Under the dome
Forum Zabava Serije

Edy Edy   13.08.2013 u 21:05

evo da opišem dešavanja nije se mnogo dešavalo... desio se veliki obračun između Big Jima i farmerske zajednice... sin ga je izdao i otišao tamo njima... na to je Barbi (glavni dobrica u igri) ubacio bombu u bunar kako bi preusmjerio vodu od farmera do grada da bi svi imali jer su ovi ucjenjivali ostale sa vodom i na kraju ostanu glavni farmer, Big Jim i njegov sin... i BUM sin ubije farmera i otac i sin se pomire sin mu je inače psihopata ubio je dosta ljudi otkad je kupola se spustila iii bilo je još nekog zezanja oko nog svjetlećeg jajeta... dodatne vizije kad priđete blizu i jedna kaže "Novi monarh će biti krunisan" čekamo da vidimo ko je to ;) i kakav monoarh je u pitanju
Cranium Cranium   13.08.2013 u 21:13

Uuuu pazi, opasan je smisao serije. Pusti ti kupole, vanzemaljce itd. Sustina je da se vidi kakvi su ljudi kad ih zadesi nesto. Pretvaraju se u zivotinje. Neki na nesreci gledaju da zarade , a nemaju gde taj novac da nose. Jedino u grob sa sobom. Ali ima i dobrica.
Edy Edy   14.08.2013 u 01:47

to si tek sad provalio? pa da, to sam rekao i u drugom postu ;) potpuno izoliran od ostatka svijeta... sa resursima koji nestaju, šta će se desiti sa takvom zajednicom? hoće li ljudi da se ujedine ili će biti na fazon The walking death, svak za sebe Stiven king je uvijek bio dubokouman samo to nije svak skontao
Cranium Cranium   14.08.2013 u 01:51

Edy (13.08.2013/23:47)
to si tek sad provalio? pa da, to sam rekao i u drugom postu ;) Stiven king je uvijek bio dubokouman samo to nije svak skontao
Nisam skapirao poentu. Pricao si o pokusajima da se izbave odatle, pa sam u tom smeru i razmisljao. Rade svi zajedno na izbavljenju, ili svako za sebe. Nisam razmisljao o "resursima" kao borbi za opstanak.
Cranium Cranium   14.08.2013 u 01:52

Slabo ti ja citam takve stvari.
Edy Edy   14.08.2013 u 01:54

počni čitat Stiven King je meni najdraži Sci Fi, misle ljudi, je površno blebetanje o glupostima, ali iza njegovih riječi krije se puno više + su zanimljive
Cranium Cranium   14.08.2013 u 02:06

Edy (13.08.2013/23:54)
počni čitat Stiven King je meni najdraži Sci Fi, misle ljudi, je površno blebetanje o glupostima, ali iza njegovih riječi krije se puno više + su zanimljive
Vise ja volim konkretne podatke. Nije bitna oblast. Geografija, Istorija , Ekonomija, sta god. Meni je to zanimljivo za citati. Evo juce sam obrnuo celi atlas iz geografije, hteo da vidim nesto.
Edy Edy   14.08.2013 u 22:24

atlas nema čak ni rečenice u sebi samo slike kao slikovnica mislio sam na nešto malo više doraslo odraslom čovjeku ;) ali vidim da čitanje ne smatraš rekreacijom ;) inače sad kad sam pregledao nekoliko epizoda sviđa mi se preporučujem svima
Cranium Cranium   14.08.2013 u 22:51

Edy (14.08.2013/20:24)
atlas nema čak ni rečenice u sebi samo slike kao slikovnica mislio sam na nešto malo više doraslo odraslom čovjeku ;) ali vidim da čitanje ne smatraš rekreacijom ;) inače sad kad sam pregledao n
Greska. Na atlasu se vidi i ono sto ne pise u knjigama. Samo treba znati gledati, naravno ako je atlas dobar. Ne moze sve da bude sazvakano. Moras malo i sam da cijukas vijuge. Citam ja, ali ne naucnu fantastiku.
Cranium Cranium   14.08.2013 u 22:56

Tacnooo brate. Ne rekreiram se knjigama. Kad mi nesto padne na pamet ( atlas sam gledao zbog Spanije , pokrajine , privreda, geografija , demografija itd ) , ja uzmem i cituckam. Imam i neke udzbenike iz srednje. Da ne poverujes cega sve tu ima.

Forum početna