Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   23.10.2016 u 19:33

@Welicak94 (23.10.2016/17:10)
Proveri internu memoriju, dzabe sto imas memorije ovako na uredjaju, treba ti slobodna interna memorija.
Imam bre, nego neće da se instaliraju stare verzije. Evo instalirao i tvoj plejer i dva foksova.
FoX FoX   23.10.2016 u 20:51

@Cranium (23.10.2016/16:32)
To su ove. Sad sam kucao model na guglu.
winwin.rs/slusalice ... .html
hvala brt a kakav je bass? da ,ako su kapice silikonske onda izgleda ne ispadaju da li da ih kupim nznm ovaj u komentarima na winwin kaze da je bass malo slabiji...dobro je sto im je opseg 8Hz-22000Hz
Cranium Cranium   23.10.2016 u 21:02

Neću da te lažem, bass jeste malo slabiji.
Ja da sam našao odmah bi uzeo pioneer sluške koje sam imao pre ovih, jer su davale nekako kvalitetniji zvuk. Isto in-ear. Ali i ove su super. A i bass možeš da pojačaš sam.
FoX FoX   24.10.2016 u 06:09

@Cranium (23.10.2016/14:59)
Instalirao sam playerpro i stellio. Odličan je stellio, i playerpro se popravio do jaja. Testirao sam i uporedio zvuk kod stellija i playerpro-a. Na flat. Maltene isto. Samo što sada playerp
Meni se sviđa kod stellia što ima onaj fazon za premotavanje baš je cool,cover u krugu a oko kruga može da se premotava..extra fora Ima i dobar zvuk stellio,čini mi se da više rama jede od playerpro-a...samo zbog toga ostajem još uvek veran pro player-u
eee jel si na ove pionir sluške možda mislio? winwin.rs/slusalice ... .html

@welicak94,obrati pažnju na koment sekciju na linku iznad,Mladen,hahaha podsetio me na tvoje pacijente
Cranium Cranium   24.10.2016 u 10:54

FoX (24.10.2016/04:09)
Meni se sviđa kod stellia što ima onaj fazon za premotavanje baš je cool,cover u krugu a oko kruga može da se premotava..extra fora Ima i dobar zvuk stellio,čini mi se da više rama jede od playe
Da, to su te. Ali crne.
Cranium Cranium   24.10.2016 u 11:04

Svidja mi se Stellio nekako više od playerpro. Imaš temu za stellio gde nema premotavanja u krugu. Skinuo sam unlocker za stellio, pa sad tu čačkam. Pravim svoje postavke ekvilajzera. Dobar je. A posle ću da gledam kakav je playerpro. E daaa, stelio ima opciju da isključiš njegov a ubaciš neki fonov ekvilajzer, ili neki koji skineš. Moram i to da istražim
Cranium Cranium   24.10.2016 u 15:20

I daaaa, sve što valja je laž. Stellio ima jedan veeeeeliki minus. Sortiranje pesama. Izmeša mi sve pesme u folderu.

Ja sve držim pod konac. Traka 1 jednog albuma mora da bude traka 1. Ne traka 15. I ne postoji način da naštelujem po broju trake. Ima po datumu, početnom slovu, artistu itd.

Dakle Stellio otpada. PlayerPro je i dobar i loš u isto vreme. Možeš iz njega da izvučeš ekstra zvuk (dostojan poweramp player-a) ali treba da petljaš sa postavkama u pm. Ova nova verzija ima puno podešavanja zvuka. I like it. Pogledaću kasnije pa da podelim svoj settings. Ako uspem da napravim nešto kvalitetno što se zvuka tiče. Ja volim jak zvuk u podešavanjima (da ne mora da mi bude na max volume) i izrazitiji stereo momenat (virtualizer). Sve je subjektivno.
FoX FoX   24.10.2016 u 16:53

Cranium (24.10.2016/09:04)
Svidja mi se Stellio nekako više od playerpro. Imaš temu za stellio gde nema premotavanja u krugu. Skinuo sam unlocker za stellio, pa sad tu čačkam. Pravim svoje postavke ekvilajzera. Dobar je.
Onda ću te pioneer da pazarim samo da ih nađem u crnoj boji

Brate pa ima opciju sortiranja po traci, stellio Izabereš i mislim da se podešavanja za sort sačuvaju.
Meni se kod Stellia jedino ne sviđa što neće lyrics iz taga da mi prikaže...ja imam običaj da za svaku pesmu ubacim lyrics pa nekad pevušim ali ne...stellio i pored toga što ima lyrics sačuvan za neku pesmu,on me šalje na net da ja opet nađem lyrics i sačuvam...mrzi me sad opet da se bakćem pa da dodajem lyricse...

Što se playerpro tiče...pa nznm,ja nisam nešto puuno petljao oko audio settings-a...jedino uvek ekvilajzer čačkam i još neka audio podešavanja tipa fade...ovo ostalo je ja msm podešeno kako treba...samo eto pogledaj da ti je u audio podešavanjima Equalizer namešten na - PlayerPro high end ...nznm zašto ali sa novim apdejtom na default je podešeno -low-end(minimum power consumption) i onda zvuk krči užas...jedva sam provalio da zbog ovog podešavanja zvuk zeza...

evo stellio sortiranje By track number

Priloženi fajl : screenshot_2016-10-24-14-42-57.png (0.06 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   24.10.2016 u 17:16

Iz nekog razloga neće da sortira mamu mu j**em. Imam 2Pac-ovu diskografiju i udjem u album. Sve mi izmešano. Ne poredja ih kako treba.

Elem, ja sam se vratio na JetAudio Player.
Jede ram, ali ima zilion opcija.

Napisaću posle review.

Uključio sam sve efekte (equalizer x2 , sound effects, headphone emulatore, crystalizer). Sve živo pouključivao i sj**ao zvuk do jaja. Ali nije to bitno, uključio sam sve efekte moguće da vidim kako se ram drži. 68mb troši.

Savetujem ti da probaš plejer. Jes da si rekao da ti se ne svidja, ali ako našteluješ kako valja, najbolji je. Postaviću svoj settings ako se nateram da petljam.

Poweramp mi se najviše svidja jer je sve naštelovano, a ne troši puno. Ovi ostali ili su loši ili moraš da se petljaš.

PS...PlayerPro ima dosta novih caka. Da pojačaš zvuk, da izabereš bass i virtualizer.

PPS.....Uzmi slobodno pioneer, jedino što sony (sadašnje sluške) ima plus u odnosu na pioneer je da mu je ono govance što ulazi u fon u obliku slova L. Ne lomi se kabl kad ti je fon u dzepu, tjst duže ti traje. Ne kažem da sony ne valja, odlične su, ali mi se nekako pioneer više svidjao. Još sam ih pazario za 850 kinti. Jer su bile skupe pa niko nije hteo da ih kupi. Pa je gazda bio u fazonu, ko mu j**e mater evo ti ih po minimalnoj ceni. Ali nema ih više. Sad po tehnomanijama i winwinu koštaju 1200 ako mi se čini. (Po linku koji si podelio)
FoX FoX   24.10.2016 u 18:08

e jbg

ahaha ajd ,baš me zanima taj JetAudio,ali ti efekti itd meni to malo bzvz,izobliči se zvuk nekako...ok,efekti u nekim pesmama zvuče dobro,ali u nekim ne zvuče baš najbolje...
Ali dobro,ti voliš da petljaš sa tim efektima tako da je JetPlayer baš za tebe

U tehnomaniniji ove pioneer sluške koštaju 700 din..crne..ali ih izgleda nemaju na lageru..poslao sam im mail da proverim još jednom da li će ih ponovo imati u ponudi pa ću videti..ako ne,onda ću morati one bele u winwinu da kupim i da dam 1300 za iste sluške..al jbg
hahaha imao si sreće pa si naišao na gazdu

Forum početna