EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   05.01.2019 u 12:46

Ej, ne brani ga Razočarao me je.
Treba da fura samo jedan žanr po kom je prepoznatljiv. Ajd da je počeo da eksperimentiše sa trensom ili hardstajlom...pa i nekako. Ali neee, on ode u future house. Jedan od najgorih žanrova elektronske muzike.. Imamo već takav slučaj. R3hab. Njega možeš da pljuješ?

Ali ajd. I R3hab izbaci od deset pesama, tri koje su mi ok. Uglavnom kolaboracije sa Skytech-om.

Znam da će KSHMR i dalje furati svoj fazon ali bar da je uzeo neki ozbiljniji (agresivniji) žanr.
Welicak94 Welicak94   05.01.2019 u 17:44

R3hab je izbacio tri dobre pesme, a KSHMR ima trideset dobrih pesama (okvirno, a ima ih i vise, vecina pesama mu je vrh)... KSHMR je ucinio dosta, i sta ga ti tupis, izbacio je tek dve pesme koje nisu u njegovom fazonu... Skoro je bila Magic i takodje je dobra, ne vidim zasto bi/bih bio razocaran.
KSHMR!
FoX FoX   05.01.2019 u 23:09

Welicak94 (05.01.2019/16:44)
R3hab je izbacio tri dobre pesme, a KSHMR ima trideset dobrih pesama (okvirno, a ima ih i vise, vecina pesama mu je vrh)... KSHMR je ucinio dosta, i s
Dve?
Magic, Carry me home, Good vibes soldiers, ovu novu neću da spominjem jer nije njegova u suštini. Ali kad pogledaš, 3pesme u nizu koje su mlake ako ih uporedimo sa KSHMR-ovim fazonom. Zato sam razočaran.

Ok, možda ti se sviđaju ove pesme ali ako realno pogledaš, ide u nekom drugom smeru. Ali ok, kažem, izbacivaće on još big room pesama, samo me iznenadio njegov pravac. 

Znaš šta je ova pesma za ove koje sam spomenuo? BOMBA! Lik je u jednoj pesmi 3,4 žanra spojio! Respect. Napreduje domaća muzika.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   05.01.2019 u 23:22

Eeeh W&W...prevarili ste me što niste došli u arenu al ajd, oprošteno

Steve Aoki feat. BTS - Waste It On Me (W&W Remix)

drugi drop   xD

Ova je isto kul.. Headhunterz - Destiny (Pro Mix)
Cranium Cranium   06.01.2019 u 01:12

FoX (05.01.2019/22:09)
Dve?
Magic, Carry me home, Good vibes soldiers, ovu novu neću da spominjem jer nije njegova u suštini. Ali kad pogledaš, 3pesme u nizu koje su mlake
Phahahahahahahahah, sta je bre ovo u pm. Ti nisi normalan
Welicak94 Welicak94   06.01.2019 u 01:17

Brate "Carry me home" redovno slusam, bas mi se svidja... sve tri pesme mi se svidjaju... A tu je i Neverland koja je prava bigroom pesma, takodje i dalje aktivno slusam. Po meni, Kashmir svakako nije zasluzio takve reakcije poput tvojih. Kad smo razocaranja, ti si mene Foxy razocarao, mislio sam da imas vise respekta prema najboljem DJ-u Kashmiru
One pesme nisu u BigRoom zanru, ali su svakako dobre. Carry me home svakako dobra pesma i prosto se cuje Kashmirov kvalitet.
Zanima me sta @Djomla97 ima da kaze.

(P.S. svaka sekunda onog autotune klipa smanjuje IQ za 1 )
FoX FoX   06.01.2019 u 01:54

Neverland je ok, meni je extra. Sve što on izbaci a što ima 128BPM je po meni masterpiece(manje više).

Hahaah imam ja poštovanja prema njemu ali sam realan i nisam zaljubljen u njega kao to i Mladja .
Umesto da evoluira on krenuo u kontra smeru. To mi smeta i zato me je razočarao.

Od energičnih hitova: Secrets, Dharma, Back to me, Power itd..on spao na mlake baladice kojih ima na svakom ćošku. Ne kažem da nisu ok samo ja neću to da čujem od njega nego hoću da štancuje ono što najbolje zna

Hahahhaha kran Taj lik je izbacio ranije i jedan duet. Uzeo matru "Gangsta Paradise" tek to da čuješ
Welicak94 Welicak94   06.01.2019 u 02:22

Da ali te mlake baladice su dobre za razliku od ostalih. Carry me home je vrh i nije toliko mlaka po meni. Good vibes soldier jeste limunada i najmanja mi se svidja od tri pomenute.
FoX FoX   06.01.2019 u 03:23

Meni je npr jedna od njegovih omiljenih, remixovan Creep. House of cards, isto. Obe pesme su mi drage i često ih slušam.
Welicak94 Welicak94   06.01.2019 u 04:08

Svakako, KSHMR je daleko od razocaranja!

Forum početna