Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   16.01.2016 u 18:31

Večeras završavam petu sezonu. ;-).
Cranium Cranium   17.01.2016 u 02:11

Aaaaaaaajoooooj koja kraljevska serija.

1. Fibi upoznaje onog pandura. Naravno pre toga je pronašla njegovu značku u kafiću i kurčila se po kraju. Kao ubačeni agent koji radi undercover kao kurva.

2. Ross koji se smorio jer se Emili udaje ponovo za nekog levog i završava u krevetu sa Dzenis. Smuvali se i toliko joj je kukao da je čak i ona odlepila i raskinula sa njim jer je on NJOJ naporan.

3. Nova godina i svi donose novogodišnje odluke, a Čendleru su uvalili da izdrži nedelju dana a da nikog ne zaj**ava. Mozak mu je prsao, na kraju je prso. Nije izdržao.

4. Kada Rejčel i Fibi saznaju za Moniku i Čendlera pa igraju one igrarije sa njima. Gde Fibi zavodi Čendlera da vidi hoće li popustiti i priznati da je sa Monikom.
To zavodjenje je legendarno. U medjuvremenu i Čendler skapira da Fibi zna pa se tu nadmeću a nikako da neko od njih odustane. To je carska epizoda.

5. Kad su Ros, Čendler i Dzoi otišli u patrolu sa onim pandurom. Nekim kolima pored zaribao auspuh i to je odjeknulo kao metak. Dzoi se baca na sendvič da ga zaštiti od "metka". Ali ispalo je kao da se bacio da zaštiti Rosa. :-) Ros je dobio novi smisao života.
Cranium Cranium   17.01.2016 u 13:10

6. Kad odlaze u Vegas i Dzoi pronalazi svog blizanca po šaci. Pita Čendlera, koliko bi ti platio da vidiš 2 para istih šaka?
Čendler ga gleda onako kako on gleda kad ostane bez teksta kad Dzoi lupi nešto. Dzo, to je neprocenjivo.

7. Ros i Rejčel koji igraju blackjack u sobi hotela jer Rejčel ne sme da sidje iz sobe. Ros joj nacrtao brkove u avionu za Vegas flomasterom koji se ne skida. Igraju blackjack ali Ros modifikuje pravila da bi Rejč pobedila. A ona samo govori "hit me" i on samo dodaje karte. hit me, hit me, hit me, hit me. Ok, we need more cards. Na kraju se napili ko stoke, iscrtali i Rosa da ima neke brkove i sišli dole u kazino mrtvi pijani da sprdaju ljude.
FoX FoX   18.01.2016 u 15:52

hhaahaa ovo sa sendvicem je najbolje

Predstojeće okupljanje glumačke ekipe jedne od najgledanijih TV serija "Prijatelji" izazvalo je pravu euforiju među fanovima jer se mnogi nadaju da će u dvosatnom specijalu biti prikazane nove dogodovštine nerazdvojnog društva iz kafića Central Perk.
Foto: Gettyimages
Ekipa serije "Prijatelji" ponovo zajedno
Međutim, kako stvari stoje, čini se da na malim ekranima ipak nećemo ponovo videti Rejčel, Moniku, Fibi, Džoija, Čendlera i Rosa.
Američki glumac Metju Peri je već najavio da neće prisustvovati snimanju pomenutog TV specijala zbog obaveza na novom pozorišnom projektu. Ubrzo nakon toga, oglasio se i njegov kolega Dejvid Švimer koji je javnosti jasno dao do znanja da se glumci okupljaju isključivo u čast reditelja Džejmsa Berouza i da to ne podrazumeva neki vid nastavka serije "Prijatelji".
"Ovo nije snimanje novih 'Prijatelja'. Okupićemo se da bismo odali počast Džejmsu Berouzu kojeg volimo i vrlo sam uzbuđen što sam deo ovoga. Kolege iz drugih TV serija poput 'Frejzer', 'Čirs' i 'Vil & Grejs' takođe će se potruditi da dođu i učestvuju u specijalu. Reč je o neverovatnom reditelju koji je dao doprinos u definisanju komedije u ovoj zemlji u poslednjih 40 godina i zato ga volim", izjavio je Švimer u intervjuu za E! Online.
Cranium Cranium   18.01.2016 u 16:15

Eeeeeeeee jbg. :-(
Tommy Tommy   18.01.2016 u 23:05

nema veze vraca se prison break i dosjei x nije im bilo dovoljno.
Cranium Cranium   19.01.2016 u 00:58

1. Kad je Fibi dobila ovo troje beba na čuvanje pa zamolila Moniku i Čendlera da joj pomognu. Čendler kupio neku igračkicu ratnika za bebe, ove krenule da mu kenjaju kako su male igračkice, kako mogu da progutaju delove itd. Čendler izašao iz stana, vraća se i kreće da kašlje.

Čendler - All right, i thought about it and maybe you are right.
Maybe this is not a safe toy.

Monika - What made you change your mind?

Čendler - I swallowed the sonic blaster gun. (delić igračke)

Fibi - How did that happen?

Čendler - Well, I was trying to prove that I was right.
And it turns out I was wrong.

Ovo sranje počelo da ga grebe u grlu, pa je Monika bila u fazonu idemo u hitnu. Medjutim Fibi nije htela da ostane sama pa je krenula da nagovara Čendlera da mu nije ništa.

2. Čendler se seli kod Monike, pa Dzoi mora da odsad plaća sve račune sam. Dodaje mu račune, Dzoi gleda, u sve većem šoku je. Dodaje mu račun za telefon.

- Here is the phone bill.
- OH MY GOOOD!?!?!
- That's our phone number Jo.

Čendler je hteo da pomogne sa 1500 dolara medjutim Dzoi neće milostinju. Čendler smišlja način kako da mu da keš. Preko stonog fudbala. Da igraju u pare, a Čendler će da gubi i gubi dok ne stigne do 1500 dolara. Medjutim poslednju partiju koju su igrali su igrali za 1000 dolara (dotle su stigli). Dzoi je imao 500 dolara, i Čendler ulaže sve. Igraju na sve ili ništa. Na hiljadu dolara. Dzoi baca lopticu i udara je. Čendler sklonio ruke sa stonog fudbala , jede neku piletinu. Loptica udara u martinelu kod Čendlerovog gola i vraća se nazad. Dzoi dao sam sebi auto gol i izgubio sve pare. Čendler krenuo da kuka više nego Dzoi.

No no no no noooooo...no (Dzoi ga pogledao u fazonu šta kuka ovaj) No...one can beat me.

Posle je Čendler izmislio neku igru sa kartama, samo da bi dao Dzoiju 1500 dolara.

3.
Cranium Cranium   19.01.2016 u 01:01

Ros koji nikako da se razvede od Rejčel jer su se venčali u Vegasu mrtvi pijani. Nekako mu se ne svidja da ima 3 propala braka iz sebe.
Cranium Cranium   19.01.2016 u 16:07

1. Kad je Ros izbeleo zube toliko da su mu svetleli u mraku. Trebao da izadje sa nekom ribom, i nikako da se zamaskira. Kad god je trebao da kaže nešto, skrivao je zube iza hleba. Ahahahahahaha.

2. Kad se Čendler konačno raspakovao pa se zaneo da očisti stan. Kasnije je skontao da će mu to biti poslednje čišćenje jer nije vratio sve stvari na svoje apsolutno tačno mesto. Ros je tu da mu pomogne.

Čendler - Okej, ajde da počnemo sa velikim stvarima, to je najlakše. Kao ovaj kauč.

Ros - Neee, nekako se ne uklapa.

Čendler - Šta bre pričaš, kauč je u savršenoj ravni sa ivicom tepiha, sad mogu opušteno da sednem na njega i podignem noge na stoč.....(noge mu propadoše jer je stočić daleko od kauča)

Čendler - Evo šta da radimo, pomerićemo kauč bliže stočiću.

Ros - Hej hej hej....ali onda kauč nije u savršenoj ravni sa ivicom tepiha.

Čendler - Da, tačno. Onda da pomerimo stočić bliže kauču?

Ros - Neeeee, onda stočić nije u centru prostora za sedenje.

Čendler - Da ali ovako stočić ne odgovara kau....mčĉjaga.....ROSEEEE!!!!

3. Rejčel i Fibi koje su se dogovorile da trče zajedno. Medjutim Fibi je zadržala dečiji stil trčanja sa rukama i nogama u svim pravcima. Rejčel se osramotila i sad joj kaže kako joj je neprijatno dok trči sa Fibi jer trči kao luda.

- Okej je Rejč, ja trčim kao dete, kao što sam nekada trčala, jer samo tako je zabavno. Znaš ono kad si bila mala i kad si mislila da će noge da ti otpadnu jer trčiš prebrzo??? Kad bi se zaletela na ljuljaške, ili bežala od Satane?.
Edy Edy   28.01.2016 u 22:20

Evo gledam malo ovaj Friends Svašta sam vidio, ali ovi Friends su mi baš bezveze

Matt LeBlanc je nikakav glumac, glumi isto kao i u seriji Joey, istog lika. Bzvz je uvijek bio ali et

Chandler ima odličnu glumu, ali je nekako nezanimljiv njegov lik. Valjda što je nekako ozbiljan u odnosu na ostale? Svi ostali imaju onu "Jim Carry" glumu, ali on ne baš. Da je serija drugačijeg tipa imao bi odličnu ulogu. Ali ostali ga kvare.

Ross je onaj tipični jadnik u grupi, ali i dalje ima pretjerane reakcije svako malo.

Phoebe je ono baš nezanimljiva meni. Kliše karatker. Reću samo da ne volim fazon 'glupe plavuše'...

Monica, bolja od ostalih. Ali opet, pretjerane scene nekad. Komedija ne bi trebala biti ako neko nabije pile sebi na glavu. To je mister bean fazon. Po meni dobra komedija je suptilna.

Rachel Šta da kažem, fina na oči i fin karakter Ali nije vala dovoljno dobra da ispravi seriju. Gluma okej, može bolje ali ok, ima drugih kvaliteta
--------------------------

Inače, pogledao sam ko je od ovih glumio gdje još i:

Chandler (Matthew Perry) je glumio u 17 Again, Odličan film Preporučujem, iako je većinu filma namjenjeno njegovoj mlađoj verziji, njegova uloga nije loša uopšte

Jennifer Aniston ili ti Rachel je glumila u We're the Millers, gledao sam ga nedavno, i nije loš film ( glumi striptizetu, vidi se gdje su joj kvaliteti ).

Ovi ostali, ništa od njih

Tako da moje mišljenje nisu samo predrasude ili 'da ne znam procjeniti dobru seriju', jer jednostavno rečeno: čitav cast je bezveze, Ross je poznat jer je glas iza one žirafe u madagaskaru. Ono je jedan od najslabije upečatljiva životinja u filmu PS: žirafa je 'the loser' u madagaskaru ozbiljno, gluma im je nikakva (čast izuzecima).

Ja ne kontam što je uopšte hit. Humor jeste ok, ali ništa posebno, gledati sate i sate i sate neprestano ovakvog besmislenog humora, i mister bean postane dosadan nakon nekoliko istih fazona... To je kao da gledate one američke kućne videe stalno Jeste smiješno, ali nakon sat vremena dojadi gledati kako se ljudi polome.

Bar moje mišljenje Mada, serija ima dosta backgrounda za karaktere. Ali nemam živce da prođem sezone i sezone mediocre humora (PS: ovo je humoristička serija, dokaz tome je svako 2 minute što puštaju smijeh kao pozadinsku muziku) da bi otkrio ko je ko. Ne vrijedi gledati samo zbog toga

PS: iako je serija po meni ništa naročito, nije loša za ubit dosadu (mada sam vidio biljih), ali nije zaslužila onoliki hype. Ako ima nešto da se pohvali onda je opening scene: youtube.com/watch? ... tDXKE

Odlična muzika, a i produkcija za opening scene To moram reći

Serija ne bi bila ni 10% šta je da nije ovaj opening

Forum početna