atom atom   12.06.2015 u 23:56

Ali brate,meni se dešava da ja nešto sanjam i da se to posle dogodi,majke mi.Znaš kako se moćno osećam u tom trenutku
Welicak94 Welicak94   13.06.2015 u 00:04

atom, eno pomenuo sam i nesto slicno u ona tri zaredom posta ako si procitao Nazalost snovi mi se nisu desavali (lepi)... Snove stvaramo sami!
FoX FoX   13.06.2015 u 02:09

hahahah jbg..sto smo stariji to manje obracamo paznju na ovakve "pojave".nazalost..a neki i zaborave da im se to desavalo pre
Tommy Tommy   13.06.2015 u 02:10

@atom (12.06.2015/21:42)
Jedini koji kenja ovde,si ti.Ovo stvarno postoji,a to što ti voliš da kenjaš je tvoj problem :xD
ne kenjam ja zato jer to volim, nego jer moram, inače bi ekspodirao.
twistex twistex   12.07.2015 u 12:55

kad smo vec kod kenjanja..ja uvek kad to radim imam taj osecaj kao da sam to vec radio nego taj deja vu mi se desio par puta..i morao je..koliko dana mi zivimo..sta sve radimo..nesto i zaboravimo..a kada to ponovo uradimo iznenada se setimo..nema tu nikakav prosli zivot..jedino prosli dogadjaji u istom zivotu
Cranium Cranium   29.11.2016 u 21:05

Meni se poslednji deja vu desio pre jedno nedelju dana. Blejim u kolima sa društvom, vraćamo se od negde. Prelazimo preko novog mosta na adi, ja se zamislio nešto. Niko ne progovara. I kaže drugarica, što smo tihi nešto. I mene pukne fleška, kao da sam već doživeo sve to.
FoX FoX   30.11.2016 u 03:54

hahaahh kran

weki,pa ne bih rekao da deja vu ima veze sa ponavljanjem.Ti kazeš da se deja vu javlja ako svaki dan ponavljaš iste radnje...ja brt iskreno već par meseci isto sve radim i nisam skoro,ne pamtim imao deja vu....spavam,ustanem,doruckujem,blejim na kompu,na posao,dodjem kuci,blejim,spavam i tako u krug ..nema deza vija uopšte ko zna šta izaziva deja vu...ni naučnici nmg da probale...
@twistex ima poentu madaaa...desavalo mi se da imam deja vu a ubedjen sam da to nesto ranije nisam radio...
Cranium Cranium   30.11.2016 u 04:04

FoX (30.11.2016/02:54)
hahaahh kran

weki,pa ne bih rekao da deja vu ima veze sa ponavljanjem.Ti kazeš da se deja vu javlja ako svaki dan ponavljaš iste radnje...ja br
Meni nije radnja koliko neki momenat, kad staneš i u fazonu si, okej ovo mi poznato. . Ovo je već bilo.
FoX FoX   30.11.2016 u 04:14

Cranium (30.11.2016/03:04)
Meni nije radnja koliko neki momenat, kad staneš i u fazonu si, okej ovo mi poznato. . Ovo je već bilo.
pa dobro da,trenutak,momenat..i to mi se dešavalo...što ti kažeš,neko nešto kaže ili uradi i strefite flashback kao da si to već video,čuo ili ti je poznato Ali ovi pričaju za radnju,pa eto..ja msm da deja vu i nema baš veze sa "već radjenim"...nekad imam deja vu da sam nešto već radio a znam da to nikad nisam radio...bar ne u ovom životu
Cranium Cranium   30.11.2016 u 04:14

Nema veze ni sa radnjom, samo te pukne osećaj kao neki "time loop"

Forum početna