Muzički kutak by FoX :)
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   25.01.2017 u 22:57

Cranium (25.01.2017/20:37)
Pesma mi se ne svidja, ali spot je auuuuu brate.
Suze krenule same da padaju Vrh spot..
a šta fali pesmi...baš je kul i ulazi u uši
FoX FoX   09.03.2017 u 04:28

hahah posle par slušanja slažem se da je pesma bzvz mada je ovaj zvižduk catchy

btw,evo jedne od mojih omiljenih pesmica iz Rumunije,mada ih ima puno ali ova ima pesma uvek budi neku posebnu emociju u meni
DJ Project - Miracle Love

npr ovu psesmu imam u fonu 5,6godina...i ne može da mi dosadi i ceo dan da je slušam
rumuni su predobri kad je dance i elektronika u pitanju...baš mi leže
Inače ovaj Dj Project ima još dobrih pesama...ali ova je special ili ova npr DJ Project feat. Giulia - Nu kidanjee
i uopšte mi ne smeta što je pesma na rumunskom...baš mi je kul njihov jezik ,bar mi ok zvuči ovako u dance pesmama
Ali nažalost nema više ovakvih pesama iz rumunije..
Welicak94 Welicak94   14.03.2017 u 00:10

Ali nažalost nema više ovakvih pesama iz rumunije..
I ja sam jedno vreme bas gotivio rumunsku haus muziku... tamo 2011-2012. godine... Sad su mi bas ono trange-frange

Npr ovaj mix od 2 sata

Tu ima sve tada aktuelne pesme, i 80% iz ovog klipa mi se svidjaju Ovaj mix sam preslusao par puta do sad
FoX FoX   14.03.2017 u 01:33

Welicak94, a jbg...pa tebi ce za par godina i ovo što sad slušaš biti trange frange

ali ja eto slušam sve pesme koje sam spomenuo i ovde i u edm temi i bilo gde na forumu gde sam pisao o muzici,ja te pesme imam u fonu i slusam ih godinama,sto dovoljno govori o kvalitetu tih pesama koje ja slusam

a i realno,ne možeš da osetiš muziku sa običnim sluškama kao što ja osetim sa ovim mojim sluškama kad ne osetiš muziku onda ti brzo i dosadi i ne vežeš se za nju
Welicak94 Welicak94   14.03.2017 u 04:05

FoX, ijaooo Ne tupi
Cranium Cranium   14.03.2017 u 14:16

Welicak94 (14.03.2017/03:05)
FoX, ijaooo Ne tupi
U pravu je tebra. Poweramp + dobre sluške + dobra zika = faaaak jeeeeea.
Welicak94 Welicak94   14.03.2017 u 21:17

Ja kada pomislim na muziku, pomislim na slusanje sa laptopa. A za laptop imam Hamine slusalice koje su preko celog uveta i kvalitet zvuka i basova je vrhunski. A i da ne slusam na njih, imam muzicki stub sa odlicnim drvenim zvucnicima. Tako da ne mozete da mi kazete kako "ne mogu da osetim muziku" kao vi preko tih vasih svemirskih slusalica

Ja za telefon imam slusalice koje sam dobio uz tel, nisu savrsene, ali sam zadovoljan i drago mi je sto nisu bubice vec one obicne sluske kao nekad. Prioritet mi nije slusanje sa telefona vec sa laptopa ili muzickog stuba

A i vas dvojica ste bas, kako rece Foxy - "audiofili".
Ja isto volim kada je kvalitet i jacina basova dobra, pogotovo jer slusam elektronsku muziku gde su basovi kljucni, tako da... da. Znam i ja da "osetim muziku" kao i vi i bez tih vasih svemirskih slusalica
FoX FoX   14.03.2017 u 23:26

hahaah tako sam i ja pričao za one moje Omega slušalice...dizao ih u nebesa...ali kad sam video da postoje 100x bolje od njih onda sam shvatio da sam u zabludi..

Imam i ja muzički stub koji je iz vremena kad se još pravila kvalitetna tehnika..
ali retko kad na njemu slušam elektroniku,jer kao što je negde u forumu kran napisao,današnja muzika je otišla u pogrešnom pravcu i potrebne su slušalice za potpuni ugođaj..
na tom stubu uglavnom puštam pop pesme,a edm,nije to to...za edm su ipak sluške zakon jer možeš da čuješ svaki ton,osetiš svaki bit..

al dobro..svako ima svoje
Welicak94 Welicak94   15.03.2017 u 02:02

Bi li da uporedimo?
Priložena slika:

Taman da popijemo i ono pivce na koje si satro pozvao pre neki dan
FoX FoX   15.03.2017 u 02:11

Može naravno Ali i sam si video onaj vufer koji imam ruši zgrade ali nije to to brt

Forum početna