Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   02.10.2015 u 20:44

PS.....Fox uzmi da testiraš i Neutron Player. Mislim da je najjači od svih, samo sam petljao oko podešavanja i sj**ao nešto. Sad ima distorzije pri zvuku. Ali ima dosta dobre opcije.
Cranium Cranium   02.10.2015 u 20:53

Dakle moj izbor je sledeći.

1. Poweramp - Jednostavan a odličan zvuk, ima i brdo dobrih opcija.

2. jetAudio Player - Ima mali milion opcija za podešavanje zvuka baš onako kako ti želiš, čak ima i "simulator" različitih proizvodjača sluški. Ko voli da istražuje i menja zvuk u sluškama savršeno za njega. Ali opet, nešto me nije privukao kao ovaj gore.

3. PlayerPro. Sasvim okej plejer. Ne baguje nimalo.

4. Neutron Player - Nisam ga još istražio kako valja. Ima potencijala.
FoX FoX   02.10.2015 u 21:11

A jel si instalirao onaj dsp pack za player pro?
mm da brt,winamp po meni ima naj zvuk a i jako dobar ekvilajzer..a mxzing mislim da ima folder opciju ali meni se izgled nije svideo a mislim da nema opciju menjanja tema...

a to za distorziju kod neutron playera,pa zar nema u opcijama da se ukljuci ono protiv distorzije?

ajd probacu i neutron a i poweramp pa da vidim..mada eto,koristim playerpro 2god i nikada nisam imao nijedan problem...v2 je malo jednostavnija za upotrebu i bas sam teška srca prešao na v3 pre neki dan...
Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:17

Jesam, skinuo sam. Dobar je, ali nije vrhunski. Neutron ima te opcije nego sam ja petljao pa se sj**ao zvuk. Sad treba opet da se bakćem sa tim, a mrzi me. Uveče ću. Jesi probao jetAudio Player? Evo sada slušam preko njega i zvuk je odličan. Jedino me nervira što malo baguje pri šaltanju kroz foldere. Neutron je brz u pm. Nemaš teme za njega, sam ih praviš. Ima dosta dosta opcija.
Welicak94 Welicak94   02.10.2015 u 21:28

Cranium, Koji od ovih plejera koje si naveo, koji ima sortiranje po datumu?
Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:45

Nemam pojma, ja imam foldere sa albumima i trakama gde mi je potrebno sortiranje po rednom broju trake. Ček da proverim.

Poweramp ima sigurno, to znam.
Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:45

jetAudio Player ima takodje.
Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:46

PlayerPro takodje
Welicak94 Welicak94   02.10.2015 u 21:46

Cranium, Hvala
Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:49

Imam za tebe jedan mnooogo dobar player. Zove se As Above So Below Player Pro. Ahahahahahahahahahahahahah

Forum početna