Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

martin   27.09.2016 u 00:32

Jesam nego nisam znao da se snađem. Ne treba mi zameriti,prvi put sam se odvojio od kuće.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   27.09.2016 u 00:46

@martin (26.09.2016/22:32)
Jesam nego nisam znao da se snađem. Ne treba mi zameriti,prvi put sam se odvojio od kuće.
Auuu tebra, samo ću reći aaaaauuu.
atom atom   27.09.2016 u 00:57

@martin (26.09.2016/21:29)
Bio sam treći razred osnovne škole i trebao sam da idem na rekreativnu nastavu. Dugo sam se dvoumio da li da idem ali sam ipak otišao. Posle nekoliko dana provedenih u hotelu,meni se išlo u vece. Ali
Ahahahaha brate,koji si ti lik pokidao sam se na ovo zadnje "videla je da su mi govnjiva leđa"
martin martin   27.09.2016 u 00:59

@atom (26.09.2016/22:57)
Ahahahaha brate,koji si ti lik pokidao sam se na ovo zadnje "videla je da su mi govnjiva leđa"
Izgleda da su mi se svuda zalepila govna dok sam ležao.
Cranium Cranium   27.09.2016 u 01:02

Kad smo kod nužde, pazite sad ovo. Krenuo ja do grada ujutru. bilo baš rano. Ne sećam se zašto sam išao. Spremio se i krenuo na bus. I krenuo je da me boli stomak. Kako sam odmicao, bol u stomaku je postao činjenica da mi se kenja. I sve jaaaače me je stezalo, u talasima. Još je samnom u busu putovao ortak iz osnovne. Kao pričam sa njim, a molim boga u sebi da me prodje ovo.
Preznojio sam se 20 puta matori. I kad mi je bus bio kod mostarske petlje, ja sam rešio da sidjem. Spustio se onim stepenicama u Sarajevsku. I tražio neko mesto neprimetno gde da se olakšam. Ali ono je j**ena Sarajevska. Centar grada brate. E sad, ko je iz Beograda 100% zna one zgrade u Sarajevskoj koje imaju ulaze sa ogromnim vratima, pa unutra kao dvorište betonsko. Nešto kao ranč prokletih iz srećnih ljudi. Ja sam j**eno ušao u ulaz neke zgrade i iskenjao se u nekom žbunju. Znači i da me je neko video, boli me ku**c. Sad ide najjača stvar. Nisam imao čime da se obrišem. I ja sam se mentol obrisao sa 2 novčanice od 20 dinara. Ahahahahahahah. Bio sam vrlo precizan, jer da sam umazao ruke, ubio bih se. I ovo nije blam, ovo je sprečavanje blama po svaku cenu. Ahahahahahah
atom atom   27.09.2016 u 01:05

Pazi ovo,bio sam peti razred,sredina decembra 'ladno u pi*du materinu i krenuo ja u školu po snegu,stigao ja u školu,ušao u učionicu i kako prolazi prvi čas ja primetim da me pojedine osobe gledaju čudno,ja mislim u sebi "koji ku**c gledaju u mene",dok nisam provaliio da mi se otegla slina niz levu nozdrvu hahahah
Cranium Cranium   27.09.2016 u 01:07

Ima još jedna fora mog ortaka. Imao on kolokvijum usmeni na svom faksu i prikenjalo mu se žešće. A odgovara. I on se približi profesorki i kaže: Molim vas, boli me stomak, mogu do wc-a. Neću da tražim odgovore (pošto je opšte poznato da onaj ko ide u wc usred ispita, odgovaranja, kolokvijuma itd. ide da nadje odgovore za ono što ne zna). Ova vidi da je ortak ozbiljan, da je pozeleneo fazon. I kaže mu u poverenju, na uvo.

Aajde izdrži, nemoj da mi se usereš tu. ahahahahahahahaha. Reci koja kraljica.
Zvezdas Zvezdas   27.09.2016 u 12:53

Bio sam treći razred osnovne škole i trebao sam da idem na rekreativnu nastavu. Dugo sam se dvoumio da li da idem ali sam ipak otišao. Posle nekoliko dana provedenih u hotelu,meni se išlo u vece. Ali
e svaka ti cast zar ima i takvih jbr
DR_
Dr_Psycho  
 28.09.2016 u 02:01

Hahahaha najjaci blam. Jbt. Ovaj je i mene zaj**ao.
DR_
Dr_Psycho  
 28.09.2016 u 02:04

Ja serem samo tvrda govna uglavnom
Cranium Cranium   29.10.2018 u 01:47

E vako, kako sam vec obecao. Nije moj blam (hvala bogu, jer da jeste, to bi drasticno promenilo moju licnos' i uverenje)

Ima jedna klinka u kraju koja ima samo 17 godina. Ali ono, nekako mi je sva smotana. Niti je lepa nesto specijalno, niti se preterano doteruje, niti se oblaci provokativno. Dete j**ote. Ali bukvalno da je vidis, bez da progovori....dete. Ali zato kada progovori. Fora kod ove male je taj sto je nezrela za 3 medalje, i sto ce reci svakakve gluposti (i uraditi) samo da bi bila u centru paznje. I tako jednom ja isao u apoteku, prolazim pored nekih klinaca i vidim nju kako im nesto prica. Ja usporio malo, naculjio usi jer realno znam sta lupeta, to je urnebes.

I cujem ribu koja kaze.

- Volela bih da ste vi svi zene,pa da vidite kako boli kad vas neko je*e u dupe.

Ja sam tu prasnuo u najgori smeh koji je mogao da me zadesi. Zamalo se ne udavih. Tek tada me je provalila. Ahahahahahahahahaha, pa sam je sprdao posle kako cu da je druknem njenima.

Izgovorila je ona jos svakakve gluposti na datu temu posle dok sam je sprdao, ali ovo gore je highlight svega.

Forum početna