Muzički kutak by FoX :)
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   15.03.2017 u 10:08

najbolje da welicko kupi slusalice za te pare sto bi potrosio u kafani imas one koje fox i ja imamo,videces razliku odmah a za fon kupis te sto oni imaju ako kazu da su dobre i to je to ali ako pesma ne valja dzaba slusalice brt

ps: Skrenuli ste sa teme
Welicak94 Welicak94   16.03.2017 u 20:15

Za koga ti nas smatras? Nismo mi alkosi pa da pijemo u obicnoj kafani Mi to pored trafike hahaahhaahaha

Za sad gledam samo da kupim zvucnike, sa slusalicama koje imam sam zadovoljan
FoX FoX   19.03.2017 u 18:29

Prvo me osvojila sa Dernire Danse a sad i sa Tourner Dans Le Vide.

Kakav glas,kakva muzika...melem za dušu INDILA! Nisam neki ljubitelj francuskog ali kad ovakav glas priča/peva na francuskom...onda mi se sviđa
Cranium Cranium   20.03.2017 u 16:21

FoX (19.03.2017/17:29)
Prvo me osvojila sa Dernire Danse a sad i sa Tourner Dans Le Vide.

Kakav glas,kakva muzika...melem za dušu INDILA! Nisam neki ljubitelj francusk
Moram nekako da se setim ovoga za popodne. Baš ću da čekiram pesmu. Nemam wifi sada. j**ote ti ne voliš nijedan jezik. Od recimo najvećih najrasprostranjenijih jezika u evropi, ti voliš jedino engleski. Ne voliš španski, ne voliš nemački, evo i francuski.

Meni je francuski kul jezik. Navikao sam se nekako. Slušam ja i francuski rep. Jezik ostavlja jak utisak dok slušaš rep. Najčudnije što sam slušao je arapski rep.

Ali da se vratimo na temu. Kad sam prvi put čuo Dernire Danse, bio sam u fazonu daaaaaj, koje pevanje. Posle par slušanja mi se svidela pesma. Stvarno ima neki šmek
FoX FoX   20.03.2017 u 16:33

ahhahaah a jbg brt
Ne volim ni engleski tjst volim samo američki-engleski ne prija mi kad čujem engleze,australijance itd

Arapski? haahaha strašno

Ne znam,sviđa mi se indila...skinuo sam juče ceo taj njen album - Mini world i skoro sve pesme su mi extra sa tog albuma
Ne verujem da će ti se svideti jer je previše "soft".
Cranium Cranium   20.03.2017 u 16:38

FoX (20.03.2017/15:33)
ahhahaah a jbg brt
Ne volim ni engleski tjst volim samo američki-engleski ne prija mi kad čujem engleze,australijance itd

Arapski?
Pa volim i ja soft. . Mislim na muziku. Koliko soft treba da bude da se ne bi svidelo meni. Ahahahaha. E recimo britanski engleski mi je fuj. . Jedino im je sleng do jaja. Videću da skinem taj album večeras. (Sine šta sam sve obećao za večeras). Ahahahahaha. Jedno 5 stvari.
Cranium Cranium   20.03.2017 u 23:42

Ovo je do jaja, evo sad sam bacio oko na neke pesmice (po dvadesetak sekundi check) Sad ću da slušam na tenane. I provalio sam zašto ovo zvuči tako kul. Jer iskombinovati francuski jezik i muziku sa arapskim načinom pevanja je do jaja. Na Dernier Danse se to ne provaljuje, više zvuči kao neki "oldschool" filmski glas. Ali na ostalim pesmama se jasno čuje da je njen stil pevanja arapski. Evo malo sam istraživao i da, u pravu sam. Indila je Alžirka.
PARTYzan PARTYzan   21.03.2017 u 00:05

pih ni ja ne volim engleski (neamericki) akcenat u muzici a on narocito dolazi do izrazaja u rap-u.Tacnije, ne podnosim Obicno samo odmahnem rukom kad mi preporuce nekog UK rappera. Neka stvar mi se ipak toliko svidi da progutam i taj akcenat, kao npr ove dve, od Lethal Bizzle i Stormzy (jeste rap ali skroz groovy, break-beat tako da moze da prođe i kao dance, da ne spamujem youtube.com/watch? ... S2n-E youtube.com/watch? ... Wlsxg ) (utešim se, "ćuti, slušaj i uživaj, šta bi tek bilo da je škotski ili irski )
FoX FoX   21.03.2017 u 02:13

Ma meni je ovo predobro Drago mi je da ti se sviđa.
hahah ja nikad ne bih provalio da je njeno pevanje u tom nekom arapskom fazonu,ali evo sad sam preslušao i ovo stvarno vuče na arape
Ma da,ona ima indijanske,alzirske,egipatske,kambodzanske korene

Pesme su joj sdosta u tom "chill" fazonu,npr "Boite en argent" kao neka uspavanka Veoma prijatno za uši..Mini world pesma isto nije loša,jest da je preterala sa mini mini world..ali kraj mi se jako sviđa mmm,i yea yea yea..zvuči kul
Ma sve pesme sa tog albuma su mi extra,i one vesele su kul
FoX FoX   21.03.2017 u 02:14

ahhahah party...ne zvuči ovo loše Ja kad čujem nemački rap,ja se smorim Ovi britanci mogu da prođu

Forum početna