Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   21.05.2017 u 17:45

Želim da naglasim da je došao taj dan (sutra) kada ću ja uzeti da ponovo gledam prijatelje. Napravio sam pauzu od godinu dana i 3 meseca. Sad je pravo vreme da malo pomalo gleduckam. Po epizodu dve dnevno. Uželeh se.
Cranium Cranium   06.06.2017 u 21:48

I naravno, ja šta obećam ne ispunim.

Evo sad sam pogledao prvu epizodu.

Dakle danas sam počeo sa gledanjem.

Uzeo sam da gledam dvd uncut verziju. Verzija serije duža za 2-3 minuta. Sem prve epizode koja u uncut verziji traje 29 minuta.

Počela je malo traljavo, prvih par minuta (dok se nije pojavila rejčel) nije obećavalo. Ali tako je za sve serije. Dok se ne uhoda ekipa i krene da uživa u radu.

Malo imam problema sa nalaženjem prevoda mrtvog. Jer je 95% titlova za televizijsku (cut) verziju. Nije da mi treba, ali hoću sve da bude savršeno.

A prva epka??? Klasika. Monika izlazi na dejt sa Polom , vinskim konobarom koji je sklapao priče ženama samo da bi ih odvukao u krevet. Rosa ostavila žena. Čendler koji ima čudne snove kako je go i ima telefon umesto ku***a. I kako telefon zazvoni, on se javi i ispostavi se da ga zove majka. Rejčel koja beži sa venčanja jer j**iga, ne voli Berija iako je pun para.
FoX FoX   07.06.2017 u 06:17

Ja mislio ti hteo na b92 da gledaš,skoro je počelo

a jbg...možda neko od naših uradi prevod i za uncut verziju ali teško

hahhhahaha ja se ne sećam to za čendlera carski
Cranium Cranium   07.06.2017 u 09:26

FoX (07.06.2017/04:17)
Ja mislio ti hteo na b92 da gledaš,skoro je počelo

a jbg...možda neko od naših uradi prevod i za uncut verziju ali teško

hahhhahaha ja se
Ma jok, ja to skinem lepo i kad mi se gleda, koliko god mi se gleda.....uzmem pa gledam.

Za prve dve epke sam našao uncut prevod na open subtitles. Možda ima i za ostale.

Ahahahahahhaha, to je jer ti je tada bio ljigav. . Nije scena, samo im prepričava san u par rečenica.
Cranium Cranium   09.06.2017 u 16:10

Druga epka odgledana. Ros saznaje da će postati ćale. A njegovim roditeljima nije rekao ni da mu je bivša postala lezbo, ni da živi sa ženom, ni za dete. Da li da ukalja obraz bezgrešnosti ili da kulira, pa da roditelji masakriraju Moniku što obično i čine.
FoX FoX   01.03.2018 u 23:54

Jel si završio ponovno gledanje?

Inače, evo malo novosti...

FRIENDS (2018) Movie Teaser Trailer #1

Iako se već neko vreme priča o nastavku jedne od najpopularnijih serija "Prijatelji“, nakon što je lažni trejler privukao neverovatnu pažnju javnosti, glumac Met Leblank rešio je da stavi tačku na sve spekulacije.

U intervjuu za jedan radio naveo je da okupljanja neće biti, jer su likovi suviuše odrasli da bi snimali nastavak, piše Metro.

"Ne verujem da iko želi da gleda Džoija kako radi kolonoskopiju“, kaže glumac.

On je dodao da razume zašto je interesovanje za seriju veliko i zašto fanovi ovog sitkoma žele da gledaju nastavak.

"Razumem zašto ljudi žele da nas vide ponovo, ali je serija govorila o životima šest likova između 20 i 30 godina. Šta se dogodilo sa karakterima mislim da je bolje prepustiti mašti“.

Priznaje i da nije jedini glumac koji ne želi ponovno okupljanje.

"Niko od nas nije za to. Mislim da je bolje da to pustimo“.
Cranium Cranium   02.03.2018 u 01:19

FoX (01.03.2018/22:54)
Jel si završio ponovno gledanje?

Inače, evo malo novosti...

FRIENDS (2018) Movie Teaser Trailer #1
youtube.com/watch?v=Gpa5S8D
Nisam, mislim da sam prekinuo na toj drugoj epizodi.

Ma ja bih ipak gledao i da sada snime. Verujem da bih se razocarao, ali bilo bi kul.
Cranium Cranium   04.01.2019 u 20:36

Pala mi na pamet ova scena.

Čendler se napio i ljubio se Dzoijevom sestrom, ali pošto ih ima pun ku**c...ne zna sa kojom. Ide ispovest društvu.

A dalje...Odlazi na porodičnu večeru kod tazbine, gde ga čeka nesudjeni šurak Dzoi, i baba koja je šesta osoba koja je pljunula obešenog Musolinija.

Edy Edy   04.01.2019 u 21:59

Cranium, Kad sam vidio temu, znao sam ko je osvježio odmah.

Meni ovi Friends sve gori sto vise čitam o njima P.S. DA, KONTRIRAM.
Cranium Cranium   04.01.2019 u 22:26

Edy (04.01.2019/20:59)
Cranium, Kad sam vidio temu, znao sam ko je osvježio odmah.

Meni ovi Friends sve gori sto vise vitamina o njima P.S. DA, KONTRIRAM.
Hahahahaha, ma opusteno.

Forum početna