EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   11.02.2018 u 01:18

FoX FoX   11.02.2018 u 23:26

Nije mi se svidela u početku ali sad što je više slušam sve mi više ok

Inače, evo nešto novo...ništa specijalno ali može da prođe...

.zippyshare.com/v/N ... .html
Cranium Cranium   12.02.2018 u 16:21

Ma bre, mi smo debilna zemlja u svakom smislu. Evo sad gledam na tjubu klip, presek beovizije koja tek treba da se odrzi. Ono je sranje zivo, sa izuzetkom par pesama koje su ok. Samo 2 ili 3 kompozicije su provalile foru i probale da iskombinuju tradicionalnu balkansku muziku i mozemo slobodno reci edm, ali mlaaaako je to. Jer treba biti agresivan ako vec ides u tom smeru. Naterati ljude da skacu bukvalno. Od uskladjenosti leba nema. To troje su balkanika, neki dj biber i maja nikolic. Ove prve 2 sam poslusao. Mooze nekako da se prodje. Sa aspekta tradicionalnog, imaju dobru foru, samo sto su sa aspekta edma slabi. Mora to mnogo agresivnije. Sto se Maje tice, ono se iz tih par sekundi koliko je bio snippet iz tog klipa vidi da je teeezak trash i shit. Moram da poslusam pesmu bas. Pesma ranga tehno bajage.

I Danijel Pavlovic (buraz Marije Serifovic) ima neku fegetsku baladicu koja ne zvuci lose. Ostali??? Sranje do sranja. Sem Zemlja gruva koji kidaju svoj fazon, ali oni nikad ne bi pobedili ni ovde, a kamoli tamo.

Elem, sta kenjam ja sada. Nama treba nesto ovako. youtu.be/2Iw_9KnD-_s

Agresivno ludo. Bilo bi bolje sigurno od proslih godina. Nema vise balada. Ceka se veliki edm hit. Ni drugi nemaju muda preterano, mozda euforija i heroes, ali i to je uskladjeno do jaja.

Edit, zemlja gruva nije na beoviziji....to je ipak bio sevdah bejbi. Permutovao sam Ali to je isti ku**c. Nikad nece pobediti ni ovde a kamoli tamo.
Welicak94 Welicak94   16.02.2018 u 23:45

Novo od Kashmira

Meni se ne svidja, mada ko zna, mozda promenim misljenje kasnije (kao po obicaju )
Djomla97 Djomla97   17.02.2018 u 01:11

Verujem da ce biti kao ononad sa ''Will Sparks - Take Me'' Na prvo slusanje nista posebno a onda..
Cranium Cranium   17.02.2018 u 14:22

Kako "sj**ati" pesmu i usi, by Teminite.
FoX FoX   18.02.2018 u 19:03

Welicak94 (16.02.2018/22:45)
Novo od Kashmira
youtube.com/watch? ... SYp8A
Meni se ne svidja, mada ko zna, mozda promenim misljenje kasnije (kao po obicaju
Ufff slabo jbt...
Wildcard je dosta bolja...Nije ni ovaj drugi po redu njihov duet loš ali je ovo baš mlako

Ali ide u moju kshmr arhivu svakako hq - 19.zippyshare.com/v ... .html

Uuuu naleteo sam na ovo na onom linku što je mlađa ostavio ranije, kshmr diskografija...
full hq ovih neobjavljenih pesama od kshmr-a mega.nz/#F!40R2wJKb!Kw ... nlCQb Opaaaa ! Nadam se da je stvarno hq
FoX FoX   18.02.2018 u 22:39

Elem, evo da podelim 2, 3 nove pesme koje slušam ovih dana

Dimitri Vegas & Like Mike vs Steve Aoki - We Are Legend

Timmy Trumpet & Savage - Freaks (W&W Bigroom Edit) W&W bigroom edit

I evo možda se nekome svide ove dve.. Qulinez & Luciana - Jack U Up Nije mi nešto, ali ova Luciana mi uvek kul

Bassjackers - Bring That Beat

Eeej, ova House of cards je totalno zarazna
Welicak94 Welicak94   19.02.2018 u 00:17

E ova "We are legend" od Like Mike i ostalih mi se svidja, bas sam je slusao pre neko vece 2-3 puta zaredom
Djomla97 Djomla97   19.02.2018 u 18:20

Ajd' kad vec nema nista novo (a da je dobro) da se podsetimo starijih traka

Mr. Belt & Wezol - Finally
BLR x Rave & Crave - Ta
Not Coming Down (Tchami Remix)
Lucky Charmes ft. Da Professor - Ready
Sikdope - Old School
ABBA - Gimme Gimme Gimme Maurice West remix
Florian Picasso - Hanoi

Ono, mozdan neko nesto od ovoga nije cuo, pa mu se svidi

Trenutno, bas ''siromasan'' period. Raspada se EDM ko Juga. Bedak.

Forum početna