EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   27.01.2018 u 17:46

Djomla97 (25.01.2018/17:07)
Dva i po sata kvalitetnog tv programa Ludnica..
youtube.com/watch? ... e6_0c

Nego, je l' cuo neko ovo. youtube.com/w
A nije još izašla official verzija pa zato još uvek nema HQ..

Spomenuo je welicak da sluša shivu od kshmr-a redovno...nznm brzo mi dosadila...kao i većina progressive pesama...naravno i pored toga što smore, ja ih redovno slušam ali ima pesama koje se izdvajaju od ostalih...

Jedine dve pesme koje redovno pustim i još me nisu smorile su ove:
Will Sparks feat. Gloria Kim - Take Me Inače, official video na spinninu je obrisan jer su ladno ukrali film od nekog lika...šteta, imali su par miliona pregleda...

I druga je WDA-Calypso Sramota što ima malo pregleda..ali izgleda da je loš marketing učinio svoje..a i njihova produkcijska kuća je nepoznata..da su izbacili pesmu na spinnin, prošli bi bolje Mislim pesma nije ništa special, ali meni jeste evo već godinu dana

Evo moje most played(najviše x puštane pesme) liste na fonu...broj puštanja sa leve strane pored naziva pesme, period od godinu dana Ako i vi imate most played listu, okačite

Priloženi fajl : 1517071580.png (0.09 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   27.01.2018 u 19:51

Novo od R3hab-a
Bla... Propo.

Pu, ovaj music folder player nema "most played" listu
Bas me zanima sta sam najvise slusao do sada... Ali sigurno su to Kashmirove numere

I sta ovo stalno ovaj Hardwell drlja... i to mi isto nije nesto a samo ih stancuje :/

Iz nekog razloga, ovo mi se svidelo
Maddix - Mantra
FoX FoX   28.01.2018 u 21:01

ahahah R3hab Prodao se i propo...

Eh da...pretera ga Hardwell..ne znam koji mu je...

Daa, dobra je mantra Fox samo dobre stvari nalazi

Inače, evo nešto novo, nije loše..

Zekstart - Warriors (Original Mix) - 7.zippyshare.com/v/ ... .html
Djomla97 Djomla97   03.02.2018 u 15:30

Kako sam ja ovo propustio? Kul stvar.
FoX FoX   03.02.2018 u 18:20

Mladjo, evo za tebe nešto - hitfile.net/mexaZO7 KSHMR Diskografija 2014-2017 full hq

Inače, evo nešto za wekija pošto on voli ove shive, krishne itd - youtube.com/watch? ... SjprI
Djomla97 Djomla97   03.02.2018 u 18:42

A jaooo. Ja se ponadao da skinem ovo. Kad klinac. Moram da imam premiom da bi skinu. ''Downloading is not possible. Free user can't download large files.'' Seme im 'bem. A kako sam se obradovao. Da l' ima sa nekog drugog sajta da se skine. Hvala u svakom slucaju tebra..

EDIT: nasao sam ovo. mega.nz/#F!40R2wJKb!Kw ... xP2AA
Djomla97 Djomla97   03.02.2018 u 20:04

Auu. Na ovom linku, nema sta nema. Bukvalno sve. Evo slike sta sam sve skinuo. Ko hoce ima sve. Ja sam skinuo veci deo. Nisam jos Welcome to KSHMR, imaju svi delovi. I mashup-ove. Imaju jos neki setovi, svasta nesto.
image.ibb.co/cGbD9R/2277.jpg Evo slike ovako. Posto je veca. Jbg..
FoX FoX   03.02.2018 u 20:07

uuuuu ovo tvoje je još bolje brate imaju i ove novije pesme sad cemo da skinemo, hvala ti
FoX FoX   05.02.2018 u 13:39

Uživajtee

W&W - Mainstage radio 001
Welicak94 Welicak94   05.02.2018 u 18:33

Hahaha "shive, krishne itd" haha @FoX
Eee ovo mi se bas nesto i ne dja...
Zipa ironiju, svidela mi se na kraju ona pesma Lullaby od R3hab-a haha posle par slusanja u prazno

Forum početna