Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   16.05.2016 u 20:27

Ma seru, film je ekstra. To su ti oni kvazi fanovi koji kukaju godinama kako nema filmova, i kad dobiju film seru kako ovo kako ono. Kakva može da bude tabačina u 3D. Perfektna. Jedino što predugo traje, završili na noćnom busu jer je kasnila projekcija.
FoX FoX   17.05.2016 u 06:44

Uuuu extra onda e sad ne znam da li da završim sa serijom pa onda film...a šta kažeš za lexa u filmu? lex iz serije je ja msm stvoren za tu ulogu,kao i klark onaj lex iz filma mi se nimalo ne sviđa...a i ovako ne gotivim nešto tog lika kakogod,gledaću ovih dana da nastavim sa serijom
Cranium Cranium   17.05.2016 u 12:13

Ni meni nije legao ovaj Lex iz filma. Mnogo je srećan nešto. Prosipa fore neke. Klark iz filma je odlično izabran. Kao pravi Supermen.
Cranium Cranium   20.06.2016 u 20:24

I upravo sam video da je za vreme prikazivanja "Smallvilla" izbačeno nekoliko mini serija, kao neke side serije koje objašnjavaju glavnu seriju, a to je "Smallville". Moram to sve da čekiram. Inače posle desete sezone je izašla i jedanaesta, ali u formi stripa. Trebali bi da ekranizuju i tu jedanaestu sezonu, da se ja pitam.
Cranium Cranium   21.12.2016 u 21:46

Ahahahahahahah, foksovi hejt komentari na ovu seriju su neprocenjivi. Pokidao sam se.

Princeza je trudna....krava.
FoX FoX   21.12.2016 u 22:04

hahhaahhah a imam zelju da nastavim sa serijom al mi smor jer za svaku epku moram prevod da ispravljam u ovoj sezoni 7...btw,odradio sam prevode za 6sezona,tjst prilagodio sam ih dvdrip verziji ja msm..mislio sam i da ih obradim na srpski pa da ih ubacim na titlove.rs...ali veliki je to posao a nema se vremena :/
Cranium Cranium   21.12.2016 u 22:08

FoX (21.12.2016/21:04)
hahhaahhah a imam zelju da nastavim sa serijom al mi smor jer za svaku epku moram prevod da ispravljam u ovoj sezoni 7...btw,odradio sam prevode za 6s
Pa jel se toliko razlikuju? Ili se nisu sinhronizovali? Ostale su ti jos 4 sezone samo. Kapiram da si pozaboravljao sve.
FoX FoX   21.12.2016 u 23:34

Sedma sezona ima katastrofalan prevod konstantno kasni prevod a i jako jako lose je prevedeno mučenje je gledati tako,zato sam i prestao..

ahhaha a jesam većinu toga pozaboravljao jbg :/
Cranium Cranium   22.12.2016 u 00:01

FoX (21.12.2016/22:34)
Sedma sezona ima katastrofalan prevod konstantno kasni prevod a i jako jako lose je prevedeno mučenje je gledati tako,zato sam i prestao..

Probaj online da nadjes. Kapiram da je tu sredjen prevod. Bar sinhronizovan
ICE
IcE  
 22.12.2016 u 00:05

prevod nije katastrofalan vec ovi sto brljaju sa tim filmovima ili uspore film ili ubrzaju radi copyrighta pa ispadne da su titlovi zeznuti ,ima i online slucajeva da prevod vecinom kasni

Forum početna