Teorija zavere
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   04.07.2012 u 19:51

Nastavak teorije zavere.... Naime logo OI je kreiran da brojke 2012 kada se okrenu naopako ispisuju rec ZION a svi znamo sta to znaci... vaseljenska.com/ves ... ndon/
KinG KinG   04.07.2012 u 20:36

Zion je grad iz filma matrix. Ko oce nek gleda u subotu 7.jula treći deo gde odbranjuju zion od mašina
SRB
Srbenda  
 04.07.2012 u 22:00

Cion oznacava Kanaansku tvrdjavu na bregu Jerusalima... Od proterivanja jevreja iz Judeje Cion je simbol njihovog povratka u domovinu (znamo da vecina jevreja zivi u dijaspori a manji deo u samom izraelu koji je nastao posle drugog svetskog rata)... Od ovog izraza Zion(Cion) je nastao politicki pokret Cionizam...
Cranium Cranium   05.07.2012 u 01:17

Cionizam kao ideja je djavolja rabota. Nije njima cilj da se vrate u Izrael, vec globalna dominacija. Svi znamo ko diktira politiku Amerike. Danas su cionisti svetski mocnici... Pitajte se ko je stvorio Izrael? Pitajte se kako je stvoren Izrael? Tako sto su Evropski jevreji zrtvovani od strane cionista...i posle holokausta su dobili drzavu otimajuci teritoriju Palestini. Pitate se ko diktira napetost izmedju Amera i Irana? Cionizam je do pre 20 godina smatran za Izraelski fasizam, ali ne u direktnom obliku, vec podmukli...Zlikovci bi rekli da iza raspada jugoslavije stoje cionisti....ima tu istine...Iza raspada stoje Ameri, a vec sam rekao ko im kreira politiku. Slag na torti su im Rusi kao najbrojniji Sloveni. Razlog? Gledajte film Taras Buljba. Odgovor lezi i u bogatstvu Rusije i zelja za dominacijom. Zao mi je samo pravih Jevreja koji ni neznaju da su pesaci u mutnim igrama. Koji su iskreni prijatelji Srba i svih naroda stradalih u drugom svetskom ratu. Dao sam vam neke smernice a vi diskutujte slobodno.
FoX FoX   15.07.2012 u 14:20

jel neko pogledao ove nove licne karte???Ja malo pre uzeo da pogledam nesto,i zapalo mi za oko ovo na slici...ako se ne varam na glavnoj strani karte,je kip slobode(Americki)kao i znak koji su vesto stavili ,jedno oko...deluje uverljivo...evo slike

Priloženi fajl : licna-karta-sa-cipom.jpg (0.03 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   15.07.2012 u 14:25

neki kazu da je to kip sa zgrade vlade u bg,ali sta je sa ovim okom djavolim
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/38550/Kip-sa-zgrade-Vlade-na-novoj-licnoj-karti
Cranium Cranium   15.07.2012 u 16:02

Kako izgleda djavole oko?? Ovo oko kipa?? Pa takva je i zastava Makedonije, sa sve zenicom. Neznam brate, nema tu zavere nego su ovi nasi retardi.
FoX FoX   15.07.2012 u 16:11

ne bre,oko se vidi u pozadini...ako imas lk pogledaj malo
a i sta ce kip slobode na licnoj karti?
Cranium Cranium   15.07.2012 u 16:22

Pa nije takav kip slobode... Ima one rogove oko glave, i drzi baklju podugnutu. Nemogu da nadjem licnu kartu..pogledacu.
FoX FoX   15.07.2012 u 17:00

upravu si...al opet mi ovo oko cudno imas gore na slici...moze isto da se vidi to oko,iza kipa...

Forum početna