Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   02.10.2015 u 21:51

I j**eni neutron player je izgleda na istu foru kao Poweramp. Istekao mi test period i sada tuki korišćenje. Moram da vidim jel može nekako da se krekuje. Stvarno je interesantan, pun opcija i brz. Sve što je dobro, nije za dzabe.
Welicak94 Welicak94   02.10.2015 u 21:54

Cranium, Ja to isto kazem, i sve je tako, ono sto je dobro - placa se. Zato nikad nista ne skidam na gugl prodavnici, sve sto je besplatno, samo 20% aplikacija je dobro.
E ja sam koristio Rocket Player, klasicni plejer nksta posebno, ne skidaj
Welicak94 Welicak94   02.10.2015 u 21:57

apps.mob.org/apps/any-p ... .html
A kakav je ovaj.
Welicak94 Welicak94   02.10.2015 u 21:59

Cranium, Sta je bre ovo , ni jedan plejer koji si naveo nema na apps.mob.org
Zvezdas Zvezdas   02.10.2015 u 22:03

Ja koristim media play back to mi bilo instalirano kada sam kupio fon i dobro funkcionise
FoX FoX   02.10.2015 u 22:06

haahha as above player
Probao sam poweramp i zvuk je stvarno dobar kada se podesi lepo u ekvilajzeru...ali onda sam ukljucio moj PlayerPro i više mi se svideo zvuk u powerampu ...ali nije neka ogrooomna razlika...bitne su i sluške koje koritiš da bi zvuk bio dobar
Ipak ću ostati na playerpro jer sam se stvarno navikao a i ima sve opcije koje su mi potrebne+zvuk je ok+izgled je ok+ne koči+full verzija za free

A probao sam i Neutron Player evo ti krekovana verzija kran (drive.google.com/uc?ex ... DRmc=)
izgled je ružan u pm ali zato ima stvarno punooo opcija za podešavanje zvuka...biće to dobar player ako mu srede izgled i pojednostave ga...

lista player-a koje sam probao

jet player - nije mi nesto...

rocket player - nije mi nesto...

najviše mi nekako paše playerpro

winamp ima dobar zvuk ali apk je loša...

aimp - player je siromašan za razliku od pc verzije...ali nije loš.

mxzing ima dobar ekvilajzer i sasvim je ok player..samo se meni ne sviđa izgled..

google player sam probao i bzvz...

nrg player -nije mi nešto..
Zvezdas Zvezdas   02.10.2015 u 22:07

google player i ja koristim
FoX FoX   02.10.2015 u 22:10

Zvezdas, narodnjaci na svim player-ima zvuče dobro
Cranium Cranium   02.10.2015 u 22:12

Ahaaaa, poweramp je bolji ipak. jetAudio ti nije nešto? Meni je ekstra, ima čak i malo bolji zvuk od Poweramp ako namestiš lepo, ali baguje dosta. Neutron jeste ružan, mada može i to da se namesti. . Moram sad da ganjam da vidim kako da nabavim krekovanu verziju. Neutron je dobro zaštićen. j**o im pas mater i njima i Powerampu. Ostade mi brutalni bagoviti jetAudio i PlayerPro koji je dobar i ima sve, ali slabiji ipak.
Cranium Cranium   02.10.2015 u 22:15

Ahahahahahah, narodnjaci do jaja zvuče i preko razglasa čak.

Forum početna