EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   27.12.2018 u 21:59

Veliko hvala na ovakvom detaljnom i konkretnom rivjuu (review-u).

I ja sam imao zelju da idem tamo upravo zbog W&W, a inace ova muzika i jeste smor;
I kao u ponedeljak (nedelju dana pre same zurke) izbacili na sajtu "Sve karte su razdeljene"
Cranium Cranium   27.12.2018 u 22:04

FoX (27.12.2018/20:12)
I takooo, prođe "najluđa žurka" godine kao da je nije ni bilo

Došao sa drugarom u pola 10 ispred arene, čekali 1.30h da uđemo unutra. Gužve
Trebao si da zgutaš nešto i proveo bi se kao na ekskurziji. Salim se, i ja sam u fazonu kad odem na neko sranje od nastupa, svirke, zurke itd. Tebra ili cu napustiti dogadjaj sto pre, ili cu da se postaram da mi bude zabavno. A to je alkohol i drustvance. Gde su hipsterke bre na klipu. Ovo sve nesto ubi me boze. Neeee, tebra idi ti na mesta gde ti ja rekoh. Naci ces bolji provod 200 puta.
FoX FoX   27.12.2018 u 23:28

Verovatno su ograničili broj ulaznica zbog lakše organizacije. Mada nas je bilo poprilično. Očekivao sam manje.

Hhahahah pa kran, realno, da nije bilo piva, smorio bih se načisto... Tako da nije bilo toliko loše samo mi žao ušiju

Hhahaha ma čobani bre. Bio jedan lik sa dugom kosom..kako mi krivo što ga nisam snimio. hahahahah zatvori oči i mlatara glavom, fazon kao igra...prvo je zvekno glavom nekog u ruku i ode pivo iz ruke.. pa kasnije opet nekog zveknuo isto dok je đuskao zatvorenih očiju šou. Totalno smešan lik, ali bilo ih je poprilično... možete uočiti par njih u ovim klipovima

Moraću da te poslušam, kran

Weki, ništa nisi propustio. Šteeeta.
E da, somersby 350din.
Pivo 0.3 300din
Oni su to veče zaradili dooosta.
Cranium Cranium   28.12.2018 u 00:00

FoX (27.12.2018/22:28)
Verovatno su ograničili broj ulaznica zbog lakše organizacije. Mada nas je bilo poprilično. Očekivao sam manje.

Hhahahah pa kran, realno, da nije
Brate, moja dva ortaka idu za novu godinu na talamasca-u. Znas kako bi zapalio i ja, ali imam vec sve organizovano. Ne ide da ispaljujem. A znam da ce ludaci da se provedu nevidjeno. Da ce potencijalno zavrsiti u Bugarskoj bez jednog bubrega. Pa mi malo krivo. Soma ipo je karta.

PS...salim se za one preporuke, msm ono je krem de la krem, ali samo za rejvove i trens. Za big room pojma nemam gde se sta daje. Ja sam dete devedesetih.
FoX FoX   28.12.2018 u 23:44

Maaa big rooma i progresive nema nidje, pretpostavljam. Nije on toliko komercijalizovan a i u njemu uživa mali broj ljudi. Mada posle ove ludnice u areni i nemam više želju da slušam uživo.
U većini slučajeva puštaju neke splačine Ali moraću ipak da obiđem neki od navedenih klubova da ne pričam bzvz
Cranium Cranium   31.12.2018 u 00:04

Evo recimo, ovo je talamasca. Gostuju za novu godinu na Kolosu. youtu.be/jAovwhIs6Kc

Ovo je extended mix, konkretno pocinje na 5 minuta. Ne dave ovoliko na nastupima, samo trpanje.

Uglavnom ja znam za mesta gde se cepa psihodelija, trance, psy trance, goa trance itd, malo oldschool zanrovi, izumrli. j**iga buraz, cobanska smo zemlja. Eno rasta peva na trgu. j**em ti sve ti j**em. A sve plejbek. Fuj. Imaš ponekad edm i na dorćol platz-u. Ali ono, svake prestupne godine.
FoX FoX   31.12.2018 u 01:35

Cranium (30.12.2018/23:04)
Evo recimo, ovo je talamasca. Gostuju za novu godinu na Kolosu. youtu.be/jAovwhIs6Kc

Ovo je extended mix, konkretno pocinje na 5 minuta.
Ahaaa, nije loše Odavno sam batalio psihodeliju, psy trance itd...a još mi zvrji na fonu...
Ovo je ok, gotivim ovako nešto 99x bolje od one playliste u areni

dobra ova stvar.
Rasta na trgu a što svako pominje Maju Berović to ništa haooos.
Welicak94 Welicak94   04.01.2019 u 23:46

Nova pesma sa naseg dragog Dharma Worldwide kanala

BALI BANDITS - LUCKY CHANCES [FT. KSHMR]
FoX FoX   05.01.2019 u 01:38

Not bad...ali KSHMR postao težak mlakonja...
Meanwhile...

Hardwell feat. JGUAR - Being Alive

Gledao premijeru danas u 4

Hardwell - Being Alive (feat. JGUAR).mp3
S obzirom kakva je sranja pravio u zadnje vreme, ova je ok.
Welicak94 Welicak94   05.01.2019 u 10:31

Ej ne pljuj mi po Kashmiru! Toliko je dobrih numera izbacivao pune tri godine za koliko ga ja slusam! Nije zasluzio takve reci.

Forum početna