Teorija zavere
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   15.07.2012 u 17:10

Ne kapiram gde treba da gledam...imas kip, iza kipa imas ono sranje kao sunceve zrake? To nije oko? Desno od glave se vidi nesto kao zenica. Jel to? Ne kapiram.
FoX FoX   15.07.2012 u 19:03

cranium, haahah to je brate,ti suncevi zraci su u obliku oka brt...ok,mozda sam ja umislio...
u swakom slucaju,blizi nam se olimpijada
Cranium Cranium   15.07.2012 u 20:03

Pa ja ti kazem, ti kazes nije. I Makedonci imaju takvu zastavu. tebra ja mislim da nece biti nista...ko je toliko bolestan da digne ceo stadion u vazduh?
FoX FoX   15.07.2012 u 22:27

kakvu zastavu?zar im zastva nije crveno sunce?
i ja sumnjam,to sam na pocetku rekao,ali ko zna ...mozda od tog dana pocne nesto novo da se desava,novi poredak
Cranium Cranium   15.07.2012 u 22:34

Ma imaju krug u sredini i zrake. brate, sad sam se setio, citao sam na Russia today... Britanska vojska obezbedjuje olimpijske igre sa 15000 vojnika...to je puno za Britance. (ostaje im jos 65000 vojnika za odbranu cele Britanije) pa su se zalili svi...kako da branimo zemlju sa 65000? Bla bla bla. Bogami...verovali mi ili ne, Britanci kao da pripremaju.
FoX FoX   15.07.2012 u 23:33

ali ovo nije krug,nego izgleda kao oko
hm...al onda bi stvarno bilo providno da su to masoni uradili,svi bi se na njih okomili,i cao...ne verujem...ali stadion svakako potvrdjuje ko vlada svetom
Cranium Cranium   15.07.2012 u 23:58

Jao jedva cekam brate. jesi izvalio da sad svaki dan kenjaju o pokoljima u Siriji? Vise i ne kriju da ce ih napasti... Mamu im j**em raspalu. A Iran sve manje spominju. Njih su medijski obradili.
Cranium Cranium   18.07.2012 u 23:09

I ajde da dosolim teoriju zavere... Danas je u Bugarskoj izveden teroristicki napad na autobus sa Izraelskim turistima. Poginulo je troje, a ranjeno preko 20 od cega je vecina teze. Zanimljivo je da je na dan otvaranja olimpijskih igara godisnjica masakra Izraelskih sportista na OI u Minhenu iz 1972 kada su Palestinci oteli 11 Izraelskih sportista i sve ih pobili. Puno slucajnosti?
SRB
Srbenda  
 19.07.2012 u 00:44

Slucajnosti ne postoje... Ko zna sta sad spremaju a verovatno ce jedna od ovih akcija biti izgovor za invaziju na Iran i ostatak sveta koji nije pod kontrolom judeo-masonerije... Jevreji su uvek zrtve a mi terorosti... Zalosno je kako sve ovo prolazi neopazeno i nekaznjeno. Nadam se da ce se vecina slobodnih ljudi suprotstaviti njihovom teroru sto je izgleda danas i najveci greh...biti slobodan...?
Cranium Cranium   19.07.2012 u 12:21

Broj poginulih je vec skocio na 7...a Izraelski premijer je vec okrivio Iran ( u roku od sat vremena od napada )

Forum početna