016 u 02:01

24sata.hr/strane-zv ... 56263
Cranium Cranium   14.01.2016 u 23:57

Evo upravo sada se spremam da nastavim. Imam "friends" night. Po mojoj računici, do 3 mogu nekih 10 epizoda da odgledam. A možda i nastavim ako budu do jaja epizode. Sad će Čendler i Monika da se smuvaju.
Cranium Cranium   15.01.2016 u 03:56

4 sati gledanja. Objasnio sam. Što je najgore, nisam se smorio uopšte. Bilo je ovo lepo veče. Ionako nisam imao ništa pametno da radim. Pišem funny moments sada.
FoX FoX   15.01.2016 u 04:03

ahhahahh kran lepo ma gde moze da bude dosadno uz prijatelje mislim moze onima koji ne kapiraju fore i tu vrstu humora
Cranium Cranium   15.01.2016 u 04:22

1. Ross koji izgovara Rejčelino ime na svom venčanju sa Emili. Ali pre toga, Fibi sa stomakom do zuba pokušava da spreči Rejčel da ode u London i sj**e venčanje.

- Rejč, znam da je ovo teško za tebe ali Ros je zaljubljen u Emili. Imala si šansu, ali sada je sve gotovo.

- Ne nije gotovo, boriću se sve dok ne čujem UZIMAM.

Izlazi iz stana, a Fibi se dere za njom UZIMAM, UZIMAM. Aaaa kako volim ove sitne neusiljene fore. Puna ih je serija.

2. Pre venčanja bila epizoda sa Ros i Rejčel momentima, kao šta su sve prošli i na kraju se Ross oženio drugom. Pa je bio flashback na matursko Monike i Rejčel, tjst kad su gledali home video iz kuće Gelerovih pre nego su otišle ove dve na matursko. Ovi se pokidali kako je Monika bila debela.

Monika: Umuknite bre, kamera dodaje 5 kila.
Čendler: A koliko kamera te je snimalo?????

3. Kad su se Dzoi, Čendler, Fibi i Monika opet zaglavili u Monikinoj sobi prisluškujući Rosa i Rejčel koji se nešto ubedjuju oko Emilinog ultimatuma. I Dzoi počeo da rovari ispod kreveta, samo mu dupe viri.

Monika :Hej Dzoijeva guzice, šta to radiš???

Dzoi: Sećate se kad smo poslednji put zaglavili ovde? Umrli smo od gladi. Zato sam sada sakrio ovu kutiju ovde.

Fibi: Uuuu čokoladice, ukrštene reči. Mojeeee.

Čendler: kondomi???????

Dzoi: ko zna kolilo ostajemo ovde? Možda budemo poslednji ljudi na planeti, i moramo opet da je naselimo.

Čendler: I U TOME NAM POMAŽU KONDOMI?????

4. Venčanje, Čendler i Monika se zaneli. Zaskoče se gde god mogu. Nebitno to, i kao smuvali se i nastavljaju oni tajna ljubakanja. Kad jednom se zeznuli pred Rejčel i Fibi. Bleje njih četvoro u stanu i Čendler kreće na posao. Ustaje i ljubi Moniku jedno 5 sekundi. Fibi i Rejčel u fazonu WTF????? Čendler skonta u toku ljubljenja šta je retard uradio i laaaaagano pridje i poljubi i Fibi i Rejčel u usta.

See ya ladies. Hahahahaha.

5. Kad je Dzoi skontao da su se smuvali Monika i Čendler. Ta reakcija je bila neopisiva.

Oooooooooo, ooooooo, yoooouu.......and youuuuu.
Cranium Cranium   15.01.2016 u 04:29

6. Dan zahvalnosti i Čendler sa svojom tradicionalnom depresivnom pričom iz detinjstva. Na kraju su svi imali neke priče iz naftalina pa kao čija je najgora. Naravno Čendler je kralj depresije. :-)

1. Čendler kome su se roditelji razveli i to mu saopštili na dan zahvalnosti, a usput je i saznao da mu je ćale švrljao sa poslugom koja je usput i muška.
2. Fibi koja se seća dana zahvalnosti iz prošlog života kada je bila na ratištu kao medicinska sestra kojoj granata raznosi ruku.
3. Dzoi koji je nabio ćurku na glavu, pa nije mogao da je skine.
4. Monika kojom je Čendler rekao da je debela kad je studirao sa Rosom. :-). Jaaaao majko taj flešbek morate da vidite. Ček.
Cranium Cranium   15.01.2016 u 04:32

Kul studenti, ja sam plakao od smeha kad sam video Čendlera. Inače to je doba kad su njih dvojica imali bend i Čendler je bio "Lead Singer". Ahahahaha

Priloženi fajl : screenshot_2016-01-15-00-12-34.png (0.3 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!

Forum početna