HD Android Igrice
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

atom   18.10.2015 u 22:03

Dead Space

Zanr:Horror,Sci-fi

Proizvodjac: Electonic Arts

Zauzima:500 mb

U ovoj igri iz treceg lica vi ste u ulozi Isaka Klarka.Vi ste inzenjer na svemirskom brodu Ishimura,koji je poslat na tajnu misiju istrazivanja svemira.Vas brod se kvari i vi ostajete zarobljeni na nekoj planeti,ubrzo posada vaseg broda je pobijena od tajanstvenih vanzemaljskih zivotinja.Obzirom da nemate gde da pobegnete,a ni da se sakrijete,prinudjeni ste da izadjete iz broda i krenete u istrazivanje planete na kojoj cete doziveti horor.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   20.10.2015 u 11:07

Odigrao N.O.V.A 3

Danas sam se ošurio od igranja. Prehlada ima i prednosti.

Mogu reći da je igrica odlična. Očekivao sam misije na zemlji, a od toga je samo jedna bila na zemlji. Ostalih 9 je bilo na raznim planetama. Deveta misija je ubeeedljivo najteža. Morao sam da odgledam tutorial na tjubu. A deseta je prelaka iako deluje lagano.
I ništa se nije raspetljalo, kapiram da će biti i N.O.V.A 4 kao nastavak gde jedva čekam da budu neke misije na zemlji.

Sve u svemu, 8 od 10.
Welicak94 Welicak94   20.10.2015 u 16:50

Cranium, Tek sam sad video da si me ustvari pitao da li je NFS simulacija ili arkada... pa naravno da je arkada Gde si video NFS simulaciju? A inace ja bas mrzim simulaciju... smara

Forum početna