Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   07.08.2017 u 11:57

Cranium (07.08.2017/08:37)
Ma koja naslednica, ni na vidiku je nema.

Dobra je Halsey, ona ima pesmu sa The Chainsmokers... Closer. Ali bolja je ovako. Ima zani
srpska rijana - m.facebook.com/photo.p ... id=13

ahaaa, jesteee...odatle mi je poznat njen glas čekiraću je
Cranium Cranium   08.08.2017 u 01:50

FoX (07.08.2017/09:57)
srpska rijana - m.facebook.com/photo.p ... fid=1
Koja je bre ova?! Trazio sam ima li neke pesme, nema nista. To ona klinka sa beovizije?
FoX FoX   08.08.2017 u 09:35

hahhahaha jeste ona klinka ali vidis sta kazu u kome tarima...srpska rijana jbg liče..

Nema...Riki je unikat
Cranium Cranium   14.08.2017 u 13:30

FoX (08.08.2017/07:35)
hahhahaha jeste ona klinka ali vidis sta kazu u kome tarima...srpska rijana jbg liče..

Nema...Riki je unikat
Ma to su neki njeni prijatelji. Brate nema nijedna pesma. Dete je underground zesci znaci. Ahhahahahahha, ti se izlozio na nju? Cak si i nastup snimio. ccccc.
FoX FoX   14.08.2017 u 14:54

Cranium, hahah ma gde bre...deteee
nego pre neki dan rek'o ajd da čekiram šta je sa njom...
Nastup sam snimio bzvz ...potrefilo se
Cranium Cranium   31.08.2017 u 19:59

FoX (14.08.2017/12:54)
Cranium, hahah ma gde bre...deteee
nego pre neki dan rek'o ajd da čekiram šta je sa njom...
Nastup sam snimio bzvz ...potrefilo se
Ovo sam cuo pre par dana na Play radiju, i bio u fazonu uuuuu jbt, ovo je kul. Ali nisam lepo zapamtio liriku, pa moje brzo trazenje po guglu nije dalo rezultata. Kljucne reci su mi bile sugar drug. .

Posle par dana, opet je cujem na Play-u i to je to.

Ja kucam i saznam da ovo peva

Nevena Bozovic youtu.be/byh2On_E1lk

Malo mi je splasla euforija, neeeeeeeeeeeee. To mora jace bre. Moramo mi da uvalimo nase nesto, pa makar crkli. Iako do jaja, nekako mi se za nijansu manje svidja pesma sada kada znam da je peva nasa. Ali svaka pohvala za nju i za play radio koji pusta ovu pesmu. Malo po malo, moooozda se malo udaljimo od ove seljanije u koju smo zapali.
FoX FoX   15.09.2017 u 13:19

Cranium (31.08.2017/17:59)
Ovo sam cuo pre par dana na Play radiju, i bio u fazonu uuuuu jbt, ovo je kul. Ali nisam lepo zapamtio liriku, pa moje brzo trazenje po guglu nije
Bio sam okačio ovu pesmu pre sigurno mesec dana u edm temu ako se ne varam
Često su je puštali na Tdi, top fm, as fm a eto sad i na play..kul

Ma dobro je...i ja se iznenadio kad sam video da Nevena peva ovo
Cranium Cranium   25.09.2017 u 00:55

Emeli Sandé - Hurts youtu.be/9TqUlGyWSEk

I ajde neka meni neko objasni zasto ova pesma ima samo 18,6 miliona pregleda??????? A Tejlor Svift napucala onoliko pregleda na ona njena sranja. (Ne kazem da su joj sve pesme lose, ima par pesama koje se i meni svidjaju ali generalno peva debilizme)

A ovo kidanje nije popularno. Znas sta bi bilo da je ovu pesmu snimila pre recimo 17 ili 18 godina. Sine, zgrnula bi desetine miliona. Ovako, pesma je tu. Prisutna, ali dzaba kada je kuliraju. Glupa deca. Moram da istrazim ovu ribu. Objasnila. Visoki tonovi su joj iznenadjujuce prijatni. Nije kao Alisa koja se dere.

PS...Real thing pocinje na 2:26 Ono pre je bilo zagrevanje.
PARTYzan PARTYzan   25.09.2017 u 03:07

neka remek dela imaju po par hiljada pregleda a ima i trasha od milijardu ... Ja lično ne obožavam bivšu crnogorsku snajku ali peva vrhunski, omiljena mi je stvar My kind of love
Cranium Cranium   09.10.2017 u 04:15

Camila Cabello ft Young Thug - Havana youtu.be/HCjNJDNzw8Y

Kuuuuuul, inace imam dobar njuh za talente i pesme koje mogu da postanu hitovi. Evo ova mala ce da kida za koju godinu. Vec sada kida, ali ne zna puno ljudi za nju. Dua Lipa gospodari evropom vec, a ja sam znao za nju kad niko j**eno nije znao. Ima jos pun ku**c pesama koje sam slusao i izgustirao kad su izasle, posle pola godine one buknu i predju sto miliona ladno.

Eeeeeeeee sto nemam para da osnujem svoju izdavacku kucu, odvalio bih se od para.

J. Balvin & Willie William - Mi Gente youtu.be/wnJ6LuUFpMo

E ovo je pravi regeton, a ne ona pop slager regeton sranja koja su preplavila latinsku ameriku. Okej je da regeton dozivi ekspanziju, ali nije zvaka za seljaka. Sad svaki bolid unajmljuje "regetonce" i snima hitove jer su latinosi konacno provalili regeton. Nesto kao kod nas onaj fuseraj sa elektrofolkrepom.

A ovo je izvorni/hibridni regeton. Modifikovan, a opet cist kao suza. Cekamo milijardu.

Post Malone - Rockstar youtu.be/HaXav0BKDmU

I ovo ima potencijala da bude hitcina kao "mask off" , mada je fejk muzika, klima glavu kao da je g-funk.

Forum početna