EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   22.06.2018 u 21:34

Novo od S-te-fana

U svidja mi se ovaj od Marice West-a, ovo je ono sto ja najvise volim
Za ovo su potrebne veoma ozbiljne slusalice ili ozvucenje!

A ovo nadjoh na jedan veoma neobican nacin
soundcloud.com/user-37 ... -yeah
Meni se ne svidja, al' ko zna, evo da Djomla cekira
Djomla97 Djomla97   24.06.2018 u 01:29

A Veki, ovo je neko sa malo iskustva radio. Odradjena je u Fl Studio, vidi se. Ali gotivna je. Autor kaze da mu je ovo prva traka, sto se i vidi. Ali dobra je, meni se dja.

Nego skoro sam naleteo na ovo, pa uvek zaboravim da okacim.

Kakve prelaze lik pravi... BRUTALNO koliko je dobro.
I ova stvari mi je jako gotivna. Mnogo j**ozvan vokal ove ribe. youtube.com/watch? ... kHyvg
FoX FoX   24.06.2018 u 01:45

Djomla97 (23.06.2018/23:29)
A Veki, ovo je neko sa malo iskustva radio. Odradjena je u Fl Studio, vidi se. Ali gotivna je. Autor kaze da mu je ovo prva traka, sto se i vidi. Ali
Dobra ova BLR - Wildfire

Evo HQ ove i još nekih

BLR - Wildfire (Deep Extended Mix).flac

Maurice West - Seven Seas.flac (pravi hq, onaj što sam bio okačio nije...)

I kul remix - The Chainsmokers Feat. Daya – Don't Let Me Down (W&W Remix).flac

I info da se edmdl.com ponovo vratio - edmdl.com/im-back/

Weki, da znaš da ovaj lead zvuk vuče na DBSTF Znači gotiviš taj zvuk? Jest kul

Inače, naleteo sam na ovaj intervju Glete koji kralj youtu.be/ZvXG9R4gsWk?t=4m34s 4:34 ili ovo youtube.com/watch? ... y2v88 hahahahh
PARTYzan PARTYzan   24.06.2018 u 18:37

ahaha on i jeste poznat kao car, gotive ga kao lika i oni dj-evi koji nisu fanovi njegove muzike. Vredi pogledati i onaj dokumentarac o njemu, bio pre par god. na RTS-u
inače sviđa mi se nova stvar od Dipla mada je čist hip-hop (možda baš zbog toga) a Lil Pump me podseća na pokojnog XXX Tentacion. Na Instagramu pomama pratioci masovno postavili fotke XXX Tentacion kao profilne ne bi me čudilo da mnogi od njih nisu ni čuli za njega dok nije uhićen
youtube.com/watch? ... hHU1Y
FoX FoX   25.06.2018 u 21:08

Geta Ma ponaša se kao klinac, kao da nema 40+ godina, ali zbog toga mi je i gotivan

Inače, napokon nešto sa spinina da mi se svidi na prvo slušanje

Dastic - Give Me Your Love.mp3

I evo jedne stare pesmice od Maurice Westa...čudi me da je ranije nisam čuo...
youtube.com/watch? ... rE2UA
Maurice West - Blaze (Sweet Lies).mp3
Welicak94 Welicak94   26.06.2018 u 21:56

youtube.com/watch? ... 60Gkw
Kako vam se cini ovo od R3hab-a? U tog DJ-a sam dosta razocaran, isto kao i u Getu i Gariksa. (znam da smaram jer je ovo vec ko zna koji put da to govorim, izvinite na tome ) Al' zato vidi preglede R3hab-a za samo dve nedelje A pesma shit Znas sta je KSHMR za ovo Mada ovde je pripomogao Skytech, zato je i ispalo maaaaalo bolje

Ali ovu od R3hab-a i nakon tri godine slusam povremeno! (koja je takodje kolaboracija sa Skytech-om...)

Videcu, mozda ce mi nakon nekoliko slusanja biti bolja ova nova
Welicak94 Welicak94   03.07.2018 u 20:57

Novo od Umeta Ozkana

Po prvom slusanju, prolazno mi je
FoX FoX   03.07.2018 u 23:44

Volim R3hab & skytech kolaboracije Ali ova zadnja(čudi me da je nisam primetio kad je izašla) nije ni blizu njihovim prethodnim pesmama...R3hab & Skytech - Marrakech (jedna od meni omiljenih od r3hab-a) ili R3HAB & Skytech - Everything (ufff 4m pregleda jbt..zasluženo!) ili ona predzadnja njihova stvar R3HAB x Skytech - HYPERSPACE
A "Tiger" je svakako top Sa ovom zadnjom su prekinuli niz extra pesama...bar je spot ok ako ništa drugo

Ova od Umeta nije loša. Čak je i video moćan...da ne spominjem da se polako svi okreću big room-u ponovo A vidim da je Umet pokrenuo i svoju izdavačku kuću..OZ Records..

hahaha slučajno naletim na ovaj live.....youtu.be/v2cNgve6_0c?t=57m27s premotam tačno na 57minut i 27sekundu kakva energijaaaa...a nakon toga....Linkin park - Numb i rakija pa onda Earthquake a malo kasnije prva kolaboracija Dmitrija, Mike-a i Hardwella ala sam ubo tajming jbt
Cranium Cranium   04.07.2018 u 15:02

PARTYzan (24.06.2018/16:37)
ahaha on i jeste poznat kao car, gotive ga kao lika i oni dj-evi koji nisu fanovi njegove muzike. Vredi pogledati i onaj dokumentarac o njemu, bio pre
Zao mi klinca, ubise ga sa samo 20 dina. Ali realno, to je i ocekivao. Ne mozes da zivis takav zivot toliko dugo. Pokusavao je sa zikom nesto da promeni, uspeo donekle ali jbg, stare navike ne mozes tako lako da menjas. 10' su dobile svog 2Pac-a. I o njemu su krenule teorije zavere sada. Steta, da se malo korigovao mogao je da skine ove Migose i Future sa scene. Iako u sustini radi (tjst radio je) isto smece kao i oni.
PARTYzan PARTYzan   05.07.2018 u 02:26

Kakvo crno smeće, vajb im je dobar za sve pare; sem što su kao mc-jevi odlični, produkcijski je jako dobro ( a meni čak i idejno ) Žao mi je svakog ko bude uhićen ali mi malo manje bilo žao kad sam saznao da ga očekivalo suđenje zbog šutiranja u stomak trudne ribe !? Jednom sam ovde postavio link njegove stvari čini mi se u temi šta trenutno slušate ili tako nešto. Tad sam prvi put bio čuo za njega

Forum početna