Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   01.09.2016 u 17:16

@FoX (01.09.2016/14:29)
Gledao sam pre neki dan taj specijal...jest,12min za svaku glumačku ekipu nekog poznatog sitkoma koji se emitovao na NBC TV u čast onog direktora James Burrows-a jer je valjda snimio 1.000 epizoda...
Pa digli su prašinu jer su se ljudi istripovali da se snima nastavak prijatelja. Nisam gledao taj specijal. Baciću pogled.
Dobro nije bilo baš od reči do reči, ali znam koja je finalna verzija bila. Bolje ovo sa bombama.

A od reči do reči je bilo ono za Čendlera i čuvanje tajni. Ahahahahah
FoX FoX   25.09.2016 u 13:11

Pa to..jel si pogledao specijal?

e naleteo sam na prijatelje malo pre,na prva plus
hahaha kad se chandler pretvara da je Bob pa ga ona zenska zove a pored je Ross...jel se secas toga? Ne mogu da se setim šta se tu tačno dešavalo jbt
Cranium Cranium   25.09.2016 u 13:32

@FoX (25.09.2016/11:11)
Pa to..jel si pogledao specijal?

e naleteo sam na prijatelje malo pre,na prva plus
hahaha kad se chandler pretvara da je Bob pa ga ona zenska zove a pored je Ross...jel se secas toga? Ne mog
Jesam pogledao onda kad si ostavio link. Ništa specijalno, lepo je videti ih sve zajedno.

Uuuuuu sećam se te epizode. Čendler se ne javlja na fon odmah, da ljudi ne bi pomislili da nema život. I tako se ona plavuša zaj**ala i pozvala Čendlera umesto Boba. Pustili je da kenja u sekretaricu. I ona se ispovedala "Bobu" kako se napila i skinula gola, Čendler se odmah javlja. Bob ovde. Dogovorili se Bob i ta plavuša da se nadju u kafiću za stara dobra vremena. A u uglu Čendler i Ros gledaju koja će zgodna da udje. Čendler je čak i smuvao ovu ribu. Izlagao je za sve pare.

Ima ono. Taj što se nije pojavio je ljakse.
Kako si zn?????
Ne znam, jednostavno....takav sam.
Osećajan. Hoćeš maramicu?

Riba uzima jednu.

Zadrži celo pakovanje, ja sam se za danas već dovoljno isplakao. Ahahahahahaha.
FoX FoX   25.09.2016 u 13:43

ahaaaa hahhahaha jbt moraću ja ovo opet da pogledam...čitam ovo što si napisao i pokušavam da se setim ali nema šanse...ček ko je beše Bob?Jel to onaj lik što je živeo kod chandlera dok je Joey imao svoj stan?
Cranium Cranium   25.09.2016 u 13:55

@FoX (25.09.2016/11:43)
ahaaaa hahhahaha jbt moraću ja ovo opet da pogledam...čitam ovo što si napisao i pokušavam da se setim ali nema šanse...ček ko je beše Bob?Jel to onaj lik što je živeo kod chandlera dok je Joey ima
E saaad, ne sećam se baš takvih gluposti.
Ali mislim da je riba jednostavno pogrešila broj. Nije Bob stari cimer ja mislim.

Jaaaaaao jel se sećaš Edija? Čendlerovog cimera na par dana, kad je Dzoi rešio da se preseli u deluxe gajbu
Cranium Cranium   25.09.2016 u 13:59

O bože, kako sam ja uspeo da pročitam pogrešno. Ja mislio da me pitaš za Dzoijevog cimera pre Čendlera. A ne obrnuto. Neeeeee, taj Čendlerov cimer je bio Edi. Psihopata.
FoX FoX   25.09.2016 u 14:08

aha moguce ali pazi ti kolike su šanse da se tako nešto desi pogreši broj i baš nabasa na čendlerov

ufff...ne sećam se baš najbolje edija sećam se da je taj lik uglavnom u sobi provodio vreme,valjda
aaa dešava se i meni često da pogrešno pročitam
Cranium Cranium   25.09.2016 u 14:14

@FoX (25.09.2016/12:08)
aha moguce ali pazi ti kolike su šanse da se tako nešto desi pogreši broj i baš nabasa na čendlerov

ufff...ne sećam se baš najbolje edija sećam se da je taj lik uglavnom u sobi provod
Evo sad sam tražio na tjubu neki klip sa Edijem. youtu.be/P6QtUapMsyg

-Get out now!
-Ok, you really want me out?
-Yes please.
-Ok, then I want to hear you say it, I want to hear you say you want me out.
-I want you out.
-No no no, I wanna hear it from your lips.
-Where did you hear it from before?????

FoX FoX   27.09.2016 u 13:32

ahhahaaha kralj ovaj edi

"See, now I don't think you're being fair. I mean, one night you see me and you get scared. I mean, what about all the other nights when you don't see me, huh? What about last night when you went and got a drink of water and I was nice enough to hide behind the door, what's that about, huh?"
Cranium Cranium   27.09.2016 u 13:53

- Get out. Get out, get out, get out.
- What?
- You, move out. Take your fruit, your stupid small fruit and get out!
- You want me to move out?
I gotta tell you man, I mean, that's, it's kinda out of the blue, I mean don't you think?

-This is not out of the blue, this is smack dab in the middle of the blue. Ima još scena sa njima kako ne mogu da ga se reše, ali nije stavio lik u klip.

Forum početna