Linkin Park
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   25.07.2017 u 21:26

FoX (25.07.2017/11:40)
Dirljivo

Baš me zanima šta će se sad desiti sa LP..
Kapiram da ce izdati jos jedan album. Imaju neizdatog materijala sigurno. Izdace to, i posvetice ga njemu. Nakon toga sumnjam da ce nastaviti da postoje. Bar ne pod imenom linkin park. Jer su bili kao porodica bukvalno. Nisu se rastavljali sastavljali.
Cranium Cranium   10.09.2017 u 22:44

Ja jos ne mogu da skapiram da ih nema vise.

Uh kako sam se sada najezio kad sam procitao sta sam napisao.

Jedna stara, pre LP era pesma youtu.be/NrVmdmKXyVw

Inace, LP je izbacio video skupova fanova sirom sveta, povodom znamo vec cega. Gde je Srbija??? Rusi su pravili skupove u maltene svakom gradu, a mi??? youtu.be/t70Y2t0dD3Y
FoX FoX   10.09.2017 u 23:51

hmmm lep ovaj video

na jednom balonu piše : "Who cares if one more light goes out? In a sky of a milion stars..."
I na kraju videa " Chester, well we do... ". Lepo

Inače, da nije otišao kako je otišao..
Ma stvarno je glupo kad neko sebi tako oduzme život bez borbe.
Cranium Cranium   10.09.2017 u 23:57

FoX (10.09.2017/21:51)
hmmm lep ovaj video

na jednom balonu piše : "Who cares if one more light goes out? In a sky of a milion stars..."
I na kraju videa " Chester,
Da nije otisao kako je otisao, LP mozda ne bi postao legendarni bend za 10-20 ili 30 godina. Imam neki osecaj da ce ih slusati klinci koji sada nisu ni rodjeni. Tako je bilo sa 2Pac-om , sa Biggijem, sa Nirvanom itd itd. Ljudi pocnu da cene nesto tek kada ono nestane. Ne verujem da ce pasti u zaborav.
FoX FoX   19.09.2017 u 22:41

Čester Benington nekoliko sati pred smrt: Vedar i nasmejan

Supruga pokojnog pevača Čestera Beningtona podelila je na svom profilu na Tviteru snimak svog pokojnog supruga koji je nastao 36 sati pre nego što je izvršio samoubistvo. Čester je na snimku nasmejan, a Talinda je želela da pokaže kako depresija zaista izgleda.

Pokojni frontmen Linkin parka se na snimku smeje dok uživa sa svojom porodicom u isprobavanju gumenih bombona.

“Ovako izgleda depresija samo 36 sati pred njegovu smrt. Voleo nas je i voleli smo ga“, napisala je Talinda.
Posle 36 sati Čester, inače otac šestoro dece, oduzeo je sebi život.
Pre nego što je postavila video-snimak njegova udovica je napisala:
“Moj sledeći tvit je nešto najličnije što sam podelila. Želim da vidite da depresija nema lice, a ni raspoloženje“, napisala je Talinda, koja se i sama aktivirala u zajednicama koje se bave borbom protiv depresije.

Cranium Cranium   20.09.2017 u 09:27

FoX (19.09.2017/20:41)

Čester Benington nekoliko sati pred smrt: Vedar i nasmejan

Supruga pokojnog pevača Čestera Beningtona podelila je na svom profilu na Tviteru snim
A jbg, ocigledno ga je alkohol naterao na ono sto trezan ne bi uradio. Ne kapiram kako neko tako moze da se sj**e u sekundi.
Cranium Cranium   30.09.2017 u 18:41

Linkin Park announce a special show in honor of Chester. The one-night-only celebration will take place in Los Angeles at the legendary Hollywood Bowl on Friday, October 27, 2017. The band will be joined by a number of other artists, for an unforgettable night of music to honor the man that touched the lives of so many around the world.

Public on-sale starts Friday, September 22nd at 10 am Los Angeles time on Ticketmaster: lprk.co/oct27

LP Underground members have access to pre-sale tickets starting Tuesday, September 19th at 12 pm Los Angeles time. Details: lprk.co/lputix

Watch the "One More Light" music video directed by Joe Hahn & Mark Fiore: lprk.co/OMLvideo
FoX FoX   30.09.2017 u 22:31

Jel idemo kran?

Malo mi ovo bzvz...mislim jest kao u čast Česteru i sve to...ali samo gledaju da zarade...zašto nije moguće napraviti sve ovo a ulaz da bude free?
Cranium Cranium   01.10.2017 u 00:40

FoX (30.09.2017/20:31)
Jel idemo kran?

Malo mi ovo bzvz...mislim jest kao u čast Česteru i sve to...ali samo gledaju da zarade...zašto nije moguće napraviti sve ovo a
Zato sto taj ko organizuje zeli da zaradi. A to nije ni LP ni gosti. LP ne placa celu masineriju koja sa njima ide na turneju. I LP je samo zaposleni u vecem moru muzickih kuca i kucica. Rekao sam ja da ce hteti da zarade na njemu ovi iz izdavacke. Bice tu i album sigurno. E sad, na momcima iz benda je da li ce nastaviti sa radom pod takvim uslovima. Jedan album sigurno, jer hoce pocast da mu odaju. Dva posthumna je vec previse.
FoX FoX   14.10.2017 u 00:39

Ovaj video nastao je samo šest dana pre Beningtonovog samoubistva

Bend Linkin Park je 14. jula snimio epizodu popularne emisije "Carpool Karaoke" koja je nekada bila deo emisije "The Late Late Show With James Corden". Samo šest dana kasnije, Čester Benington, pevač popularne grupe, izvršio je samoubistvo.

Sada, uz blagoslov njegove porodice, objavljena je epizoda u trajanju od 23 minuta u kojoj komičar Ken Džong zajedno s članovima benda peva hitove, kako Linkin Parka, tako i drugih grupa.

U segmentu koji je objavio Apple Music, koji je otkupio prava na seriju, Benington objašnjava koliko voli igru "Lagumi i zmajevi" i svoju decu.

Upitan da li bi želeo da njegova deca krenu njegovim stopama, kaže: "Želeo bih da pronađu nešto što stvarno vole".

Segment se završava pozivnicom da svi koji su voleli Beningtona doniraju novac fondaciji "One Mor Light" osnovanoj u njegovu čast.

btw, ovaj voditelj nikako ne može da zameni James Corden-a

Forum početna