Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cika Niki Cika Niki   26.08.2015 u 22:48

ma ne treba ja skidam od YiFy-ja 1080p
FoX FoX   27.08.2015 u 00:02

Pa zato ti i kazem yify nije izbacio jos,on ceka bluray izdanje...a jos nije izaslo
Cika Niki Cika Niki   27.08.2015 u 00:05

cekam i ja njega
Cranium Cranium   27.08.2015 u 00:29

Ni meni se nije nešto svideo treći deo.
Cranium Cranium   27.08.2015 u 00:30

Sledeći koji ću gledati mora da bude originalan. Kad ga nadjem javljam
:-)
Cranium Cranium   21.09.2015 u 02:01

Na foxovu preporuku i na nad**an trejler uzeo sam da gledam "last shift" i moja ocena je sledeća.

1. Može da se gleda, nije nezanimljiv, ali nije dobar dovoljno. Meni se nešto i nije svideo koncept filma.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

2. Što se tiče audio/vizuelnih efekata, tu su stvari dobro uradjene. Gledao sam ga sa sluškama u ušima i audio mastering je odradjen fantastično. Kao npr.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

3. Gluma, onako. Nema puno glumaca. Samo ta likuša i još par statista uloga. Solidna gluma.

Moja ocena za radnju i priču 4 od 10, za audio vizuelnu prezentaciju dajem jaku osmicu. :-). A za glumu dajem jaku šesticu. Dakle sve kad se skupi i oduzme, film je 6 od 10. Gledajte, ali ipak ja bih druge filmove preporučio. ;-)
FoX FoX   21.09.2015 u 07:24

Nije to loša ocena Baš ću ovih dana da pogledam ,pa javljam..Mada sam totalno izašao iz horor fazona...pre sam ih skoro svaki drugi dan gledao
Cranium Cranium   21.09.2015 u 08:46

Slaba šestica fox. Gluma i efekti su manje bitni. Priča je za 4.
Nema šanse da nadjem dobar i zaj**an film. Glupi Ameri. Moram neki Evropski opet da nadjem. Recimo Nemački horor nisam gledao nijedan
FoX FoX   29.09.2015 u 01:55

Ah nemci i horor...i njihovi filmovi mi nisu nešto...Ali pošto se tebi i španski filmovi sviđaju možda ti se i nemački svide

Jest da ih nisam puno gledao ali jezik mi kvari film a i gluma im nije nešto...nadji japanski brate,kažu da oni prave naj horore...
Evo npr ringu,inače ameri su napravili rimejk ovog filma(Ring-krug)
Ovaj ću pogledati ovih dana...
Ringu

Download

Prevod
Cranium Cranium   29.09.2015 u 04:07

Nemam pojma. Nemački nisam nijedan, Francuski jesam jedan (High Tension) i mnogo je zanimljiv. Španskih jesam desetak.
Rec svih 4.
Los Ojos De Julia,
Orphenato ili kako već ide na Španskom
El Cuerpo i Panov lavirint.

Forum početna