HD Android Igrice
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   18.10.2015 u 03:47

Tema slična kao ona stara, ali mene zanimaju samo HD Android igrice.
Dakle 3D , zaj**ana grafika itd.

Koje igrice ste igrali, neke preporuke.

Ja trenutno igram

1. N.O.V.A 3 - Po treći put sam je instalirao. Nikako da je završim.

Inače igrica je u top 3 pucačine iz prvog lica za android.
Po dinamici čak i broj 1.
Grafika fenomenalna.

Postapokaliptični San Francisko. Ljudska rasa napustila zemlju.
Odlična igrica ko ima memorije. Nekih 1.6 gigabajta zauzima ali vredi.
FoX FoX   18.10.2015 u 04:43

Zvuči extra ta igrica Samo meni nekako ne leže te igre na fonu...teško je upravljati..bar meni.
Kad nabavim extra fon a to ce biti ko zna kad onda cu ubaciti par igrica
Cranium Cranium   18.10.2015 u 11:52

Koji fon imaš? Šta nemaš memorije? :-)
Cranium Cranium   18.10.2015 u 14:55

Dakle ajde da lepo otvorim temu.

1. N.O.V.A 3

Žanr - Akcija, FPS

Izdavač - Gameloft

Cena - Besplatna

Zauzima - 1,59 GB

Pucačina iz prvog lica. Nepoznata budućnost, ljudi zbrisani sa lica zemlje. Na zemlji su neki vanzemaljci i osnovali su neki protektorat. Zovu ga Volterite Protectorate.
Vi ste Kal Wardin, general koji je u drugom delu ove igre koji nisam igrao postao živa legenda medju ljudima zbog otpora vanzemaljcima. Sad ja nemam pojma šta se dešavalo u prva 2 dela igrice, u trećem se ljudska rasa vraća na napuštenu zemlju i počinje bitku za vanzemljcima za opstanak.
Ima 10 misija, i recimo da svaka misija traje minimum pola sata. Sasvim dovoljno. Evo nekih screenshotova iz prve misije koji i nisu neki. Jbg, mrzelo me da se vraćam da bih slikao brutalnost grafike. Ali opisaću.
Zamislite ispred sebe dugu ulicu kojom se probijate sa svojim vojnicima i čistite je metar po metar. U daljini vidite desetak oštećenih oblakodera i kojih kulja dinčina. Nebo sivo od dima i svega. Ja sam prišao skroz do oblakodera i bacio pogled gore. Kao da si tamo. A ovo je samo igrica za android.

Evo screenshota.

Priloženi fajl : screenshot_2015-10-17-22-24-58.png (0.57 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   18.10.2015 u 18:17

Need For Speed - No Limits

Grafika super, optimizacija takodje, nema bagova itd, proste kontrole. Dobra 3D grafika. Klasicna trkacka NFS igrica, od skoro je besplatna u gugl prodavnici.
Plus je taj sto ima dosta nivoa , lose je to sto nije mnogo teska... lako se prelazi
Cranium Cranium   18.10.2015 u 18:28

Jel simulacija vožnji, ili je ono arkada? Ne volim arkade nikako. Asphalt 8 je arkada klasična. Nisam je ni instalirao.
FoX FoX   18.10.2015 u 18:46

@Cranium (18.10.2015/09:52)
Koji fon imaš? Šta nemaš memorije? :-)
huawei g300 ma memorije imam 32GB nije ona problem nego RAM i procesor
Welicak94 Welicak94   18.10.2015 u 19:12

Cranium, Pa auto ide, ti skreces levo desno, klasicna trkacka igrica Meni se svidja, jako je dobro optimizovana... E da Asphalt 7 ti je mnogo bolji od osmice, ali ti se placa u pridavnici, skini krekovano.

Igrica sa dobrom grafikom je i ona od gamelofta Modern Combat 5
Pucacina , podseca na Call of Duty
Cranium Cranium   18.10.2015 u 21:22

Ne kapiraš me, nebitno. Znam modern combat 5, grafika najbolja ali su ga usrali sa tim online zaj**ancijama. Ipak su meni trojka i četvorka za klasu bolje. Fox, probaj modern combat 3 i 4. Toooo je pucačina.
atom atom   18.10.2015 u 22:03

Dead Space

Zanr:Horror,Sci-fi

Proizvodjac: Electonic Arts

Zauzima:500 mb

U ovoj igri iz treceg lica vi ste u ulozi Isaka Klarka.Vi ste inzenjer na svemirskom brodu Ishimura,koji je poslat na tajnu misiju istrazivanja svemira.Vas brod se kvari i vi ostajete zarobljeni na nekoj planeti,ubrzo posada vaseg broda je pobijena od tajanstvenih vanzemaljskih zivotinja.Obzirom da nemate gde da pobegnete,a ni da se sakrijete,prinudjeni ste da izadjete iz broda i krenete u istrazivanje planete na kojoj cete doziveti horor.

Forum početna