Teorija zavere
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   16.06.2012 u 01:58

Hm...jaci su pojedinacno od svih nas. Ali ako se udruzimo mi smo jaci... Jeste da imaju nadmoc u ljudstvu, ali cemu sluzi mobilizacija? Tehnike imaju podosta, ali imamo je i mi... Svega tu ima... E sad...zna se kakvog su temperamenta Srbi i Grci. Makedonci i Bugari tu i tamo, ali su i oni vojnicki crvsti. Crnogorci isto kao i Srbi... Jedna smo krv. Nemaju Turci sta da rade ovde. Plus, ne verujem da ce da se zalepe samo za balkan, zanima njih i bliski istok.
FoX FoX   16.06.2012 u 02:14

cranium (15.06.2012/23:58)
Hm...jaci su pojedinacno od svih nas. Ali ako se udruzimo mi smo jaci... Jeste da imaju nadmoc u ljudstvu, ali cemu sluzi mobilizacija? Tehnike imaju podosta, ali imamo je i mi... Svega tu ima... E
ma koga zanima Srbija,brate...mala zemlja...nema sta da traze ovde...
Cranium Cranium   16.06.2012 u 02:29

Srbija je prebogata zemlja brate moj. Pogledaj samo koliko se Britanci i Ameri bogate u Trepci. Polozaj je fantastican... Ne kaze se za dzabe da smo istok zapadu, i zapad istoku. Imamo mi jos jedno nalaziste...neki mineral, koji ce za nekih 20 godina biti kljucan... I fazon, to nalaziste je najvece u evropi. Imamo sve, ali je privreda unistena... Nama je budzet sada tek 50% od vremena 1990. Sve je to NATO doneo.
FoX FoX   16.06.2012 u 02:34

cranium (16.06.2012/00:29)
Srbija je prebogata zemlja brate moj. Pogledaj samo koliko se Britanci i Ameri bogate u Trepci. Polozaj je fantastican... Ne kaze se za dzabe da smo istok zapadu, i zapad istoku. Imamo mi jos j
ma ja mislim da su to samo price...nit imamo more,mozda je samo polozaj dobar..ali da smo toliko bogati imali bi bar bolji zivot...ne znam..
Cranium Cranium   16.06.2012 u 02:54

Nemamo bre cime da vadimo rudu! nisu price, nacicu ti link sutra. E ovi kao da su znali o cemu pricamo. Procitaj. link
FoX FoX   19.06.2012 u 15:26

cranium (16.06.2012/00:54)
Nemamo bre cime da vadimo rudu! nisu price, nacicu ti link sutra. E ovi kao da su znali o cemu pricamo. Procitaj. [url=http://www.vaseljenska.com/svet/iranske-kamikaze-protiv-sad-i-nato-a/]link
au jbt..nisam znao za ovo...vidsecemo dal ce biti nesto od toga...mada cisto sumnjam...al sve je moguce..
KinG KinG   19.06.2012 u 16:28

Sta god da se desi ja cu da begnem u ukrajinu. 1999 kad je bilo bombardovanje pošto je moja mama i dalje državljanka ukrajine pozvali je iz ambasade i kaze pakujte se i dodjite u toliko i toliko ispred ambasade i otišli mi u ukrajinu na par meseci
SRB
Srbenda  
 19.06.2012 u 16:43

KinG (19.06.2012/14:28)
Sta god da se desi ja cu da begnem u ukrajinu. 1999 kad je bilo bombardovanje pošto je moja mama i dalje državljanka ukrajine pozvali je iz ambasade i kaze pakujte se i dodjite u toliko i toliko ispre
Ukrajinke mmmmm Ce dodjemo. Samo, kakav si mi ti Srbin eee...tek tako, ostavimo sve i pobegnemo. E, nije ni to resenje tebra. Srbin se ne postaje cinom radjanja nego na ispitima vrlina. ;)
Cranium Cranium   19.06.2012 u 16:56

BlackFoX (19.06.2012/13:26)
au jbt..nisam znao za ovo...vidsecemo dal ce biti nesto od toga...mada cisto sumnjam...al sve je moguce..
Danas je predsednik Izraela rekao da ce biti rata, ako Iran nastavi bogacenje uranijuma. U grckoj samo sto ne krene stampedo na vlast. Narod je besan jer ih evropa tera na nemoguce mere stednje, dok su spancima dali 140 milijardi pomoci bez ikakvih uslova...a spanci? Tamo bukvalno ratuju rudari i panduri...rudari strajkuju i radikalizovali su se, napravili bazuke i gadjaju pandure. A svet o tome cuti.... Imate sve to na Russia today. Ja se odatle informisem. ;-)
Cranium Cranium   19.06.2012 u 17:02

King brate realno...u pravu je Srbenda. Kad bi ja pricao gde je sve moj matori bio...kosa da ti se digne na glavi... Najjace od svega je da je on sa svojom chetom 24 marta bio u Prizrenu. I isao lik od vrata do vrata ( i kod siptara i kod srba) i govorio im...Imamo naredjenje da vas sprovedemo do sklonista, ocekujemo napad iz vazduha. EJJJ PUSTI SIPTARSKA GOVNA DA SE POBIJU.

Forum početna