Under the dome
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   10.08.2013 u 23:12

Neka kopaju dublje. Salim se. Otkud znam. Ni na kraj pameti mi nije kako ce da sklone tu kupolu. Pitaj boga sta je to. Brate, znas sta me brine. Mislim da to vec postoji. Kao neko polje koje odbija napad spolja. Ja sam to kao klinac sanjao. e ako sam ja debil uspeo da stvorim tako neki pod znacima navoda "izum" , onda je to vec napravljeno. Garantujem. Mozda je to resenje za kupolu? Vojni eksperiment krenuo po zlu. Ko ce ga znati, mada Amerikanci nepresusno deru po vanzemaljskim temama. 100% su vanzemaljci.
Edy Edy   11.08.2013 u 11:28

ne zna se još stiven king je pisao da su vanzemaljci ali ovi su dosta promjenili
Edy Edy   11.08.2013 u 17:30

sad sam gleda oepizodu sedam, evo šta se desilo:

Napokon se ono dvoje sjetilo da prošeta do centra kupole da vide ima li tamo išta tipa izvor energije ili bilo šta... msm ipak je to centar kupole kaad ono, tamo nađu malu kupolu ista kao njihova sa tim da se u njoj ne nalaze ljudi i grad (naravno, ne mogu stati ) već se unutra nalazio neki crni kamen... u obliku jajeta.. bilo je još svašta tipa rodila se beba, umrla jedna doktorica, ovo-ono uglavnom ostalo je dosadno mada je kraj dobar, prikazali kako jaje počinje da reaguje, na njemu se pojavile svjetleće linije koje idu prema centru, uglavnom kul aaali nema više epizoda zasad
Cika Niki Cika Niki   12.08.2013 u 03:44

Imas da gledas online,napisi na google. Filmovi hd online i udjes na sajt adresa je nesto ovako online.filmovi-hd.com tako nesto videces sam
Cika Niki Cika Niki   12.08.2013 u 03:45

Na tom sajtu imas sve epizode
SRB
Srbenda  
 12.08.2013 u 04:48

SpAgEtE (12.08.2013/01:45)
Na tom sajtu imas sve epizode
Ili lepo skines torrent i gledas kako Bog zapoveda. Ja koristim ovaj torrent tracker: torrentz.eu Normalno da tu imas sve epizode u svim mogucim rezolucijama. Eztv i yify torrents imaju najkvalitetnije ripove...
Cranium Cranium   12.08.2013 u 09:31

Ama ljudi sta vam je, ima samo sedam epizoda. Toliko se prikazalo u Americi za sada. Edy je skinuo tih 7 epizoda i prenosi nam sta se desavalo.
Edy Edy   12.08.2013 u 13:12

ma pusti kran svi odmah pođu pametovat a ne pročitaju ni o čemu se radi ... slažem se sa srbendom.. fino skinem i gledam kad hoću kako hoću ;) puno više opcija i kontrole od tog flash prikazivanja PS: ja više volim kat.ph ... inače ovo je sad moderno pa torrenti za ovih nekoliko emisija imaju 3000-10 000 seedera svaki
Edy Edy   12.08.2013 u 13:17

SpAgEtE (12.08.2013/01:44)
Imas da gledas online,napisi na google. Filmovi hd online i udjes na sajt adresa je nesto ovako online.filmovi-hd.com tako nesto videces sam
ima sve da se gleda online ali nikad nisam to volio uvijek mi je draži video player na kompu nego flash druže, brže ide, ne zavisim od brzine neta, nikad ne štopa, mogu gledat više puta a isti protok neta ode ;) mogu upravljat sa raznim stvarima kao što su titlovi i sl. i mnogo drugih a taj tvoj sajt uopšte ne postoji boga ti, prestani davati loše savjete spagete
Edy Edy   13.08.2013 u 12:07

pustili su osmu epizodu... torrent je već indexiran posvuda po netu, sad ću da skinem ;) uff 12 000 seedera, ali na hiljade leechera ali uglavnom ide ....sranje još je nisu preveli ništa srećom znam eng

Forum početna