Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   25.12.2015 u 01:01

Odgledao epizodu kad je Čendler opet počeo da puši zbog stresa jer su Rejčel i Ros raskinuli

Oh Chandler, not again. You smoke again?
Actually, yesterday i smoked again, today im smoking... still.

Pa mu je Rejč donela onu kasetu za hipnozu. A ta kaseta je za žene.

You dont need to smoke, you are strong, confident woman.

I onda je Dzoi provalio ovu foru, pa je nasnimio na kaseti svoju hipnozu za Čendlera. Da mu pravi sendviče.
Cranium Cranium   27.12.2015 u 02:28

Odgledao treću sezonu. Jedno 4 epizode.
Koliko je zaraznoooooo.

1. Kad je Ross dobio onu izraslinu na dupetu pa je išao od lekara do lekara. Čendler mu preporučio njegovog doktora koji mu je uklonio treću bradavicu.

Ovaj doktor pozvao sve kolege da pogledaju jer niko nikada nije video ništa slično.

2. Čendler koji je izašao sa Rejčelinom šeficom, pa nije hteo da je zove a uvek u takvim situacijama izgovara.
"Hey, that was great. We should do this again. I'll call you tomorrow" I ova očekuje da Čendler zove. Rejčel ga naterala da ode opet na ručak sa tom likušom ali da ne obećava ništa i da je otkači na finjaka kad mu se već nije svidela. I Čendler se dobro držao.

Čendler - So....this is it. It was nice.
Šefica - Yeah, isnt it?
Čendler - So....goodbye.
Šefica - Is it?
Čendler - ????????????? Hey, that was great. We should do this again. I'll call you tomorrow. A Rejčel se hvata za glavu iza zida u kancelariji.

3. Fibi koja je sj**ala neki telefon, i zvala korisnički servis da joj ga poprave (za dzabe). Medjutim, nikako da se javi operater. Kao molim sačekajte, vi ste sledeći na redu. Na početku epizode bila sva srećna, ima da čekam i neće oni mene pobediti. Oni očekuju da odustanem. Na kraju epizode krenula da bunca. Kraljica. Nije spavala dva dana.

4. I daaaaaaa, cimeri nabavili patku i pile. Nemam komentar neki poseban. Ahahahahaha

5. Monika nasledila kuću za lutke i Fibi je molila da se igra sa njom jer kao klinka nije imala kućicu za lutke. Ahahahahahahaha. I kao ajd može i Fibi blesava išla u šoping, da nabavlja igračkice za kuću. Nabavila kera igračku koji je veći od kuće, dinosaurusa i maramicu koja treba da predstavlja duha za potkrovlje. Fibi, zašto je pas veći od kuće? Zato što je rastao na radioktivnom zemljištu, a duh? Otkud duh? Kuća je izgradjena na starom Indijanskom groblju. Ček ček, kuća je i na radioaktivnom zemljištu i na groblju? Ahahahahahahaha
FoX FoX   27.12.2015 u 02:47

Ahahahahah Chandler sa šeficom pobedio
Jbt sad kad se setim..jedino što mi je smetalo u Friends je Monikaaa aaa kako mi je antipatična ...mislim..realno... loše glumi
Ali zato teen monika jaooo
Cranium Cranium   27.12.2015 u 10:30

Ahahahahahahaha. Nije brate, gotivna je i ona na svoj način. :-). Smaračica jeste, ali je gotivna.
Cranium Cranium   27.12.2015 u 21:32

I počinjemo četvrtu sezonu večeras. Ionako večeras nemam ništa da radim pametno. ;-). Samo da nadjem neki prevod, mada koji će mi. Znam fazon napamet. Aj pa pišem posle fore, da se ne zaboravi.
Cranium Cranium   28.12.2015 u 01:54

Odgledao 4 epizode. Matori, neću se setiti svega. Hmmmm da vidimo.

1. Epizoda kad su Čendler i Dzoi hteli da prodaju onaj ormar što ga je Dzoi lično napravio. Sa sve grubim ivicama i ekserima koji vire. I Čendler se iscepa na ekser svaki put kad prodje pored ormara.

Dzoi : How many times i have to tell you , you turn and slide. Got it? Turn and slide.

Čendler : No no no, no turn and slide, how about THROW IT OUT.

Kasnije su im odneli sve stvari iz stana jer se Dzoi kladio sa nekim kupcem da može da udje u ormar. Ovaj stavio štap na ručke i pokrao sve. Dzoi ostao u ormaru. Ahahahahahahah.

2. Čendler u novoj ljubavnoj aferi sa Dzoanom, Rejčelinom šeficom. Kad ga je vezala lisicama u njenoj kancelariji. On zove Rejčel da mu pomogne da se oslobodi. Kasnije Rejčel skapira da će šefica provaliti ko ga je oslobodio i da će popiti otkaz. Pa ga vezuje opet. Ali ne na isto mesto pa mu dodje na isto. I onda moljaka Čendlera da se veže opet za stolicu. Na kraju postižu dogovor da nahvali Čendlerov ponos svim ženama koje sretne. I to je trajalo cela dva sata.

3. Fibi koja pronalazi mačku i misli da joj je to majka. Ahahahahahahahaha.

4. Ros koji čita 18 strana Rejčelinog pisma.
Cranium Cranium   28.12.2015 u 02:00

5. Kad je onaj domar debeli pretio da će da izbaci Moniku i Rejčel iz zgrade jer je Dzoi zasrao. Pa je morao Dzoi da vežba ples sa domarom da ih ne bi izbacili. I Dzoi se uživeo u ples. Ulazi posle jedne seanse kod Monike u stan, Monika i Rejčel bleje za stolom. Dzoi prolazi pored stola i odigra neku mini bravuru na putu do frižidera. Ove dve se pokidale.
- What was that?
- What?
- You just perform some dance thing.
- No im not.
- OMG , You are so into this.
- No im not, btw this is not just dance thing, it was pas de bure.
Cranium Cranium   29.12.2015 u 00:05

Odgledao brdo epizoda danas, ali to ću kad se vrnem kući za par sati i odgledam još koju. Tad ću se raspisati, a sada da ne zaboravim poslednju.

Čendler se pomirio sa Dzenis, ali je izdržao celih nekoliko sati. Pa je izmislio da ide u Jemen službeno.
Medjutim, ova ga je pratila u stopu. Morao je da se spakuje, ode na aerodrom, čak i da kupi kartu od 2100 dolara. Ali dzaba, nikako da se otarasi. Na kraju ipak mora da ode u Jemen. Pišem posle još. Kad odgledam još koju.
Cranium Cranium   29.12.2015 u 13:11

Nisam odgledao ništa, zaspao čim sam legao u krevet. Ali evo da se setim.

1. Ross koji se zabavljao sa onom likušom iz muzeja, pa završi u njenom stanu koji je djubrište.
Pa ga Dzoi ubedjuje da ako mu se svidja likuša, mora to da obavi na djubretu. Ahahahahahahaha. I krenuli oni da se zagrevaju kad Rossu sve upada u oči. Prvo se umazao u neku smesu, pa je iz kese čipsa iskočio pacov. A njih dvoje se zaneli malo.

2. Čendler - Dzoi - ona glumica trougao. Čendler skinuo ribu Dzoiju pa mu se izvinjavao 3 epizode. Na kraju ta riba prevarila i Čendlera.

3. Kad je Dzoiju upao u stan prodavac knjiga. Koliko ste puta samo klimali glavom kada vaši prijatelji pričaju o nečemu, a pojma nemate o tome. Tome je došao kraj sa našim enciklopedijama. I napričao mu svašta, a Dzoi para nema. 1200 dolara za ceo komplet. Na kraju se ispostavi da je Dzoi obukao Čendlerove farmerke i da u njima ima 50 dolara. Taman za jednu knjigu. Dzoi uzeo knjigu na slovo V.
I sad pred kraj epizode pričaju ovi o nekoj ribi i upada Dzoi. Dobro je što si izmakao na vreme, pre nego je eksplodirala kao vulkan. Kad smo kod vulkana, jeste li znali da su vulkani geološke tvorevine sa otvorom iz kojeg kulja lava. Naravno kod onih koji nisu ugašeni.

Dzoi, otkud odjednom pričaš o vulkanima?

Šta, ne odgovara vam ova tema? Možemo o nečem drugom. Kao viskozitet, vazodilatacija, Vijetnamskom ratu...

Upada Fibi.....E gledala sam dokumentarac o Korejskom ratu juče, jadni ti ljudi. I svi se dohvatili te teme, a Dzoi opet kreće da klima glavom. Ahahahahaha

5. Monika koja je postala šef kuhinje u Libanskom restoranu i svi je mrze. Unajmljuje Dzoija da bi mogla da ga otpusti pred svima, za primer. I sad opet neko maltretiranje je pretrpela, kreće uvežbana scena. Ima da me slušate ili napolje na ulicu, jel ima neko problem sa tim? Dzoi se pravi blesav. Dobio bakšiš od 500 dolara fazon i svidelo mu se.
DR_
Dr_Psycho  
 29.12.2015 u 16:12

Ahhahaha dzoi loool ali ipak sam glasao za Cendlera

Forum početna