EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 22:44

Ja nisam poceo, ja oduvek slusam stranu muziku, samo sto sam malo promenio pravac, sada mi je progresivni haus omiljen. Jedan drug sa kojim sam stalno razmenjivao muziku, i bukvalno svaka pesma koja se svidi njemu svidi se i meni i obrnuto. I evo bas skoro mi opet ono fazon kao fox i ja sad, saljemo jedno drugom pesme, i sad on mene pita ima li sta novo, i ja njemu posaljem sad ovo sa spinnin-a, i tu sad one KSHMR , R3hab , Martin Garrix... njemu to zvuci ok ali opet mu ne odg, on nije presao na taj fazon... I on meni kaze, tacno provaljujem kakav stil muzike slusas

Ali Dejvid G(l)eta mi je neprevazidjen kada je u pitanju haus muzika. Evo tipa "Memories" ... Evo sad slusam, i pesma iako od pre par godina, mogu da je odslusam i prija mi, kao i bilo koja druga Getina pesma...
David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories (Official Video)

A evo nesto iz 2008
Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit) (Official Video HD) - verujem i da krančić zna

Secam se da sam bio treci razred osnovne, i tada sam bio cuo onu pesmu "Toxic" od Britni Spirs cini mi se... Da znate koliko sam je ponavljao u glavi... Zatim ona "Papi chulo" uuuu gud tajms
Zvezdas Zvezdas   31.01.2016 u 22:47

pa dobro ja se secam da si slusao stranu ali nisam primetio da si slusao ovu vrstu msm da je tvoj muzicki kutak o tome pricam
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 22:48

Zvezdas, Ajde zveki nadji moj muzicki kutak. Pogledaj koje pesme sam predlagao... Procitaj prva tri posta
blackfoxwap.tk/forum/i ... 21032

A pogledaj koje muzike su u predlogu i sta sam napisao da mi je trenutno omiljeno, TJR & Vinai - Bounce Generation , progresivni haus inace.
FoX FoX   31.01.2016 u 22:49

Pa i stranu muziku oduvek slusam ,samo pre sam slusao a i sada jos uvek slusam euro dance,dance,trance,techno ali omiljeni mi je progressive house trenutno..

kako bre weki,pa meni su omiljeni kshmr,r3hab i ekipa

a geta i meni isto (sto gleta?xd)

a ta pesma infinity od guru projecta mi godinama u fonu i ponekad je pustim
Zvezdas Zvezdas   31.01.2016 u 22:51

Welicak94, pogledacu kasnije,bas me zanima,sve mi se pobrkalo znam da volis narodne? beslic,tropiko.itd?

Fox,i ja sam oduvek slusao narodnu ZIVEO BORA DRLJACA
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 22:52

FoX, Ima jedna slika nekog majstora koji gletuje, i stavili Getinu glavu i napisali ispod: Dejvid Gleta

I meni su oni omiljeni, ali nekako da osim njih, nekako mi je Guetta iznad njih.... Bas iz tog razloga jer njegove pesme mogu da slusam i posle 3-4 godine...
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 22:53

Zvezdas, Omiljeni narodnjak mi je Halid Beslic, njega kad cujem ne ostaje ni trunka alkohola ispred mene haha
Ali ovde sada nije mesto za Halida
Welicak94 Welicak94   31.01.2016 u 23:02

Jos jedna omiljena pesma iz ranijeg vremena
FoX FoX   01.02.2016 u 17:15

Bora drljaca jaooo...

hahaahh weki
bam bam je ok pesmica

twistex sve sam preslusao sa ovog spiska meni ok ova sto si postavio Brian Spiro & Vaxxe - Tauro

Forum početna