Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

DR_
Dr_Psycho  
 19.03.2015 u 02:22

Ovako,imao sam 13 god. Dodao na raspust u bosnu i blejao tamo sa nekim drustvom i kupili mi pivo,cigare,tad nidam pusio. Ova dvojica izvadili da d**aju,kazem ja njima,daj bre nemojte,upozoravao ih itd. A bili smo u jednoj napustenoj kuci. I kazem ja njima,odoh ja,kad ja da krenem a na vrata pandur. Nikad necu zaboraviti izraz tog lika koji je d**ao. Ulazi pandur,ovaj drugi ga ubaci u gace,a ovaj prvi,znaci na pola metra od pandura sa strane d**a i ne primecuje ga,ja sam umro od smeha kad ovaj povice pandur,sta radis to!? ovaj podigao glavu,pogledao dole i polako ga ubacio u gace,uzas
DR_
Dr_Psycho  
 19.03.2015 u 02:27

Nego ispade da smo pederi
Cranium Cranium   19.03.2015 u 02:42

Ahahahahahahahhaah, matori kako se ti uvek nadješ medju nekim d**anjima? Predamnom niko nije d**ao, nisam ni ja.

Ahahahahahahahah, setio sam se jedne žešće anegdote iz Pazove. Ali nije za priču.
Zvezdas Zvezdas   19.03.2015 u 09:37

hahahaha ti si uvek kada je d**anje tu i jesu vas pohapsili ?
atom atom   19.03.2015 u 09:39

Evo da ispričam i ja,mada se taj blam nije desio meni nego mom ortaku,ali bio sam sa njim.E ovako,imao moj ortak 1000 dinara i hoće da ih rasitni,ali mu glupo da ide u menjačnicu za 1000 din.I kaže on meni ''e brate,aj idemo u Maxi da kupim žvaku od 5 din i da razmenim pare.'' ja mu reko ''daj nemoj da se brukaš,ja ne ulazim.'' i tako posle 20 min rasprave,ja uđem sa njim,a u Maxi jedna žena se saplela i pala a mi da puknemo od smeha.I dolazi moj ortak do kase i kaže ''Daćete mi hahahahaha,jednu žvaku hahahaha'' i kasirka mu kaže ''još nešto?'' kaže on ''Ne hahahaha.'' kaže mu ona ''Dobro,to je 5 din.'' i on ludak vadi hiljadarku,pruža je i smeje se kao lud.A ja nisam mogao da izdržim i izađem napolje.Em što je ona žena pala,em što on ludak daje 1000 din za žaku od 5 din hahaha :xD
Cranium Cranium   19.03.2015 u 09:46

Ahahahahahhahhaha, ovo je carski. Imao sam ja te momente sa smejanjem kada ne treba.
Edy Edy   19.03.2015 u 11:57

PARTYzan (19.03.2015/01:07)
Edy pogrešno sam pročitao,"funkcionalna" umesto "fikcionalna priča".Ne treba mi tvoje neverovanje da bih bio svestan dinamičnosti svog žitija kao što mi ne treba ni tvoje verovanje,tragovi na mojoj
Si tacuisses, philosophus mansisses. :apl:
Edy Edy   19.03.2015 u 11:59

@atom, odličan mogu zamislit situaciju imao sam sličnih
Edy Edy   19.03.2015 u 12:02

Dr_Psycho (19.03.2015/01:22)
Ovako,imao sam 13 god. Dodao na raspust u bosnu i blejao tamo sa nekim drustvom i kupili mi pivo,cigare,tad nidam pusio. Ova dvojica izvadili da d**aju,kazem ja njima,daj bre nemojte,upozoravao ih itd
jeli to starija raja ili ranije ušao u pubertet 13godina a već d**a po napuštenim kućama?
Edy Edy   19.03.2015 u 12:15

odlučio sam se da napišem nešto od srca.... blam je, ali nije za smijeh. Ovako kad se pogleda unazad ima kajanja tu... Evo me ko da pišem za ispovesti.com ...

Radio ja nešto na građevini, ima koja godina. I počela kiša. Bila nas dvojica i komšija došao da pogleda šta radimo. Kako pođe kiša sakrili se ispod prve ploče. I onako u dosadi ljudi pričaju šale, takva atmosfera, provaljuju ljudi. Ja mlađi pa samo slušam i smijem se. Da ne nabrajam sad koje su šale, ono standardno. Kaže ovaj komšija, 'a što paada... da nisam šta zaboravio? uuh, zaboravi ženu na kiši, pokisnut će!' .. on ode ja se odvali od smijeha...

Kasnije skontam da mu žena nepokretna, i izveo je na sunce da se sunča prije toga i došao na 10 minuta samo da nas vidi... Kakav je to blam za mene bio. Kad god se zapitam ima li šta da se kajem, uvijek se toga i sličnih situacija prisjetim... I to sam skontao nakon što je ovaj do mene pitao nakon što je otišao 'Jeli ono reče ženu da je ostavio na vani?'

Kad čovjek pogleda unazad, skonta kakav je majmun bio. Mislim, nisam mislio da se smijem ko konj tuđoj nesreći, prije toga se sva trojica provaljivali od smijeha, takva atmosfera, ali baš se vidi kako može da se čovjek zaj**e, a i da ne sluti.

Eto malo moje duše na vidjelo

Forum početna