EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   30.01.2016 u 17:55

evo jedne isto dobre

Hardwell & Joey Dale feat. Luciana - Arcadia

FoX FoX   30.01.2016 u 20:13

Ode nam zveki u elektronce
Zvezdas Zvezdas   30.01.2016 u 20:15

Idemo u korak za svetom
FoX FoX   30.01.2016 u 20:17

Bilo je krajnje vreme
Meni je Hardwell jedan od omiljenih...ima ok pesmice
Welicak94 Welicak94   30.01.2016 u 20:20

Ja najvise volim Kshmr i r3hab.
A omiljeni Dj mi je David Gleta Njegove pesme mogu da slusam mesecima, a ne par dana kao ove
Zvezdas Zvezdas   30.01.2016 u 20:21

@Fox i meni ahhaah ali zna moj rodja sta valja pa ja uz mog rodju i tako pocne i tera
Cranium Cranium   30.01.2016 u 22:24

Okačiću ja vama oldere neke, j**eš ove nove. Od Hardwell-a mi se svidja Eclipse. Ortakinja me izložila, kaaaako zarazna melodija.
FoX FoX   31.01.2016 u 00:43

hahah kran sve je stvar ukusa
Ja od starijih baš gotivim SNAP(power,rhythm is a dancer itd) i naravno znam baš dosta hitova iz '90...ali sad nmg da se setim tačno svih pesama..to sam baš dugi niz godina slušao ,ne znajući za bolje e onda je došao internet i polako sam pronalazio nove žanrove,istraživao i tako...
Slušao sam i rumune dok su bili aktuelni..isto lepe pesmice...

Ali sve mu to dodje neka mlaka Dance muzika...ovo što je danas popularno je baš ono...malo grublji elektro i baš mi odgovara

A ako ti se svidja Eclipse od Hardwella,verujem da bi ti se još par njegovih pesama svidelo,samo im treba dati šansu Ima mnogo zaraznijih i lepših pesama od te i to baš od hardwella

evo npr malo "normalnijih" elektro pesmica
Tiësto & KSHMR feat. Vassy - Secrets
Martin Garrix & MOTi - Virus
jbg treba istraživati žanr ako te već zanima pa ćeš sigurno naleteti na nešto ok
FoX FoX   31.01.2016 u 00:51

Weki,r3hab izbacio novu pesmu
(kshmr edit ) lepa ekipica ali mislim da je moglo bolje
Cranium Cranium   31.01.2016 u 01:08

Imam ja svoju teoriju o ovoj radikalnoj promeni EDM muzike od "mlake elektro dens muzike sa prostim ritmom i melodijama" do ovoga danas. Jedan faktor je svakako neki veliki bum izvodjača koji je napravio neku pesmu, pa su i drugi krenuli da prave trake slične tome i nastade žanr, a drugi (onaj važniji) je sama produkcija i mastering. Ove starije stvari su se radile sa starim alatkama kao što su Cubase, Korg, Roland itd. Sasvim pristojne stvarčice ali tada si koristio od efekata delay, reverb , pan levo desno i to je to. Danas imaš takve zveri od programa kao što su Ableton, Reason, FL Studio. Znači bukvalno možeš kick najprostiji da našteluješ da ti u uvetu zvuči wow. Dakle pesme su nad**anije, ali meni su ipak bolje stare. Svako ima svoj ukus. Ove što si okačio su ekstra, ali nekako su mi sve iste. Letos sam par puta bio na EDM žurkama i sve su pesme j**eno iste. Onaj retardirani Melbourne Bounce ne mogu da smislim. Sve isti fazon.

Forum početna