Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:14

Da čujemo?
DR_
Dr_Psycho  
 19.03.2015 u 01:18

Cranium (19.03.2015/00:14)
Da čujemo?
Bio dam klinac i gori kreten nego sad ne smem reci,neces verovati
Edy Edy   19.03.2015 u 01:22

Dr_Psycho (19.03.2015/00:18)
Bio dam klinac i gori kreten nego sad ne smem reci,neces verovati
ne može gore od ruske prostitutke u istanbulua koju naiđeš kao turist da si takav avanturist ne bi visio po forumu ovdje da čujemo
PARTYzan PARTYzan   19.03.2015 u 01:25

iju naopako,da ne videh ovu temu ne bih ni znao koliko imam blamova Zanimljivo,blamiram se ugl. van Srbije,u dvorištu izgleda više pazim Ispred hotela u Budimpešti me čekala 2 busa (stotinak ljudi) > 1h.Moguće da sam imao otpor jer se išlo u obilazak znamenitosti (bez njih sam kao lud i Akropolj sam video tek kad sam 3. put došao u Atinu i to zato što je padala kiša pa se nije moglo na plažu Ja ni u rođenom gradu nisam obišao mnoge znamenitosti ) Nije me probudio ni alarm,ni telefon sa recepcije.Otprilike su me gađali flašama kad sam ulazio u bus,jes me bio blam ali ne kajem se-ribe sa rogovima irvasa (ostao u klubu do zore) se ne upoznaju tako često
PARTYzan PARTYzan   19.03.2015 u 01:32

Edy,citirao si dr-a a obratio se meni Ne slažem se da nije funkcionalna priča već ima uvod koji rasvetljava situaciju oko blama ali je i poučan za one koji ev. odu u Istanbul.Što se tiče sukoba interesa između avanturizma i foruma,moguće da si se projektovao Ne treba generalizovati.I moguće da nisi shvatio da je to u prošlom vremenu,tj. ne pišem iz Istanbula
Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:35

fikcionalna genije.
Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:39

Gde su moji blamovi jbt? Mislim da sam dosta svojih blamova napisao u drugim temama. Ove benigne kad sam bio dete volim da pričam, ove kasnije??? NI DUNAV NI SAVA NEMA ŠANSE DA OPERU.
DR_
Dr_Psycho  
 19.03.2015 u 01:39

Evoooo,dobicete! Ovako,imao sam 15 god i znate,mnogo sam se bavio sobom,najcesce onanisanjem. E bila mi je puna kuca tog dana,nisam imao kad,znate vec iii secam se bio sam prva smena,zavrsio sa skolom,nadajuci se da cu ga baciti u nesvest,kad opet kuca puna,nemam gde. A inace sam se lozio na profesorku srpskog jezika uzasno. E sad,proslo je vec dva dana i otisao ja do trznog centra,fa vidim sta ima po buticima itd itd. Kad vidim neku prodavacicu,uh extra riba napalio sam se kao mali zec i kud cu,sta cu,u tom trznom centru je postojao sprat,gde su sve bili prazni lokali i ja se popnem gore stepenicama i uhvatim ga bacati u nesvest,poceo sam i neke zvuke nesvesno ispustati koliko sam bio napaljen,ne razmisljajuci da ce me neko cuti iii radim ja to,kad na drugom kraju hodnika,opazim neku curu kako me promatra,ja je pogledam,drzim ga u ruci sav izgubljen,a ona uzviknula juuu i pobeze e bilo me je bas blaaam nisam normalan bio majke mi od tad vise nikad se nisam popeo gore.
Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:42

Ahahahahahahahah, manijak bio manijak ostao.
Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:42

Ja nešto razmišljam o mojim blamovima, potisnuo sam ih. Ahahahahahahahah.

Forum početna