Eminem (M&M)
Forum Zabava Muzika

NeSuS NeSuS   30.11.2017 u 19:18

Kaze nezasluzeno.. Sta je bilo prethodnih godina, zasluzio i nije dobio, ovo je bas bilo super sto su mu dali jer je zasluzio za ono pre sto nije dobijao .. Msm sad iskreno pesme mu vise nisu ono ko pre, veliki sam fan imam mnogo pesama i znam sve o njemu al iskreno razocarao me sa onom pesmom Walk on water
Eo trenutno slusam Sing for the moment
PARTYzan PARTYzan   30.11.2017 u 22:15

Ocigledno nisi upucen i ne pratis MTV VMA i EMA, redovno je dobijao i ugl. zasluzeno. Zato rekoh nezasluzeno ove god. I sam kazes da su mu pesme losije, a zasluzeno !?
NeSuS NeSuS   01.12.2017 u 21:15

Pa zasluzeno u smislu sta je sve uradio.. Jer kad je trebao da dobije on nije dobio.. Nego su dobili oni najgori takozvani "reperi" ..
PARTYzan PARTYzan   02.12.2017 u 00:35

Nznm na koje tzv repere mislis. Rekoh neupucen si nisi pratio prethodne dodele, dobijao je i kad je trebalo (zasluzeno) i kad nije (na staru slavu). Mislim da nema repera i muzicara uopste koji je dobio vise od njega MTV ali i Gremi nagrada. A sad se nije delila nagrada za zivotno delo vec za ovu god. A i tu "za zivotno delo" MTV global icon je dobio 2013 Ee tako ti je to kad begas sa casova pa ne znas, ne mosh i jare i pare
Cranium Cranium   02.12.2017 u 17:32

PARTYzan (01.12.2017/23:35)
Nznm na koje tzv repere mislis. Rekoh neupucen si nisi pratio prethodne dodele, dobijao je i kad je trebalo (zasluzeno) i kad nije (na staru slavu)
Eminem u 2017 nije imao album, singl cak. Imao je okacen audio na jutjubu prvog singla sa novog albuma koji tek treba da izadje, ali to je frisko da bi usao u nominaciju za best hip-hop, a kamoli da osvoji. Po meni best hip-hop je trebao da uzme Jay-Z koji nije ni nominovan. Slazem se da je apsolutno nezasluzeno uzeo. Ja bih dao nagradu Post Malone-u. Napravio je benger koji iz podzemlja drma top liste. Ali to je moje misljenje. Eminem ce 2018 uzeti neke nagrade. Ali eto, uspeo je i ovo. Da uzme nagradu u godini u kojoj nije bio ni a od aktivan, sa samo jednim "singlom" bez spota, koji je izasao par dana ili nedelju dve pre dodele.
Cranium Cranium   07.12.2017 u 16:38

I Eminem je zvanicno objavio tracklisting za predstojeci album. Ima wtf iznenadjenja. Sto pozitivnih, sto negativnih.

1. "Walk on Water" (featuring Beyoncé)
2. "Believe"
3. "Chloraseptic" (featuring Phresher)
4. "Untouchable"
5. "River" (featuring Ed Sheeran)
6. "Remind Me (Intro)"
7. "Remind Me"
8. "Revival (Interlude)"
9. "Like Home" (featuring Alicia Keys")
10. "Bad Husband" (featuring X Ambassadors"
11. "Tragic Endings"
12. "Framed"
13. "Nowhere Fast"
14. "Heat"
15. "Offended"
16. "Need Me" (featuring Pink)
17. "In Your Head"
18. "Castle"
19. "Arose"

Jedva cekam da vidim kakva je saradnja sa Alisom. I ova sa Skylar. Njih dvoje su vec uigrani.
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 17:33

skeptican sam po pitanju ove saradnje sa Ed Sheeranom mada kuj bi ga znao A za ovog Phreshera nikad cuo
Cranium Cranium   07.12.2017 u 17:53

PARTYzan (07.12.2017/16:33)
skeptican sam po pitanju ove saradnje sa Ed Sheeranom mada kuj bi ga znao A za ovog Phreshera nikad cuo
I ja isto. Ma meni je samo bitno da Em bude na dobroj, konkretnoj matri, bez puno ubrzanja. Ne volim ove indi matre koje sada fura, to nije rep po meni.
NeSuS NeSuS   07.12.2017 u 19:06

Sve imam neki osecaj da ce bas da me razocara
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 19:35

Recimo i Jayz-ju se fazon dosta promenio iako je i dalje kvalitetan nekako je alternativniji a o Kanye-u i da ne govorim to stvarno vise nije rep vec neki indie u luxury pakovanju cak i elektronika. Eminem je oduvek odudarao od standardnog repa ne samo po brzini i nacinu bacanja rima vec i matrici. Cak i na pocetku, iako je iznedren iz linije Dr, Dre-a, tesko da je imao nesto zajednicko. A inace u repu najmanje volim tzv rap-core tipa Public Enemy (mada "He got game" je pravi rep ), RATM, Beastie Boys itd. Sve je to odlicno ali ja na to gledam kao rock, ako mi se slusa hip-hop to necu slusati. S druge strane, i na Prodigy gledam kao rock tesko da cu ih slusati ako mi se slusa dens (elektronika). mada mi je pravac big beat (Prodigy, Fatboy Slim, Chemical Brothers) vise dens, nego sto mi je rap-core - rep. Da stavim tocku, udaljih se od Eminema

Forum početna