Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   15.05.2017 u 08:30

PARTYzan (15.05.2017/00:34)
ova mi je bila jedna od omiljenih na play listi 2002, secam se istovremeno kad i Ashanti-Foolish
Legendarna pesma brate. 2003 godina je imala msm najveći broj hitova od cele dekade. Ili ja to tripujem.
Cranium Cranium   20.05.2017 u 02:02

James Morrison - Up (Feat Jessie J)
youtu.be/LWgQ-wiPls4

Koliko je potcenjen ovaj lik. Stavio Jessie u dzep sa pola gasa. A Jessie? Standardni j**ač. Osećam da je riba privatno takav bruda da to nije realno.
Cranium Cranium   20.05.2017 u 03:07

Camila Cabello - Crying In The Club.
youtu.be/NlrYn_dZdqk

Iskočilo mi ovo čudo dok sam čekirao novu Katy Perry (koja konačno pravi kul pesmice koje bih ja mogao da slušam, ona dečija sranja od ranije nisu moj fazon. Sad je promenila stil, i boju kose i me gusta)

Elem, iskočilo mi ovo u preporukama i ja kao ajde da vidim šta je. Nikad nisam čuo za ovu ribu. Pesma okačena danas. I svidela mi se. Prava bengerica počinje posle minut ipo.
FoX FoX   22.05.2017 u 23:35

Koja pesma od katy perry? Bon appetit? Koji debilski spot jbt

Btw,šta misliš o onom Drejku?
Cranium Cranium   23.05.2017 u 10:30

FoX (22.05.2017/21:35)
Koja pesma od katy perry? Bon appetit? Koji debilski spot jbt

Btw,šta misliš o onom Drejku?
Aha, bas mi je kul pesma. . Ma da, njene pesme bolje da nemaju spotove. Retardirani su.

Drejk?? Hmmm, lik je kidalica kada repuje. Ima dobre tekstove, slozene rime, multije itd. Medjutim, njegova autotjun izletanja i "pevuckanje" mi se uopste ne svidja. Sad, sta se kome svidi. Ja bih ipak voleo da se drzi sirovog trepa. Ume on to doooobro da radi. Ali komercijala je i njega uzela.
FoX FoX   23.05.2017 u 16:47

Nije loša Katy Ja sam njen fan

Znači nije loš..ne gotivim ga nešto,mada ne znam ni jendu njegovu pesmu...nego vidim osvojio silne neke nagrade na gremiju
Cranium Cranium   27.05.2017 u 12:22

P!nk - Get The Party Started youtu.be/vHw32AZx9Rc

Woop woop. Koji carski spot.
Cranium Cranium   14.06.2017 u 02:36

twenty one pilots - stressed out youtu.be/pXRviuL6vMY

Koliko keša je izmuz'o Fueled By Ramen od ovih momaka, bruuuka. Alternative-Indie Pop/Rock bend da ima skoro milijardu pregleda. Mislim da su oni sada isto što i LP pre nekih 15 godina. Na tom su nivou. Mislim na prisutnost u muzici, ne na prodaju. Više nikada neće biti kao nekad.

A što se tiče ovih momaka, treba malo vremena da se navikneš na mekani pristup (mada i nije mekani, ne mora se vikati da bi bili upečatljivi).

Ovaj poslednji album im je do jaja. Ja sam ih prvi put čuo kad su ih okačili na kanal fueled by ramen. I tad mi nisu bili ni z od zanimljivi. Ali ovaj drugi album za fueled je bruuuuka. Ja bio u fazonu, opaaaaaa. Al su se popravili.
Cranium Cranium   29.06.2017 u 01:39

DJ Khaled - Wild Thoughts (Feat Rihanna & Bryson Tiller)
youtu.be/fyaI4-5849w

Kad sam prvi put čuo pesmu smorio sam se. Koji ku**c brate. Sad si odmah DJ ako uzmeš i sempluješ melodiju hita od pre fazon 15 godina. Uzmeš Rijanu i uspeh ti je instant. Debil. Ali pesma kao pesma je do jaja. Naravno kad je lik pokrao sve što je mogao. Ja to ne bih mogao da radim da sam neki kao bitan producent koji zaradjuje keš od zike. Gde ti je samopoštovanje jbt. Najlakše je semplovati tudje. Bukvalno 2 minuta posla. Zato mu i piše DJ.
Cranium Cranium   07.07.2017 u 01:50

Rita Ora - Crazy Girl youtu.be/GrAw9GPgU7c

Danas jedno 10 puta pustio. Koji keršme je ova Rita. Refren objasnio.

Forum početna