Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   22.12.2016 u 00:08

IcE (21.12.2016/23:05)
prevod nije katastrofalan vec ovi sto brljaju sa tim filmovima ili uspore film ili ubrzaju radi copyrighta pa ispadne da su titlovi zeznuti ,ima i onl
Znam da ima bolida kojima je prihvatljivo da pičuju pesmu na tjubu celu oktavu nagore, da im jutjub ne bi obrisao pesmu sa kanala. Pa zvuče kao veverice. Ali ovo za klipove nisam čuo još. Pa valjda bi se videlo da je brže j**ote.
ICE
IcE  
 22.12.2016 u 00:13

kazem ti da su vecinom uporeni ,prevod ne fali ali glumci pricaju jedno a tek u iducem kadru dobijes sto su pricali .mislim ja nemam problema sa time ,gledam filmove bez titlova ali sam video da ima taj zez sa titlovima vise puta . sad imaju copyright na sve zivo zato je youtube pun klipova narocito serija da su iseceni ,imaju viska kadrova ili je zvuk toliko izmenjen da poludis nakon par minuta gledanja ako od nekog glumca ocekujes odredjeni glas a cujes vevericu na speedu hahahaahaha
Cranium Cranium   22.12.2016 u 00:21

IcE (21.12.2016/23:13)
kazem ti da su vecinom uporeni ,prevod ne fali ali glumci pricaju jedno a tek u iducem kadru dobijes sto su pricali .mislim ja nemam problema sa time
A ček, okej zanima me ovo sada. Za pesme donekle razumem. Ali šta pomaže usporiti neki klip da ti ga ne bi skinuli sa sajta/kanala itd. Ako žele, obrisaće ga i ćao. Msm, gledljivo je. Pesme onakve veveričje ne mogu da se slušaju. Pa kapiram zašto ne diraju takve pesme. Ali usporiti klip, okej nije problem. I dalje mogu da gledam. A i kako se kontroliše to? Šta sad ja kao idem po sajtovima za serije i gledam da li su autorska prava prekršena (a jesu). I sad vidim ubrzan je snimak. I ja kao aha, neću ga dirati. Koja je fora sa tim? Kako ti ubrzani ne krše autorska prava, ovi obični krše.
ICE
IcE  
 22.12.2016 u 00:31

ovaj originalni film je zasticen autorskim pravom ali... ako ti skines film sa neta ,malo ga cacnes tu i tamo ,malo ga zamaglis da nije ni pod kojim slucajem HD onaj koji ima autorsko pravo na taj film vise ga nema i nemoze te tuzi za krsenje copyrighta jer film nije onakav kakvog ga je objavio na nekom mediju ili cinestaru i slicno .ako je film losije kvalitete cak ga nitko nece ni skine sa neta pa se nebrinu .komplikovana je to rabota .opet mp3 je druga stvar ,ako stavis na net samo minutu necije pesme koja je zasticena autorkim pravom u govnima si osim ako ne koristis neke servise koji hostuju muziku kao soundcloud
ICE
IcE  
 22.12.2016 u 00:35

uglavnom ako film nije u onakvom stanju u kakvom je pusten na medije ne krsi se nikakvo autorko pravo .dovoljno je da skines onaj intro primerice warner Bros i malo na kraju filma ubacis primerice trailer to vise nije film koji je zasticen jer nije "isti" .kazem komplikovano .ima na netu o tome sigurno 20 stranica samo gde pise kako se krsi copyright
Cranium Cranium   22.12.2016 u 00:58

Koja glupost brate mili. Šta je sa logikom. Po tome ispada da ja mogu da do mile volje kačim filmove na svoj sajt/kanal , samo ga maaalo obradim. Tipa skinem mu intro i u gornje desnom uglu cepnem svoj logo i ne kršim autorska prava. A ovamo na strim sajtu moram celu oktavu da pičujem pesmu od 2 minute i da se bojim da li će mi ugasiti kanal.
FoX FoX   14.05.2017 u 05:45

KRYPTON TV SERIJA, ALI BEZ SUPERMENA

Dobre vesti za sve fanove DC univerzuma: "Syfy" studio je upravo naručio TV seriju o Supermenu tj o njegovom dedi.

Iz "Syfy"-ja su juče potvrdili ovu informaciju i objavili da će serija nositi ime Krypton. Još uvek ne znamo koliko tačno epizoda možemo da očekujemo u prvoj sezoni, ali koliko god da ih bude ne sumnjamo da će ova serija biti jedan solidan dodatak raspoloživom TV programu. Serija obećava iz tog razloga što je jedan od "executive producers" niko drugi do David S. Goyer koji je odgovoran što imamo filmove kao što su Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice i trilogiju The Dark Knight, dok je Damian Kindler (Sleepy Hollow) takođe u ulozi exec. producenta. Goyer i Kindler su takođe i zajedno pravili pilot epizodu Krypton.
Krypton se fokusira na život dve generacije pre rođenja Supermena aka Kal-El-a, i na njegovog dedu Seg-El-a (Cameron Cuffe) koji je u to vreme mladić i pokušava da skine ljagu sa imena svoje porodice koja je trenutno marginalizovana i odbačena od strane kriptonske elite. Seg-El se usput trudi i da spasi svoju planetu od uništenja, ali svi znamo kako se to završava tako da taj deo i nije odradio baš najbolje.

Još sam na sezoni 7 serije Smallville Ne da mi se da pogledam jbt..baš sam pre mesec dana čekirao epizodu na kojoj sam se zaustavio ali ne privlači me uopšte Prezasitio sam se izgleda.
Welicak94 Welicak94   14.05.2017 u 06:36

Ono sto trebate da znate je to da YT ima automatski programski sistem za prepoznavanje materijala koja su pod autorskim pravima i to se malo kad moze zaobici. Zbog toga rade "cackanja" , medjutim i ti cackani ce otici pod led nakon par meseci kada dobiju 2-3-4 hiljade pregleda.

I da kazem da IcE apsolutno nije u pravu i da nema blage veze o cemu prica
YT ima svoj sistem, i dovoljno je jedna sekunda, i da se film prepozna i klip se brise. Nalupao si se gluposti za medalju. Zato je Craniumu i smesno jer to sto si nalupao i nije tako.
Cranium Cranium   14.05.2017 u 16:09

FoX (14.05.2017/03:45)
KRYPTON TV SERIJA, ALI BEZ SUPERMENA

Dobre vesti za sve fanove DC univerzuma: "Syfy" studio je upravo naručio TV seriju o Supermenu tj o njegovom
Uuuuu ovo bi moglo biti zanimljivo, mada jor el nije zanimljiv. Nije bio ratnik kao Zod, više naučnik. Nadamo se borbama za sve pare. I u smolvilu je najbolja sezona bila kada su kriptonijanci pobegli iz fantomske zone i došli na zemlju. Auuuuuu
twistex twistex   01.01.2018 u 20:46

Pogledao prve dve epizode..na osnovu njih moglo bi se reci da ce biti polusmor..s jedne strane se bori sa zlikovcima a sa druge strane se bori sa osecanjima..ljubavnim jelte..mozda nastavim pa javim dokle sam izdrzao

Forum početna