EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   11.03.2018 u 21:20

hmmm nije loše malo jednolično..

Meni ovo svira...zarazno...
Matthew Koma - Kisses Back

Inače, noviteti!

Novo od W&W...hmm W&W & Groove Coverage - God Is A Girl

God is a girl? hahahahah šta breee Inače muzika vuče na stare dance pesme...tek sad vidim da je ovo iz kranovog perioda Remix stare pesme iz 2002...a Kran?

Tu je i nova stvar od Timija i Vini Vicija... - Vini Vici & Timmy Trumpet - 100 (feat. Symphonic)
Ne sviđa mi seee....

Ovo npr nije loše Skrillex & Whethan - Friendship (feat. Kiiara)

I evo nove pesme na Kshmr-ovom Dharma Worldwide ... The MVI - Save Me
Cranium Cranium   11.03.2018 u 21:54

FoX (11.03.2018/20:20)
hmmm nije loše malo jednolično..

Meni ovo svira...zarazno...
Matthew Koma - Kisses Back
youtube.com/watch? ... clHKI

Inače,
Cek cek cek, ovaj je prvo potpisao sebe pa groove coverage??????

A sta je remixovao?? Skoro j**eno nista. Auuuuuuu brate ko se danas bavi muzikom.

Eeeeeh, kako nisi cuo ovaj klasik brate. Svabe su to. Doduse jes da me pesma nervirala tada, ali ono. Lepo mi je da je cujem sa vremena na vreme. Doooobro se drzala na listama svojevremeno. Bila nesto kao danas jax jones - you dont know me. Izabrao njega jer je evropljanin. Moracu ovih dana da cepnem jos koju eurodance retricu.

Nije losa ova prva sto si postavio, mada mi je malo mlaka.

Ove ostale cu sad da poslusam.
FoX FoX   11.03.2018 u 23:14

Ne diraj mi W&W Jbg, i mene su iznenadili...mada nije još official ali tempo je brži npr, izmenili su je malo nije da nisu...
Nisam čuo ovu pesmu ranije ma begaj bre, vokal mi bzvz, a muzika.. 'nako

Jbg, jest malo mlaka ova od Kome...ali meni super

Ove ostale nisu ništa specialno...jbg slabo dobrih stvari u zadnje vreme :/
Djomla97 Djomla97   11.03.2018 u 23:44

Jaoooo brat Komaaa! Cim se njega setim, setim se i Alessa. I njihovog hita Years. Jedna od najlepsih melodija ikada! Sta je ovo nekad bilo, jbt.

Inace, ova obrada nije losa. Scooter - How Much Is The Fish (Dj Tarantino ReFresh)
Welicak94 Welicak94   12.03.2018 u 03:02

Ova od Timija i Vinija fino ispiranje mozga
Cranium Cranium   12.03.2018 u 10:29

FoX (11.03.2018/22:14)
Ne diraj mi W&W Jbg, i mene su iznenadili...mada nije još official ali tempo je brži npr, izmenili su je malo nije da nisu...
Nisam čuo ovu pesmu
Pa i ja kazem da je pesma sranje. Zesce me nervirala. A sad je imam u fonu, u mojoj ultimate kolekciji pesama. Neka je, ko je j**e. Ma gde su izmenili, to sam mogao i ja da uradim. Ubrzam malo, precukam neki bit preko starog i eto ga. Takve remixe svako moze da uradi.
FoX FoX   16.03.2018 u 14:49

jbg bar su je osvežili malo Eve ga spot W&W - God is a girl (OFFICIAL VIDEO)

Inače novo od W&W (njihov nwyr trance projekat)
NWYR - Ends of time

Nije loše

Evo i ovo nije loše mada je generic..
Paris Blohm feat. Myah Marie - Body High
Djomla97 Djomla97   17.03.2018 u 18:07

W&W i NWYR tu su jedni te isti. Iz kojeg razloga su sad poceli dak koriste ovo drugo ime.

Ovoga sam se setio. Sasvim okej. Lagano.

A ovo sto je Cran poslao. Bas sam zgotivio pesmu. Na prvo slusanje nije mi bilo nesto. A sad, bas se zarazio
Welicak94 Welicak94   18.03.2018 u 03:18

Mislim da ce se ovo svideti Cranu
FoX FoX   19.03.2018 u 00:56

Djomla97 (17.03.2018/17:07)
W&W i NWYR tu su jedni te isti. Iz kojeg razloga su sad poceli dak koriste ovo drugo ime.

youtube.com/watch? ... wMcDI
Ovoga sam s
Pa napisao sam NWYR ime koriste uglavnom za Trance pesmice. To im je kao neki novi projekat..

Inače evo još jednog remixa od njih - Gareth Emery & Standerwick – Saving Light (NWYR Extended Remix) (feat. HALIENE).mp3

I original je kul (isto Trance), ali i ovaj remix je dooobar

Inače, kako zarazna ova melodija iz Omnislash by KSHMR Samo još da je drop malo bolji

Forum početna