Fear The Walking Dead(2015-)
Forum Zabava Serije

atom atom   27.04.2016 u 15:39

Ma za zombi roman A mozda i prodam ovu ideju Kirkmanu za seriju ahahah
FoX FoX   27.04.2016 u 16:01

aha Pa probaj ali bolje da napises lepo roman i mozda postanes poznat samo je bitno da ga izbacis i na strano tržište
atom atom   27.04.2016 u 16:12

Treba mi love za stampanje nije to tako jednostavno kao sto zvuci.Ali vidim ima aplikacija Wattpad,tu Ameri izbacuju svoje knjige imaju po 2-3 miliona pregleda.A ima i dosta nasih.
FoX FoX   27.04.2016 u 16:18

Pa dobro jbg,za svaki biznis je potrebno uložiti nešto para Treba i nekog dobrog prevodioca da nadjes
ahaaa wattpad...nisam znao..možda i ja izbacim neku knjigu ali garantujem da bi bile bolje od ovih stripova twd i slicno
FoX FoX   23.08.2016 u 00:26

Izašla 8epizoda 2sezone..vratili su se posle pauze

Nije loše..jbg ovo ipak treba gledati kad se završi sezona...ovako je smor ako se čeka da izađe nova epizoda svake nedelje..

Serija je teška drama i sve se nadam da će biti bolje..ali izgleda da od toga nema ništa.
Nema veze...ionako sam ljubitelj post-apokaliptičnih serija pa mi i nije bitno da li je drama ili akcija,horor...
FoX FoX   04.10.2016 u 19:56

Završena sezona 2.
Zanimljiva završnica 15-e epizode
Ok je serija ali često menjaku pravac serije..tommy je to jednom rekao i za the walking dead...jbg ovaj Kirkman stvarno nije normalan.
FoX FoX   16.04.2018 u 21:19

Izašla prva epizoda 4sezone...
Pojavljuju se Morgan, Jesus i Rick Ovo je neka zavrzlama teška Nadam se da su se opametili i da će ovo biti jedna dobra sezona

Nadanje ludo radovanje
FoX FoX   03.05.2018 u 11:27

Kako je dobro počela 4.sezona Baš mi je bila kul...do treće epizode koja me je šokirala na kraju eeee jbt upropastiše seriju...
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   08.10.2018 u 00:46

Završila se sezona 4.
Hahahaha da li je moguće da postoje ovakvi idioti koji pišu scenario... Napravili su od ovih preživelih žešće debile, bukvalno, razmišljaju kao da su im zombiji pojeli mozak jbt.

Nakon finalne epizode sam otišao na imdb i umesto 7, dao jednu dvojku. Sad vidim izašao The Walking Dead S9 pa da vidim da li će da furaju isti idiotski fazon. Kirkmanu i ekipi bih zabranio da snimaju serije.

Pametni glumci napustili seriju na vreme.
atom atom   08.10.2018 u 15:08

Ja prestao da gledam nakon druge sezone.TWD nakon treće Molim boga da neko snimi dobru post apokaliptičnu seriju koja će mi držati pažnju.

Forum početna