Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

atom atom   22.10.2016 u 21:27

Evo ja malo pre našao neki Boom Player,i nije loš uopšte,zauzima 15mb i reprodukuje čist i jak zvuk Evo vam link,pa ko želi neka proba:

androidsite.in/softwar ... 39437
FoX FoX   22.10.2016 u 22:41

@Welicak94 (22.10.2016/19:02)
A to sto se vi prepirate oko toga koji ima bolje postavke ekvilajzera, ja mislim da je to isto na svakom plejeru

A i u kvalitetu zvuka dosta zavisi i kvalitet pesme Ako je pesma u 32kb/s ne v
Naravno,zavisi i od kvaliteta pesme ali eto probao sam 10muzičkih player-a i svaki ima razliku u jačini i kvalitetu zvuka.Naravno ,svaki music player daje je isti zvuk kad je ekvilajzer isključen ali kada se uključi ekvilajzer tačno se čuje razlika u svakom player-u.Svaki muzički player ima ugradjen svoj ekvilajzer.Neki ekvilajzer je bolji od drugog i tako..ali eto,ne mogu svi čuti tu razliku u zvuku...nekome sve to zvuči isto a neko primeti razliku kao npr kran i ja

kran,poweramp mozda ima bolji zvuk ali ne postoji valjana crack verzija tako da mi je onda ok i Pro Player
Cranium Cranium   22.10.2016 u 23:45

@FoX (22.10.2016/20:41)
Naravno,zavisi i od kvaliteta pesme ali eto probao sam 10muzičkih player-a i svaki ima razliku u jačini i kvalitetu zvuka.Naravno ,svaki music player daje je isti zvuk kad je ekvilajzer isključen ali
Jel možeš da mi nadješ najstariju verziju poweramp-a? Sa starim unlocker-om. Da probamo tako. Tu sj**emo verifikaciju, pa kad se verifikuje, upgrade na najnoviju verziju. Mada mislim da neće ni to raditi
FoX FoX   22.10.2016 u 23:53

Evo ovde imaju sve verzije,proveren je sajt(nema virusa) samo ima dosta reklama...
Pitam se da li su ok krekovane ove nove verzije..

apk-mania.com/searc ... p&m=1
Cranium Cranium   23.10.2016 u 04:00

Sada skidam stare verzije poweramp-a. Jedna nije htela da se instalira. Idemo dalje
FoX FoX   23.10.2016 u 04:37

Nisi probao stellio?
Welicak94 Welicak94   23.10.2016 u 06:52

FoX, Ja koliko znam i ugradjeni muzicki plejer ima ekvilajzer. A taj ekvilajzer koji je ugradjen, taj isti se primenjuje u drugim aplikacijama na osnovu njega u drugacijem izgledu. (bar je to moje misljenje).
A ja inace ne cackam toliko, ima ovih pet linija i znam kako ih namestam, za malo priguseniji zvuk, povecam basove na maks i to je to Ne znam sta imate toliko da cackate
Ja imam u Audio podesavanjima (u telefonu) kao neko automatsko poboljsanje za slusalice, tako da mi je to isto ukljuceno Verovatno to imate i vi.
FoX FoX   23.10.2016 u 15:12

Welicak94 (23.10.2016/04:52)
FoX, Ja koliko znam i ugradjeni muzicki plejer ima ekvilajzer. A taj ekvilajzer koji je ugradjen, taj isti se primenjuje u drugim aplikacijama.
pa većina dobrih muzičkih player-a ima svoj ekvilajzer,eto primer na slici ispod.
Jedan od razloga zašto npr Player Pro troši 80-100MB rama je baš zato što koristi dodatni ekvilajzer.
Svaki ekvilajzer ima različit kvalitet zvuka,kranov poweramp ima ekvilajzer koji daje bolji,kvalitetniji bass od playerpro-ovog ekvilajzera naravno,potrebno je imati i ok sluške da bi se ta razlika primetila ja ne znam kako kran primeti razliku sa onim sluškama koje se nabace na uvo ,ali ja sa ovim "in-ear" sluškama koje ulaze u uvo,čujem svaki zvuk

Priloženi fajl : screenshot_2016-10-23-13-01-22.png (0.11 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   23.10.2016 u 15:31

Ja imam sony-jeve in-ear sluške.

Btw, ovo što si ti sad skrinšotovao ja nisam video. Sad ćeš me naterati da skidam opet player pro. Da vidim koja je razlika
Cranium Cranium   23.10.2016 u 15:33

Sad ću da skinem stellio i player pro.

Weki, ovaj tvoj player je sranje. . Treba mu sto godina da učita folder.

Forum početna