Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Edy Edy   30.11.2015 u 21:06

evo gledam ovaj video gore, a džaba kad meni nije smiješno

PS: za ono gore, dobro mogu se i jaz složiti za big bang theory da je više za ubiti dosadu Razočarale su me neke od epizoda, ali jednostavno ne volim previše serije koje su na fazon, e sad će nešto smiješno da se desi, pazite svi, i onda ono pomalo kao publika se smije i onda polomiše se od smijeha, više ide kao ono, haj svima smiješno i ja ću da se smijem ja više volim subtilni humor pomalo, ali da je zabibren

ili nešto na fazon Home Improvement nekad i to dosadi, ali klišei kada pođu da bacaju ako neko sada pođe gledati home improvement u petoj sezoni pojma neće recimo imati o čemu su je riječ u pola viceva

Ovaj friends mi više liči kao na mister bean humor.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 22:01

Pa nije ti smešno kad nisi gledao. :-). Daj joj vremena. Recimo 10 epizoda. Toliko cenim da će tebi trebati. Ono što si ti odgledao je bila pilot epizoda. Iz prve epizode ništa ne može da se skapira. Apsolutno nisi u pravu.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 22:10

Odgledao epku kad Dzoi počinje da zaradjuje keš od serije i poklanja Čendleru šljašteću ugraviranu "best buddy" narukvicu od kilo ipo. Čendler sve izbegava da je nosi, Dzoi zapeo stavi je stavi je. Oduševio se Dzo, kao sad će ribe da se lepe za Čendlera.

Pita Dzoi
-I šta misliš? Kako će ova narukvica uticati na tvoj seksualni život sada?

- Pa biće mi teško u početku dok se ne naviknem na težinu, ali posle ću se vratiti u formu. Ahahahahahahah.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 22:22

Ili kad je Dzoi dobio prvog fana, onu ludu ribu progoniteljku što je mislila da je on stvarno neurohirurg.

Ili kad je Fibina baba lagala Fibi da o njenom ćaletu. Pokazivala joj šatro slike ćaleta, a ono bio neki random lik sa slike za okvire. I kao priznala joj baba da joj to nije ćale, dala joj adresu i Fibi rešava da ode kod ćaleta da ga upozna. Ustaje i kaže u ram neke slike.

- ODOH JA DEDA. VIDIMO SE.

A na slici Albert Ajnštajn.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 22:26

Edy, pojma nemaš šta propuštaš. Moram da priznam da sam jednu foru iz prijatelja iskoristio na devojci, i uspela je. Zadesilo se da mi je pala na pamet u pravom trenutku. Ahahahaha.
Cranium Cranium   30.11.2015 u 23:08

Večeras još jednu da pogledam i dosta za večeras. Odgledao sam 5 komada.
Setio sam se Mr. Heckles-a. Što im je lupao metlom u plafon kad god prave buku.
Kad se Čendler dokopao njegovog godišnjaka i leksikona iz mladosti i pročitao ga od korice do korice. Pa se istripovao da će završiti sam ceo život kao on jer imaju dosta toga zajedničkog. Čendler i Heckles iz mladosti. Ovi ga ubedjuju da nije isti kao starac.
This is my life, this is me. (pokazuje na knjigu). Me and Heckles....Heckles and me....me and.....me....Ooooh would you knock it off!!!! (uzima metlu da udara u plafon spratu iznad jer neko pravi buku i Čendler ne može da završi rečenicu jer mu smeta buka).
Cranium Cranium   01.12.2015 u 21:16

Iiiii druga sezona gotova. Večeras treću počinjem. PS....Pisaću poneke dogadjaje radi sebe. Da ostane u ovom forumu. Bilo mi je do jaja kad sam juče čitao stare postove. :-)
DR_
Dr_Psycho  
 02.12.2015 u 02:32

Jbt gledaju mi se prijatelji odjednom
FoX FoX   02.12.2015 u 03:44

haahahaa jbt ja pola ovih scena zaboravio a skoro sam gledao sto kran kaze,nikad nmg da dosade
Cranium Cranium   02.12.2015 u 10:38

Realno nikada. Danas ću treću da krenem. Jao setio sam se kada su ona dvojica maltretirala Rosa i Čendlera zbog kauča u kafiću.

Forum početna