EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Djomla97 Djomla97   05.07.2018 u 02:58

Ajd da odradimo Kashmira na Vikipediju. Nema na srpskom jeziku nista o njemu
Cranium Cranium   05.07.2018 u 12:47

PARTYzan (05.07.2018/00:26)
Kakvo crno smeće, vajb im je dobar za sve pare; sem što su kao mc-jevi odlični, produkcijski je jako dobro ( a meni čak i idejno ) Žao mi je svakog
Za njega sam rekao u sustini...Jer ima pesama u kojima je itekako linearan i monoton. Kao vecina danasnjih trepera/repera. Snoop Dogg je jednom ismejao taj novi stil repovanja. Cak je i Drake postao debilcina, a ume mnoogo vise od ovoga. Xxxtentacion je pratio te trendove, iako je u ranijim danima itekako umeo da osakati neki "netrep" bit. Ja smatram da je danasnji trep stvoren da bi i osrednji pa cak i losi reperi zvucali do jaja. Cisti primer ti je nas Fox koji je u trepu uspeo da napravi takvo ime da ga postuju na celom balkanu, a i sire. A kao reper???? Cista nula. I malo smo offtopic. E da, posto si postavio onu pesmu, lil pump mi se ne svidja, ali zato potpisujem da ce ova mala zhavia biti nummero uno za maksimum 3 godine. Samo da nastavi istim putem, i da se trend ne promeni opet. Kida kako je sugestivna. Iako preteruje
PARTYzan PARTYzan   05.07.2018 u 18:57

Nzm pošto msm da sam od njega čuo samo jednu pesmu Bogme meni Drejk nije postao debil i nove stvari mi se sviđaju. Ma Snoop Dogg nema legitimitet da pljuje pošto je pravio kolaboracije sa qrtom i murtom koje su na nivou turbo folka Ljupka Stević je samo vrh ledenog brega(doduše stil repovanja nije menjao ali ima dosta kompromitujućih pjesama). Ja sam trap naročito zgotivio otkad me na Ig zapratio neki underground trap profil međutim više nzm koji je nakotili se a nisu mi uklj. notifikacije. Prvi put čujem za Foxa.
Cranium Cranium   05.07.2018 u 19:31

PARTYzan (05.07.2018/16:57)
Nzm pošto msm da sam od njega čuo samo jednu pesmu Bogme meni Drejk nije postao debil i nove stvari mi se sviđaju. Ma Snoop Dogg nema legitimite
Evo ova npr. Nije puno stara...godinu ipo samo. XXXTentacion - Riot youtu.be/8qmsG43X1gM.

A proslavio (tjst skrenuo paznju na sebe) se pesmom Look At Me youtu.be/Wmjpp0_6kb0. Mora da si je cuo. Ma veliki talenat ode, kakvu god da je ziku pravio. Snup je bio jedan od ljudi koji je "uveo" rep u belu Ameriku, tako da moze da radi sta god hoce. Otac repa uz Drea sigurno. Ima kredibiliteta da snima kako svira gajde sto se mene tice. A za Drejka se ne slazem. Secam se daaavnih dana kada je bio samo underground reper iz Kanade i takmicio se sa jednim nasim reperom (Sizzerb) koji je do tada imao najprodavaniji mixtape u Kanadi. Drejk ga nadmasio i odvalio, epilog. Za Drejka je 2 dine kasnije cuo ceo svet, a Filip Filipi je odustao od repa.
Eeee taj Drejk sa pocetka karijere je bio bog otac. Ovaj novi autotjunas je meni los. Kako bre prvi put cujes.
PARTYzan PARTYzan   05.07.2018 u 22:36

Nikad čuo za Foksa!? A nikad ni 1 od ove 2 ja samo znam za SAD!. Prva stvar kida druga me smara a o lošem zvuku da i ne govorimo drči sve u 16 Samo skrenusmo sa teme ovo je edm
Cranium Cranium   05.07.2018 u 22:42

PARTYzan (05.07.2018/20:36)
Nikad čuo za Foksa!? A nikad ni 1 od ove 2 ja samo znam za SAD!. Prva stvar kida druga me smara a o lošem zvuku da i ne govorimo drči sve u 16 Samo
Da na foksa sam i mislio kad sam rekao. Ma ovo je trap, moze da prodje i kao edm.
FoX FoX   05.07.2018 u 23:44

Samo da se ubacim sa 2 noviteta

JETFIRE & Karmatek – Living On The Edge
Možda se nekome svidi Militia - Take Me There

Nije loša ni ova od motija - [url=Electro House]MOTi feat. Faye Medeson - I See Light In You[/url]

Inače, mali flashback...eee garrixu, dmitri, like mike...

haahha a ovo je najjače azlyrics.com/lyric ... .html
Welicak94 Welicak94   08.07.2018 u 11:39

Novo od Sagi Abitbul!
Meni se djasvi

Ali me nesto podseca na neku numeru, nije mi ovo mnogo originalno...
FoX FoX   08.07.2018 u 17:26

Welicak94 (08.07.2018/09:39)
Novo od Sagi Abitbul!
Meni se djasvi

youtube.com/watch? ... SP4Uc
Ali me nesto podseca na neku numeru, nije mi ovo mnogo origi
Slažem se Zvuči poznato...možda kran zna koja pesma je u pitanju? On je ekspert za plagijate
Cranium Cranium   08.07.2018 u 17:47

FoX (08.07.2018/15:26)
Slažem se Zvuči poznato...možda kran zna koja pesma je u pitanju? On je ekspert za plagijate
Melodija nije originalna, zato i podseca na neku drugu slicnu. Ne verujem da je sempl.

Forum početna