EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   31.01.2016 u 01:11

Nekako mi se ne da da istražujem, mnoooogo pesama sam propustio. Slušaću ovo što vi okačite.
Cranium Cranium   31.01.2016 u 01:24

Znači ja slušam trance, breakbeat, euro dance itd. Od starijih vremena mi ostalo to. Od novijih žanrova gotivim dubstep puno, mada ga mnogi ne vole. Tek će dubstep da preuzme tržište. Nije lepa muzika za slušanje, ali je fascinantna zbog složenosti. Nimalo nije lako napraviti dubstep drop. Samo taj deo se radi nedeljama čak. I kad čuješ kako su naslagali, tebi je ekstra u glavi iako je muzika šit.
FoX FoX   31.01.2016 u 01:31

Ima logike ta tvoja teorija
jbt pa dobro uglavnom si u pravu...većina pesama je na istu foru...ali šta znam..nisam neki muzički ekspert meni je dovoljna neka pristojna kul melodija i malo jači bass i ja ću tu pesmu slušati par dana
Dođe period kad me smori,pa malo odmorim od elektro muzike i tako u krug kao što je slučaj i sa svakim žanrom..
ahahaha Melbourne Bounce
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 01:34

Ja Melbourne Bounce volim, imam jedan miks jos od prosle godine sam skinuo i slusam, mozda i vise, i evo i dan danas odslusavam... I primetio sam da je svaka pesma na foru "versus", znaci, takoreci 5 sekundi jedna melodija (ritam) pa 5 druga, i tako naizmenicno jedno 2 min, pa druga neka pesma krene i isto tako , evo o cemu se radi.
Meni se svaka pesma inace svidja Zato sam i skinuo (P.S. prva pesma nije versus)

Pravi primer onoga o cemu pricam imate na 6:25 i naredni minut

A mnogo lepsi primer te "versus" varijante mozete poslusati na ovom videu:

Ni ja nisam strucnjak za muziku i tonove, znaci jednostavno cujem pesmu, ako mi se svidi, slusam, ako ne nista... sta cu sad...
Inace foxy ona pesma sa onim kashmir remixom mi i nije nesto, mesh up ... Trange frange po meni Mada ja znam da ti volis takav tip, Skrillex ;)

Za sad, Foxy i ja ovde sve sto objavimo on i ja znamo od ranije, znaci tek kada krenu sad nove, doci ce do izrazaja ova tema sve sto je foxy linkovao do sad, sam znao Tako da ono.. Sada cranu i eventualno nekom slucajnom posetiocu pomazemo (zveki npr)
Foxy, (spagetica jedno vreme) i ja smo dosta pesama razmenjivali duze vremena po mom zidu haha
FoX FoX   31.01.2016 u 01:42

Trance je gotivan baš slušao sam i njega dosta dugo...Armin van Buuren mi je jedan omiljenih što se trance-a tiče...
Breakbeat i nisam nešto istraživao...euro dance mi je isto cool
Dubstep...ja dubstep slušam jednom godišnje i to skrillexa uglavnom i uglavnom iste pesme uvek Dubstep je u elektro muzici kao onaj težak metal u rock muzici bar ja tako na njega gledam..i nikad nisam razmišljao zašto me on onako nekad privlači...biće da si i za to u pravu
FoX FoX   31.01.2016 u 01:50

Nice welicko a ova nova od r3hab,svidja mi se onaj deo bez vokala samo,msm i ne svidja mi se,vise mi je ok,nista special
weki a ovu sam okacio,nznm da li si je cuo i sta mislis o njoj Headhunterz & Crystal Lake vs Reunify feat. KiFi - The Universe Is Ours meni je sasvim ok
Inače ovaj new club dance & MELBOURNE BOUNCE MIX sto si okacio nije los
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 01:53

FoX, uuuuuuu dobraaa!! Skidam! ali brate, refren tek na 1:40 ...
Sta bre nije losa , Tiger bre vrh, vidi ima 21 milion pregleda
A vidi ladno ova Lean On ima milijardu pregleda auuuuuu
FoX FoX   31.01.2016 u 02:29

meni se svidja i ovaj vokal deo kod ove pesmice od headhunterza

pa nisam za tiger rekao nego za ovaj club / melbourne mix tiger od r3haba je strava,to nema potrebe komentarisati

ahhaha ladno 1.000.000.000
Cranium Cranium   31.01.2016 u 02:40

Skrillex je izvikan brate, nije on neki artist.
FoX FoX   31.01.2016 u 05:39

Pa nije ali nisam nesto istrazivao dubstep da bih pronasa jos nekog ko je ok ako imas nesto zanimljivo ti posalji

Forum početna