Muzički kutak by FoX :)
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   20.08.2016 u 14:21

Danas nijednu vrstu ne možeš bez sluški. Jer se mastering razvio u pogrešnom smeru.
Cranium Cranium   20.08.2016 u 14:42

Majesty je odlična pesma. Do prvih minut ipo pesme sam bio u fazonu hell yeah, posle sam se malo smorio jer se u produkcijskom smislu ništa ne dešava. Sve se vrti ukrug. A Veela je rasturila.

Što se tiče Laure, lisice moram da te razočaram ali Veela je bolja. Nekako mi ne ide Laura uz ovakve matrice.
FoX FoX   20.08.2016 u 14:49

Slažem se to za sluške u potpunosti

Vidi sad pa ja kad sam ti govorio da je VEELA bolja ti si rekao ,citiram Cranium (28.09.2015 / 22:26)
Neeeee, bolja je Laura.
šalio si se naravno al eto hahahah ja inače i više gotivim muziku veele
A i Veela ima veće glasovne sposobnosti bar po mom mišljenju...a i glas joj je božanstven evo i primera (balada) youtube.com/watch? ... VFbH0
Cranium Cranium   20.08.2016 u 15:19

@FoX (20.08.2016/12:49)
Slažem se to za sluške u potpunosti

Vidi sad pa ja kad sam ti govorio da je VEELA bolja ti si rekao ,citiram šalio si se naravno al eto hahahah ja inače i više gotivim muziku veele
Pa bila je bolja na osnovu one dve pesme koje sam čuo. Sada, i nije nešto. Mnogo je mekana nekako. Ova Veela ima više energije čini mi se. Moram još da čekiram neke pesme od Veele.
FoX FoX   30.10.2016 u 03:10

Ima više energije Veela verovatno nisi čekirao pesme a i verovatno ti se ne bi ni svidele jer što ti kažeš "produkcijski se ništa specijalno ne dešava" a to se može reći za većinu njenih pesama,meni to ne smeta jer uživam u melodiji,njenom glasu itd...

Inače,zarazio sam se sa ovom pesmom..

Svrcina-Battlefield

Premooooćna pesma
Cranium Cranium   30.10.2016 u 04:46

Dobra dobraaaa. Već zamišljam neki dubstep uz ovo. Meet me on the battlefield , wiuuuuuuu (padajući growl) pa onda ludnica.
FoX FoX   11.11.2016 u 05:18

Čudi me da ih nisam pomenuo,ali eto,ovih dana ih opet slušam pa ajd da napišem poneku reč o njima...jedna od mojih omiljenih(a i nemam ih puno) elektro grupa - Morandi
hahaha sećam se čuo sam ih ja msm 2008 na radiju,radiju S(pazite kad su ih puštali na radiju S koji pušta domaće zabavnjake i po neku stranu stvar,onda znate koliko je sati) pustili su Save Me ali najjače od svega je što ja skoro godinu dana nisam mogao da provalim ko peva tu pesmu i kako se pesma zove
Tada nije bilo soundhound-a ili shazama ,nije bilo baš lako saznati ko peva neku pesmu...elem,jednog dana sam čuo ovu pesmu na TOP FM i kod njih postoji opcija da se pošalje sms i oni vam odgovore kako se pesma koja trenutno ide na radiju,zove.
I etoooo ,konačno sam saznao i bio sam presrećan tako je počela moja opsesija sa ovom grupom

U to vreme su bili baš popularni kod nas,TOP FM ih je najviše promovisao,pravio žurke itd..
Grupa je napravila i pravi bum u Rusiji,tamo su imali par puta veeelike koncerte u halama sličnim našoj Areni
Imaju taj neki specifičan elektro fazon koji mi se sviđa.
Nažalost,više ne izbacuju pesme kao pre,i dalje su to donekle ok pesme ali nije to to,izgubio se taj neki elektro fazon iz prvih albuma..
Jest da su rumuni(iako ja nemam ništa proziv njih,al eto možda neko ima ) i nastupi uživo mi se baš i ne sviđjaju iz razloga što se ne može izvući ona prava muzika iz neke elektro pesme i onda kad krenu sa klavijaturama....nije to to..
Mislim da je to i jedna od mana elektro muzike..ne može se uživo sa instrumentima izvesti originalna muzika nego mora da se improvizuje al jbg...i kad krene glavni vokal (Randi) da se malo ciganiše na sceni,malo je bzvz i izgleda amaterski ali dobro

Neke od mojih omiljenih pesama izmedju ostalog su :
Africa (ova se često vrtela na muzičkim kanalima pa i kod nas na nekim kanalima,extra stvar) , Angels (eeeh sećam se...i ovu pesmu sam jurio dugo,dugo saznao sam za Save me,ali i ovu sam bio
čuo u to vreme ali isto nisam znao ko peva...čuo sam je jednom kod ortaka,pustio u autu i eto tako sam saznao ) ,Blue (ovo mi je baš gotivna pesma,ima taj specifičan elektro fazon), Falling asleep (super stvar!), Hiding from sun (jedna od omiljenih), Love me (takodje jedna od omiljenih), Oh la la (isto je bila dosta popularna ,melodija je kul), Running (opet taj elektro fazon koji mi se dja..inače,sva 4albuma su mi extrraa Reverse , Mind Fields , N3xt, i Reverse mi je kuuul ,Save me (postala je jedna od mojih omiljenih pesama a i nemam ih puno ),Sun goes down (elektrooo) i takooo...ima još dosta pesama ali kome se svidi ovih par pesama,iznad ima linkove do albuma pa nek istražuje

Inače,fan sam rumunske Dance muzike i mislim da su rumuni kraljevi dance muzike,bar su to bili u tom nekom periodu 2005-2010,sad i nije toliko popularna ova dance muzika...ima još dosta njih koje sam slušao aktivno ( Inna,Dj David,Dj Project,Morris,Akcent) ...ali drugi put ću o njima
Cranium Cranium   12.11.2016 u 13:44

Naaaaaajs, konačno da se i Lija raspiše. Ja od Morandija znam samo Save Me i Angels. Nisam istraživao. Poslušaću posle lagano na tenane.
FoX FoX   25.01.2017 u 18:40

Kakva pesma i kakav spot...

Alok, Bruno Martini feat. Zeeba - Hear Me Now
Cranium Cranium   25.01.2017 u 21:37

FoX (25.01.2017/17:40)
Kakva pesma i kakav spot...

Alok, Bruno Martini feat. Zeeba - Hear Me Now
youtube.com/watch? ... IHdEg
Pesma mi se ne svidja, ali spot je auuuuu brate.

Forum početna