**N-e-k-s** **N-e-k-s**   04.04.2014 u 14:39

ta sranja ko koristi tačno svaka budala američka može da zna gde ste preko ipa
Exile Exile   04.04.2014 u 16:35

Ma dajte, pa ja onda ceo dan treba da provedem na netu
SRB
Srbenda  
 19.04.2014 u 20:16

Jel probao neko ovaj plugin na kompu? Inace rade ponovo ovi git repoi koje sam naveo u ovoj temi Kod mene cepa.
Serz Serz   20.04.2014 u 03:25

Viber je fantastična aplikacija! Od funkcija... nema šta nema! Pazi: slanje video snimka, obavljanje poziva, ostavljanje govorne poruke, obične tekstualne poruke... PREPOruka... za one koji nemaju ovu dobru apk. WhatsApp nisam probao, ali nema toliko više opcija kao viber, tako da...
SRB
Srbenda  
 20.04.2014 u 05:04

Jedan od glavnih razloga kupovine WhatsApp-a od strane Facebook-a je ogroman protok na globalnom nivou i preko 450 miliona aktivnih korisnika. Viber sa svojih 300 miliona registrovanih (velika razlika u odnosu na aktivne) nije cak ni drugi po redu. Blizi su mu Skype koji je vec u vlasnistvu Microsofta i sam Facebook Messenger. Njih ne zanima kakvu tehnologiju koriste i koje opcije poseduju vec ogroman broj korisnika mobilnih mreza koje mogu da privuku na taj nacin (kupovinom WhatsApp-a ili Viber-a).
Gendza Gendza   24.05.2014 u 07:56

wats je ekstra viber skoro da i ne koristim
FoX FoX   24.05.2014 u 21:16

Viber mi ide na zivce ali je ovako ok...ide mi na zivce zato sto mi se sam pali...ja lepo izadjem iz aplikacije i posle 2,3 sekunde mi se ponovo ukljuci...nasao sam resenje...udjem lepo u Podesavanja/Aplikacije i pronadjem viber i prekinem operaciju i tako je radilo do poslednjeg update-a...na najnovijoj verziji se pali i pored manuelnog prekida ...cak se pali i kad je dostupna net konekcija i lepo sam nasao staru verziju i nema problema...mrzim kad drugi imaju kontrolu nad mojim telefonom Mislim to mi ne bi smetalo da imam extra jak fon,ali ovako mi dzabe trosi ram... Isto tako mi ide na zivce fabricki softver za kameru...ne mozes da iskljucis zvuk shutter-a ali to je za drugu temu
Gendza Gendza   25.05.2014 u 09:05

i ja to mrzim,isto mi viber zauzima ram obrisem al se vraca. najverovatnije cu ga izbrisati slabo ga koristim
Miami Miami   12.02.2015 u 20:02

Viber mi je super ,a ima one lude animacije sto snimis glas hahahah ...Samo me nervira sto ume bas da zakoči fon zbog njega
Gendza Gendza   13.02.2015 u 10:53

viber je mnogo spor ali i wats app poceo da zeza otkako ga je kupio fejsbok

Forum početna