Edy Edy   14.08.2013 u 21:42

tako da @teooo ban već je pravio probleme u pp, ako i ovdje vrijeđa, nek snosi posljedice + ova zadnja poruka je spam... čak štaviše nick mu je spam, zabranjeno je regovanje nickova tepo TeoOo (zbog ponavljanja slova i kratkoće je očigledno veoma neprikladan), ali to nisam ni primjetio dosad ...
inače, za viber bih napomenuo da odavno postoji i verzija za windows možete ga znači i na kompu koristiti ;) ali je potrebno da se sinkronizuje sa mobitelom zbog broja da nema duplikata
Deus Deus   16.12.2013 u 14:40

Nema dabe ni kod stare babe hHah salim se besplatno je ja sam imo whatsapp ali kokad je malo kanio tj kasnile su poruke na drugi broj
SRB
Srbenda  
 17.12.2013 u 01:23

Znam, Deus, to sto ti kasni mozda je do neta oce da zaglupi mada ne znaci i da sam messenger nema neki bag. Koristim samo WhatsApp zbog prijatelja i dodatni bonus je sto podrzava sve moguce platforme ukljucujuci i Nokia S40 jer ne nosim smart telefone. Ja mislim da je dovoljno da se deaktivira profil pre isteka promotivnog perioda i opet imate godinu dana free .
Po meni najjaci IM client ikada
Ovaj drugi nisam probao ali na prvi pogled Viber = Skype.

I da, w.app je instant messaging client NORMALNO je da vam treba net.
Deus Deus   17.12.2013 u 07:27

A onda cu opet whatsapp da instaliram PA kud puklo mislim ono nije malo godinu dana a uvjek se nade nekih para za net ili se negdije prikopcati
FoX FoX   17.12.2013 u 20:48

Viber je ok ,whatsapp mi se nesto ne svidja...a i namenjen je samo za slanje poruka a viber je multi app slanje poruka,poziv,slike,video poziv itd imam i na kompu viber ,ali je tek u beta fazi...znaci krs zivi...
Gendza Gendza   17.12.2013 u 23:17

dobra je i jedna i druga aplikacija. cini mi se da je viber malo bolji
Edy Edy   20.12.2013 u 20:27

Gledao sam neki dan neki članak...
Kažu da je WhatsApp popularniji kod mlađe populacije od facebook mobile to je kao za ameriku podatak.
SRB
Srbenda  
 20.12.2013 u 21:23

Kako ne zesci posao su odradili samo da ih ne kupi face to ce im biti najveca greska Svi imaju w.app
Gendza Gendza   20.12.2013 u 22:26

za 3 dana 1000 poruka sam otkucao na w.app
SRB
Srbenda  
 27.12.2013 u 04:49

A odkad sam dostupan i na kompu (mislim na w.app) ko zna kolko ce mi biti rekord Provalili su im protokol evo sljaka samo tako hehe. Al se prekine konekcija na kompu ako probate sa telefona da se ulogujete. Ako neko hoce da namesti stavicu uputstva ovde ili pitajte google kljucne reci: pidgin whatsapp wart

Forum početna