EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   13.10.2017 u 22:15

Au bre djomla mrak mi pao na oči kad sam čuo ovaj progressive narodnjak

mmm kran...nisam gledao spot pustio sam bio juče na par sekundi i vidim lik koji liči na Teslu ali ni na kraj pameti da je to Tesla
Super, baš mi je drago da se neko setio da ga ubaci u spot i to baš u spot ove lepe pesme
Inače, nevezano za temu...baš ovih dana sam čuo dosta priča o tesli...koji je to car bio...imao je razne izume, čak je i neke izume vezane za vojsku..ali naši to nisu prepoznali..tužno..

Weki i Mladjo Pa sve ovo skidam sa edmdl.com , bio sam postavio već link ovog sajta na prethodnim stranama ali samo ste ga lajkovali ali izgleda da niste posetili Redovno čekiram ovaj sajt da vidim jel ima nešto novo, obično izbaci full quality pesmu istog dana kad izađe na beatport-u ili na spotifiju...
Admin tog sajta je Robin Hud Znači lik kupuje edm pesme sa beatport-a i ostalih sajtova i ubacuje to na svoj sajt jest da ima dosta reklama na tom sajtu ali jbg mora da ime bar neke koristi Ja sam mu zahvalan do neba!

Kran jbg...teško ćeš naći tako nešto na netu...i ako nađeš to uglavnom ubacuju likovi koji konvertuju sa 128kbps na 320kbps itd da bi ti mislio da je to full kvalitet...ne znam odakle skidaš...možda postoji neki lik kao ovaj sa edmdl koji isto tako kupuje pa ubacuje na svoj sajt...

Inače, evo nabasao sam na 2 big room pesmice...moćne su dosta...nisu nešto sad specijalne ali bass ubija Ova prva je obrada poznate legendarne pesme

David Gravell - Children
Maestro Harrell - Pandemik
Djomla97 Djomla97   14.10.2017 u 00:54

Brate, hvala za ovaj sajt. Zivela piraterija!

Inace.. Ova verzija Children je dobra..
Cranium Cranium   14.10.2017 u 16:15

FoX (13.10.2017/20:15)
Au bre djomla mrak mi pao na oči kad sam čuo ovaj progressive narodnjak

mmm kran...nisam gledao spot pustio sam bio juče na par sekund
Spot je bedacki. Doslo mi zao Tesle. Sta je sve dao civilizaciji, a niko ga nije j**ao 5% za zivota. Tek kad je umro, pa proslo 20-30 godina mi smo postali svesni tesle. Imao je on izume za vojsku koje msm da ni danas ne umeju da desifruju i sprovedu u delo ni rusi ni ameri. Mi da ne pricamo tek. Msm da sam otvarao nesto u forumu na ovu temu. Covek koji je i dalje daleko ispred svog vremena. A stvarao je pre 100 godina.

Brate ja skidam sa rutracker-a. Ima poseban deo tog foruma za lossless trake i albume. E ja ne idem na lossless nego na hd tracks. Tu skidaju rusi sa sajta hdtracks i pesme su ripovane direktno sa CD-a u flac format , sa jakim postavkama. Jedna pesma ti dodje 50 mb. I to je full kvalitet. Testirao sam. Ima maaaalo razlike izmedju hd tracks i obicnog 44,1 khz lossless fajla ali ipak je hd bolji. E sad, postoji jos bolji nacin, ali to je ipak preveliko j**anje. Jedan album ima po 4,5 giga.
Zvezdas Zvezdas   15.10.2017 u 18:21

Cranium (09.10.2017/01:37)
Dugo me nije bilo.

Anesty & Ruzhynski - Zrаdlivе Kohаnnя (Radio Edit) (ft. Yuriy Doroshenko)

youtu.be/4spLAUUJV2Y

Kako bih izba
tek sam sada stigao da preslusam tu muziku lepo je sto ti se svidjaju turske pesme,time se slazes sa mojim misljenjem lepe su ove tvoje pesme,ova Deeperise - Raf ft. Jabbar je dobra
Cranium Cranium   15.10.2017 u 18:59

Zvezdas (15.10.2017/16:21)
tek sam sada stigao da preslusam tu muziku lepo je sto ti se svidjaju turske pesme,time se slazes sa mojim misljenjem lepe su ove tvoje pesme,ov
Phahahahahah, kakve bre turske pesme. Ja kazem samo da cak i turci imaju svoju "netursku" EDM scenu koja ima par evropski priznatih dj-eva. A da mi nemamo nikoga, i dalje se lozimo na seljaniju. Kojim misljenjem?
Zvezdas Zvezdas   15.10.2017 u 19:14

Cranium (15.10.2017/16:59)
Phahahahahah, kakve bre turske pesme. Ja kazem samo da cak i turci imaju svoju "netursku" EDM scenu koja ima par evropski priznatih dj-eva. A da m
pa sada si nasao turke recimo ides ka tim njihovim pesmama,Pre recimo ti se svidela muzika iz serije crna ruza itd ima tu necega kran,ima
Cranium Cranium   15.10.2017 u 19:18

Nisam nasao, nasla je ona mene. Brate ne negiram ja da turci imaju lepu muziku, samo su isto kao i mi i kao grci zatucani tim melosom. j**em mu mater, ima milion zanrova. Mi se i dalje lozimo na isto.
Zvezdas Zvezdas   15.10.2017 u 20:39

evo nesto novo i dobro

iiiiiii idemooo

Lastlings - You (Curtis Alto Remix)

Djomla97 Djomla97   17.10.2017 u 01:40

Evo ga burazer Timi. Opet PSY trance.

Mogu samo da zamislim, kakvu bi traku napravali, Timi i Vini Vici
Djomla97 Djomla97   20.10.2017 u 02:08

Uu. Ovo je fino. Bas mi se 'dja.. Najzad nesto normalno..

Forum početna