Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   11.07.2015 u 21:37

Sve vreme si mislio da je neki šit, a ustvari si gledao seriju.
Edy Edy   11.07.2015 u 22:07

pregledao epizodu jedan... ništa posebno zanimljivo? jest... ali ništa posebno ovako kad se nema šta gledati, valja za ubiti vrijeme ali serija je prastara, nije više zanimljiva, s obzirom da sam gledao nešto nešto... a i How I met your mother + Big bang theory daleko prevazile je koliko vidim.
FoX FoX   11.07.2015 u 22:22

lele edy hahaah meni je bas suprotno...meni su ove serije sto si spomenuo nista u poredjenju sa friends...al dobro..svako ima svoje a i ne mozes na osnovu jedne epke da zakljucis kakva je..
Cranium Cranium   11.07.2015 u 22:25

Jaaaaao Edy pojma nemaš. Friends je serija koja se gradi. Nije sve u prvoj epizodi sve na izvolte. Meni je ovo najbolja humoristička serija. Daj joj još vremena.
Cranium Cranium   11.07.2015 u 22:29

Realno što kaže fox, i meni je obrnuto, big bang theory je serija koju gledaš kada nemaš šta.
twistex twistex   11.07.2015 u 22:33

odgledam sve..napravim pauzu od dve tri godine pa opet..sad je opet to vreme za gledanje..jeeeeiiij..ko sto kaze fibi i vi koji niste gledali nemojte se premisljati..ne znate sta propustate
Tommy Tommy   08.11.2015 u 00:56

Chandler i fotkanje
Cranium Cranium   30.11.2015 u 13:23

Danas nastavljam sa drugom sezonom. Mislim da sam na osmoj epizodi druge sezone. Koliko god puta gledao, dzaba. Nikad da dosadi. Nikada je neću prerasti.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 13:25

Šta bih dao da snime 11. sezonu. 10 godina nakon završetka serije.
Bila bi fora da snime, mada je možda bolje i da ne snimaju. Ovako je ovo serija za sva vremena.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 20:22

Gledam danas brdo epizoda. Mnoooogo smeha, ali ovo mi je poslednje, pa da napišem dok ne zaboravim.
Kad je Čendler na snimanju majmuna Marsela naleteo na ortakinju iz škole. Kad su bili četvrti razred. Suzi ona. I hvali se on kako je ona do jaja.

-Danas smo se zafrkavali, pričali i ona se naglo okrenula ka meni i pitala "jesi li ikada hteo da uradiš ono u liftu".

-I šta si rekao???
- Mislim da su moje reči bile FLEEEIGNSTNNNN.

Koji bolid jbt.

Forum početna