Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Edy Edy   03.02.2016 u 16:31

@Cranium (31.01.2016/03:27)
Nisi spomenuo????? Pogledaj bolje. U preprošlom postu si spomenuo. Ne znaš više ni ti sam šta si sve pisao. Sve što radiš je čisto trolovanje jer ti se serija nije svidela a nisi ni odgledao
jeli možeš bgt da citiraš gdje sam ih spomenuo u prošlom ili predprošlom, ili u zadnjih 5 posta (ne računajući ovaj).

Ne vidim vala da jesam Mada sam napisao dosta toga, može biti da sam spomenuo. Čovjek sam, šta ću
Deder me ispravi bgt

Inače, pogledao sam više od epizode i po. A po meni dovoljno je da na osnovu dvije, eto tri epizode, da zaključiš kakva je serije. Ispravi me, ako je pola sezone nedovoljno da zaključim da li serija valja.

Jeli isto možeš reći na koje nisam odgovorio Ako ti nije teško ponoviti pitanje, odgovorit ću ga.

Inače, ako nisi primjetio u zadnjih 3-4 posta ti nikako ne pričaš o SERIJI. Koliko si komentara dao o Friends u zadnje dvije stranice ove teme? Nijedan Ti komentarišeš moje mišljenje i moje komentare.. Znači daješ komentar o tome kako sam došao ovdje da trolam i da je meni krivo to i to.. i šta si već napisao.

Fazon je da nisi rekao ništa konkretno o seriji. Što to? E to je ono kad si fanatičan o nečemu. Ako nešto kaže nešto protiv tvoga mišljenja, odmah ćeš da pođeš da kontriraš, ne vodeći računa šta sam uopšte rekao.

Serija je ok u najbolju ruku, mada je više loša nego dobra ali eto. zbog svega što sam naveo. Ja bih volio čuti šta nije, umjesto da mene blatiš i moje mišljenje, volio bih čuti šta je to dobro u seriji

Ponovit ću pitanje od prije: Šta to Friends ima da tona drugih serija nema? Po čemu je posebna?
Edy Edy   03.02.2016 u 16:40

@Tommy (31.01.2016/19:40)
prijatelji serija Koja ne vodi nikud? home inprovement bolja serija?
jos ces napisati i da je full house dobra serija?
u devedesetima je konkurencija bila puno vece a serija je bila među najgleda
Full house je ok, isto ko Friends. Tu su negdje po meni. Možda je Full House malo.. dosadnija Ali opet kažem, ništa posebno. Izgube se u masi.

A ako uzmeš kriterij koliko je dugo neka serija bila ekranizirana, onda eto odmah uzmi Full house, 87-95. 8 sezona. Očigledno po tvom komentaru misliš da full house valja, ali eto odmah ako ne valja, kako možeš reći da serija koja ima 8 sezona i eto isto se ekranizirala u 90tim (početkom doduše), ne valja?

samo kažem, ne valja argument Ne valja ni Friends ni Full house, tj. ništa posebno nisu. Jedino za ubit vrijeme.

PS: zadnji put sam gledao Full house.. ima deset godina I nisam gledao sve epizode, ali jesam dosta
Edy Edy   03.02.2016 u 16:54

@FoX (31.01.2016/04:44)
Au ala ste se raspisali kad budem imao vremena bas cu da procitam sve ,volim da citam
Inace odgledao sam one inserte sto je edy ubacio na prosloj str (gde je izbacen smeh publike) i jest,nije
https://www.youtube.com/watch?v=qa3NM9Jhkn0

E baš tako Evo link gore, iz epizode sa devetim/desetim doktorom. Smiješno je (po meni), a nema sound tracka Čisto primjer da itekako može TV serija imati humora u sebi a da ne mora imati laugh track.

A za friends, ja ponavljam da NE OCJENUNJEM seriju na osnovu ovog. Sitcom je, kao što si rekao. Ja samo kažem da sitcom kao žanr, neće nikad moći da bude na nivou drugih serija, baš zbog ovih ograničenja.

A za Friends, friends nije ništa posebno ni unutar sitcom žanra, to ja stalno govorim

Tako da slažem se sa foxom u svemu što je rekao
Cranium Cranium   03.02.2016 u 16:59

Ne mogu da te citiram, tjst ne želim. A o seriji friends sam ispisao strane i strane u ovoj temi. Prelistaj. Ne kontriram ja tebi, ja sam celu seriju odgledao iks ipsilon puta. Ti si taj koji "ima ubedjenje u nešto" što nikada nije gledao, tjst izvini. Odgledao si možda 2 epizode. Tako da mani me priča za malu decu. Gledaj ako ti se gleda, ako ne ne gledaj i ne troluj za dzabe.
Edy Edy   03.02.2016 u 17:20

@Cranium (03.02.2016/15:59)
Ne mogu da te citiram, tjst ne želim. A o seriji friends sam ispisao strane i strane u ovoj temi. Prelistaj. Ne kontriram ja tebi, ja sam celu seriju odgledao iks ipsilon puta. Ti si taj koji "
hahaha Fanboy uvijek ostaje fanboy
Cranium Cranium   03.02.2016 u 17:35

@Edy (03.02.2016/16:20)
hahaha Fanboy uvijek ostaje fanboy
Kako god magistre za serije koje nikad nisi gledao.
Cranium Cranium   19.02.2016 u 04:17

Upravo sam odgledao poslednju epizodu i smorio sam se kao prvi put kad sam gledao. Zaaaašto je morala da se završi.
Trebali su bar očiglednije da naglase da su svi nastavili da se druže. Mislim, nisu više na 30 metara maksimum jedni od drugih ali i dalje su tu negde.

A sutra će biti jedan dugaaaačak post o svima njima. Godinama su me zasmejavali. Mislim da ću napraviti pauzu od jedno godinu dve (možda i manje) pa jovo nanovo. Perfektna serija. Šteta što nema nijedne ovakve. Neka priča ko šta hoće. Ovo je najbolja serija ikada snimljena za mene i za milione drugih.
Cranium Cranium   19.02.2016 u 19:46

E aj da napišem koju da bi ostalo. Zaboraviću posle.

Ross - U početku je bio žešći smotanko sa ribama, ali posle se popravio malo. Mada je ostao luckast. Prva asocijacija na Rosa mi je perionica veša. Više mi se svidjao smotani Ros od ovog novog što se tiče ljubavnog života, ali to je samo jedan aspekt. Što se ostalog tiče, ostao je isti. Nervira se za gluposti (nauka itd). Pada mi na pamet scena kada ubedjuje Fibi o evoluciji. Našao koga da ubedjuje. Uglavnom, Ros je izbio nenamerno u "prviji" plan u drugoj polovini serije jer je Čendler "uštrojen" ali o tome kasnije.

Chandler - Došlo je i to kasnije. Lik koji je ni kriv ni dužan obeležio seriju. "Manijakalno nesiguran" sa ženama, a opet tako dominantan u društvu. I kada lupi neku nebulozu pred ženama, nikada ne prodje bez reakcije. Naravno prva asocijacija na njega i žene je nestanak struje i njegova agonija jer je zarobljen u banci sa modelom Victoria Secret-a i ne sme ni reč da progovori. Smišlja taktike u sebi, ali čim uradi nešto sj**e se još više. To me podseća na njega i njegovi raskidi i bežanje od Dzenis. Kada se smuvao sa Monikom postao je takva papuča da to nije normalno. Nije bilo više njegovih avantura sa ženama itd. A to je po meni njega obeležilo u prvoj polovini serije. Što se ostaloga tiče ostao je isti naravno. Njegove zaj**ancije i prozivke su ostale carske. Možda su malo bile smanjene jer se preselio iz stana sa Dzoijem kod Monike, a najviše sprdanja je otišlo na Dzoija.

Joey - Od prve do poslednje epizode bio ludak. Prva asocijacija na njega je njegovi pokušaji glume i kako bi hasao i kamen. Kad je Rejčel sj**ala recept za neku tortu jer su se zalepile strane pa iskombinovala banane, dzem, šlag, meso i grašak. Dzoi pojeo sve. Pita ga Ros kako možeš? A Dzoi u fazonu.

Šta pričaš bre ti? Ovde ima svega. Banane? Dobro, dzem? odlično, meso? Ooooodlično.

Sa ribama nikada nije imao problema, sem sa onom što joj je bacio veštačku nogu u vatru. I da, nije im trebalo da spajaju njega i Rejčel.

Rachel - I ona je bila gotivna od prve do poslednje epizode. Simpatična i neupadljiva. Prva asocijacija je kako je bila slabašna na početku. Mogao si svašta da joj kažeš, nije znala kako da se odbrani. Kao ona baba što joj je otela mašinu za veš. Ili kako je plašljiva. Kad nije smela da sipa kapi u oči pa su svi morali da je drže da bi joj Monika sipala kapi u oko. Ili strah od ljuljaški. Posle je postala jaka mada i dalje kul.

Phoebe. Šta da kažem ja o ovoj ribi? Kraljica bila i ostala. Ima na tjubu miks svih njenih morbidnih pesama koje je smišljala. Prva pesma koja mi pada na pamet je iz prve epizode. Kad u podzemnoj peva neku romantičnu pesmu, i sve lepo ide dok ne izvrne tekst i kaže your Love is sweet as summer showers, love is wonderous work of art, but your love your love your love.............is like giant pigeon......crapping on my heart. La la laaa la la laaaa laaaaa. (Thank you). La la laaaaaaa, ouuuuuuuu.

Kraljica sa ulice.

Monica - jeste da je bila kao keva svima, ali da nije takva ne bi bilo zanimljivo. Apsolutno mora sve da kontroliše. Ranije je bila zanimljiva, ali posle je malo sj**ala jer je uštrojila Čendlera. Trebali su malo da raskidaju pa da se vidjaju sa drugima. Ovako su se osudili jedno na drugo. Mada su i ovako bili zanimljivi. Njihova pregovaranja o seksu su mi prva asocijacija na njih dvoje. A na nju samu? Urednost i pedantnost.
FoX FoX   21.02.2016 u 04:02

Otkriveno zašto su Ros i Rejčel iz "Prijatelja" stalno raskidali
Postoji razlog zbog kog Rejčel i Ros, glavne zvezde serije "Prijatelji" nikada nisu ostali u vezi i "živeli srećno do kraja života".

Svi koji su pratili seriju su verno pratili odnos glavnih likova. Ros koji je od malena zaljubljen u prelepu Rejčel konačno uspeva da bude u vezi sa njom, ali njihovi česti raskidi mnogo su nervirali publiku.

Ipak, kada je Rejčel ostala trudna i rodila kćerku Emu svi su se nadali srećnom kraju. On se desio, ali nakon mnogo peripetija. Postavlja se pitanje – zašto? Zašto je ovaj par u seriji morao da prođe kroz toliko raskida?

Niko ne voli srećan kraj. Vrlo jednostavno.

Džejms Barovs, kreator serije je konačno dao odgovor na ovo pitanje:

"Morali smo da uzdrmamo stvari, ako se ne svađaju i ne ljute onda njihov odnos ne ide nikuda", rekao je Džejms.
Tommy Tommy   21.02.2016 u 21:09

česti raskidi? a prekinuli su koliko puta? 2-3 puta, ako se Rachel pita nisu prekinuli
youtube.com/watch? ... J3Gfg
bolje nek mi na to odgovore, jel jesu prekinuli tada ili ne? moje misljenje je da nisu, jesu tek kad se ross smuvao sa onom ženskom.

Forum početna