Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
atom atom   05.05.2019 u 20:32

Cranium (05.05.2019/18:23)
"Holiday Armadillo"
Chandler:"HO HO HO! Merry Christmas!"

ROS:"Well hello Santa!"

Chandler:"What are you doing here...you weird...turtle...man."

Cranium Cranium   05.05.2019 u 20:36

atom (05.05.2019/18:32)
Chandler:"HO HO HO! Merry Christmas!"

ROS:"Well hello Santa!"

Chandler:"What are you doing here...you weird...turtle...man."

My favorite part was when Superman flew all the Jews out of Egypt. Ahahahaha, Joey se ubacio u priču o hanuki.
atom atom   05.05.2019 u 20:45

Cranium (05.05.2019/18:36)
My favorite part was when Superman flew all the Jews out of Egypt. Ahahahaha, Joey se ubacio u priču o hanuki.
Meni Chandler najjači lik
atom atom   27.06.2019 u 20:35

Danas ja naleteo na klip kada se Ros i Chandler biju sa onim likovima za dvosed u pabu Sad mi se opet gleda serija...
FoX FoX   23.07.2019 u 15:41

Hahahaha

Fibi: I'll tell you the truth. He's my little brother. He's...a little retarded. Would you please just humor him?

-Good job, little buddy.
That was some really good French.

Dobra scena

Cranium Cranium   10.08.2019 u 17:20

Odgledao sat vremena kao nista.

Neki od blooper-a iz sezona.

Koliko je njima bilo zanimljivo na snimanju. Zato i jeste jedan od najboljih sitkoma ikada, ako ne i najbolji. Lepo su se provodili, snimali iz zabave, ne da odrade posao i beze kuci.

Btw, ova Fibi ima tako zarazan smeh. Ahahahahahaha. 29:03 Imala je ona u ovih sat vremena par napada smeha, ne zaustavlja se.
Cranium Cranium   22.02.2020 u 12:56

mondo.rs/Zabava/TV/a12 ... agram

Brateeeee, 2,5 miliona dolara svako, samo za ovaj specijal dobili. Auuuuu. Ako im se osladi, rade seriju dalje. Ja mislim da je ovo probni balon, da vide da li mogu da debelo profitiraju na seriji ako bi je nastavili.
FoX FoX   08.05.2020 u 21:57

Haaha Ross psihopata

Inače, pogledao sam par klipova bez ubačenog smeha u pozadini i stvarno nije toliko smešno
FoX FoX   15.05.2021 u 16:21

U novom specijalu serije "Prijatelji" i Džastin Biber, Dejvid Bekam i Lejdi Gaga

Dugo očekivani povratak serije "Prijatelji" konačno je dobio datum izlaska i trejler.
Specijal će biti dostupna na streaming-u "HBO Max" od 27. maja nakon što su originalni glumci serije dobili mogućnost da snimaju zajedno prošlog meseca.

Očekuje se da će se pojaviti i gosti slavnih, među kojima su Dejvid Bekam, Lejdi Gaga, BTS, Kara Delevinj, Mindi Kaling, Džejms Korden, Malala Lousafzai i Džastin Biber.

Da napomenemo, nije reč o novim epizodama serije već o specijalu u kom neće tumačiti originalne uloge.
Otkriće nam kakva je bila atmosfera tokom snimanja, zanimljive anegdote i smešne scene iza kamera.
Jedno je sigurno. Ljubitelje serije očekuje zanimljiv program.

Glasine o ponovnom okupljanju prvobitno su se pojavile još u novembru 2019. i trebalo je da bude emitovano u maju 2020, ali je pandemija kovida 19 odložila snimanje tokom cele godine.

Snimanje specijalnog dela održano je prošlog meseca na originalnoj zvučnoj sceni emisije na placu studija "Vorner Bros" u Los Anđelesu u mestu Burbank, u Kaliforniji, pred živom publikom.

Veliki novac u igri
Glumci su dogovorili cifru izmedju 2.5 i 3 miliona dolara po osobi za ovaj specijal.

Prema navodima Biznis Insajdera, ovo su cifre koje je svako od glavnih glumaca zaradjivao po epizodi:

Sezona 1 - $22,500 , Sezona 2 - 40,000$ ,
S3 - $75,000 , S4 - $85,000 ,
S5 - $100,000 , S6 - $125,000 ,
S7 & S8 - $750,000, S9 & S10 - $1,000.000 

Ali pravi novac dolazi od repriziranja serije. Prema navodima USA Today, svaki glumac "Prijatelja" zaradi izmedju 19-20miliona dolara godišnje.
Pravi dobitnik je studio "Warner Bros" koji godišnje izvuče 1 milijardu dolara.

"Prijatelji" su bili jedna od najvećih serija devedesetih i završila se 2004. godine.

Serija od 10 sezona pronašla je novu generaciju obožavalaca zahvaljujući ponovljenim prikazivanjima i uslugama striminga poput "Netfliksa". Svih šest članova originalne glumačke ekipe Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, trebalo bi da učestvuju.
atom atom   15.05.2021 u 18:11

FoX (15.05.2021 / 14:21)
U novom specijalu serije "Prijatelji" i Džastin Biber, Dejvid Bekam i Lejdi Gaga

Dugo očekivani povratak serije "Prijatelji" konačno je dobio datum izlaska
Pfff bezveze. Ja mislio neki film da vidimo šta se desilo sa životima likova. Da vidimo Čendlera kao ćaleta

Forum početna